ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma moroni su opusteno stavili prepodne one koji su juce igrali popodne (izuzev smaraca)- i obrnuto! ... ma trebali su da nekako daju novaku odmah posle meca sa cilicem da se ebava sa ovim prckom...

kakogod.. novak je bolji nego na prethodnim turnirima.. a to je najbitnije... :D ovde sta bude- bude... jes steta da se maximalno ne iskoristi splet okolnosti...
ali eto.. ako je novak osvajao turnir tako sto je pobedjivao redom prvu trojicu, a sa druge strane izgubio npr. od nieminena na pocetku ove sezone (u borbi za 2. mesto atp liste)... onda nikad ni ne znas sta je stvarno dobar splet....

ma moroni su opusteno stavili prepodne one koji su juce igrali popodne (izuzev smaraca)- i obrnuto! ... ma trebali su da nekako daju novaku odmah posle meca sa cilicem da se ebava sa ovim prckom...

kakogod.. novak je bolji nego na prethodnim turnirima.. a to je najbitnije... :D ovde sta bude- bude... jes steta da se maximalno ne iskoristi splet okolnosti...
ali eto.. ako je novak osvajao turnir tako sto je pobedjivao redom prvu trojicu, a sa druge strane izgubio npr. od nieminena na pocetku ove sezone (u borbi za 2. mesto atp liste)... onda nikad ni ne znas sta je stvarno dobar splet....

U pravu si, Novak popravlja igru i to je najbitnije, ali ostace zal ako ne osvoji Dubaji :D

Ako Nole ne osvoji Dubai,treba momentalno da se ubije :)

Salu na stranu,odlika velikih igraca je da dobijaju i kad igraju lose,a kad igraju dobro,kuku lele ostalima :) Tako da,Nole,RESPECT! Opet,reci cu da je sjajno da se iskoristi odsustvo ostalih vrhunskih igraca,e to bi Nole trebao cesce da radi,narocito na ovakvim turnirima gde su i novac i broj poena sasvim solidni :)

Da, najpotrebnije mu je samopouzdnje, svestan je da trenutno nije u formi, a opet je blizu osvajanje jednog veceg turnira ;)

Bitno je da dize formu pred masterse u Americi, ne verujem da ce se ponoviti prosla godina kada je kiksnuo u prvom kolu Majamija :D

Poene bukvalno samo Nole resava,svojim greskama i vinerima a ovaj Simon je dosadan za gledanje da to nije normalno.Jedina stvar koja cini ovaj mec zanimljivim je trenutni rezultat...

kako amerika? valjda spanija? ... dejvis kup i to... :)

a ovo je novaku 1. finale ove godine... i uopste nekom nasem igracu... izvadi nam nole dvomesecje... :D
a bas skoro sam se pitao kada cemo gledati nekog od nasih i u nedelju... al eto- desi se da je bas ovo finale izuzetak, pa ga gledamo sutra... :)

kako amerika? valjda spanija? ... dejvis kup i to... :)

a ovo je novaku 1. finale ove godine... i uopste nekom nasem igracu... izvadi nam nole dvomesecje... :D
a bas skoro sam se pitao kada cemo gledati nekog od nasih i u nedelju... al eto- desi se da je bas ovo finale izuzetak, pa ga gledamo sutra... :)

Zaboravih da pre Amerike moramo da pokazemo malo Spancima ko je najbolji :super:

eh... bice to paklena misija......
svidja mi se u ovoj situaciji (osim odsustva verdaska koga cemo zato pocastiti gostoprimstvom kada u aprilu dodje na ATP Belgrade :)) sto na sljaci ostaje trag od loptice... :)

a zaboravih da (se) podsetim... da novak vervatno ne bi najbolje podneo ovoliko cimanje sa simonom tj. da se ovaj turnir ne bi zavrsio ovako lepo kako ce se zavrsiti (sta god sutra bilo)- da nije nesto ranije zavrsio ucesce na duplo manjem turniru prosle nedelje (tj. da nije izgubio od conge u marseju).... vec je uzeo onoliko bodova koliko je conga za proslonedeljni trofej (a i vise kinte)... :D

lepo ja kazem- ko zna zasto je nesto dobro. :lol: ...... ybg- razmrdao me ovaj mec, pa sam morao da smorim malo..... :lol: ... al' sad (i ovo dodje malo nelogicno...)- laku noc! :)

Ej bre,kakvo prvo finale nasim teniserima ove godine?? A Zima,na njega zaboravi,pa on je ipak nas ;)

Mene jedino sto brine kod Noletove forme je to sto se sad igra Dejvis Kup,ne ide da u losoj formi dodje tamo..I pored toga sto pobedjuje! Medjutim,mene brine nesto drugo...Zimonjic igra dobro,kao i obicno,Nole toplo-hladno,ali dobar je,dok gde je Janko???? Troicki igra kako treba,nista spektatkularno,ali konstntno,dok nam Janka nigde nema....A ko ce biti drugi predstavnik u singlu,sta mislite? No,jel izaslo negde na koga racunaju Spanci protiv nas? Rafa i Ferer su tu 100%,ali koja ce biti ostala dvojica?

Ej bre,kakvo prvo finale nasim teniserima ove godine?? A Zima,na njega zaboravi,pa on je ipak nas ;)

Mene jedino sto brine kod Noletove forme je to sto se sad igra Dejvis Kup,ne ide da u losoj formi dodje tamo..I pored toga sto pobedjuje! Medjutim,mene brine nesto drugo...Zimonjic igra dobro,kao i obicno,Nole toplo-hladno,ali dobar je,dok gde je Janko???? Troicki igra kako treba,nista spektatkularno,ali konstntno,dok nam Janka nigde nema....A ko ce biti drugi predstavnik u singlu,sta mislite? No,jel izaslo negde na koga racunaju Spanci protiv nas? Rafa i Ferer su tu 100%,ali koja ce biti ostala dvojica?
pa zima je legenda! :D znas da ga nisam zaboravio, vec mislio na singl... :P

troicki bi po ranku trebao da ima prednost, ali nemam pojma ko ce i igrati... i ja sam se bas to pitao.

Po stanju na ATP lisit,ja bih dao prednost Troickom....Ali realno,na slajvi,tu bi pre trebao Jankic da se pokaze..ili recimo da podele,da po jedan mec odigraju Jankic i Troicki!

Ma znam da si znao za Zimu,no sam morao malo da zezam ;) Inace,to sam vec postavio pitanje na drugoj temi,ali i ovde,kad igramo tacno Dejvis Kup,i ko igra od Spanaca,ako neko zna?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back