Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma moroni su opusteno stavili prepodne one koji su juce igrali popodne (izuzev smaraca)- i obrnuto! ... ma trebali su da nekako daju novaku odmah posle meca sa cilicem da se ebava sa ovim prckom...
kakogod.. novak je bolji nego na prethodnim turnirima.. a to je najbitnije...ovde sta bude- bude... jes steta da se maximalno ne iskoristi splet okolnosti...
ali eto.. ako je novak osvajao turnir tako sto je pobedjivao redom prvu trojicu, a sa druge strane izgubio npr. od nieminena na pocetku ove sezone (u borbi za 2. mesto atp liste)... onda nikad ni ne znas sta je stvarno dobar splet....

Tako da,Nole,RESPECT! Opet,reci cu da je sjajno da se iskoristi odsustvo ostalih vrhunskih igraca,e to bi Nole trebao cesce da radi,narocito na ovakvim turnirima gde su i novac i broj poena sasvim solidni 
pa ostace... nego se ja tesim... kada bi ovo uzeo- dobio bi preko potrebno samopouzdanje...U pravu si, Novak popravlja igru i to je najbitnije, ali ostace zal ako ne osvoji Dubaji![]()
prck0 me tako nervira!! dugo se nisam nervirao ovoliko gledajuci mec...

sad je i meni simpatican...meni je skroz simpatičan taj Simon
pet-šest slajseva, ravan forhend i ajd' zdravo...meni se dopada, al' razumem većinu kojima je dosadan...

kako amerika? valjda spanija? ... dejvis kup i to...
a ovo je novaku 1. finale ove godine... i uopste nekom nasem igracu... izvadi nam nole dvomesecje...![]()
a bas skoro sam se pitao kada cemo gledati nekog od nasih i u nedelju... al eto- desi se da je bas ovo finale izuzetak, pa ga gledamo sutra...![]()

) sto na sljaci ostaje trag od loptice... 
...... ybg- razmrdao me ovaj mec, pa sam morao da smorim malo.....
... al' sad (i ovo dodje malo nelogicno...)- laku noc! 
pa zima je legenda!Ej bre,kakvo prvo finale nasim teniserima ove godine?? A Zima,na njega zaboravi,pa on je ipak nas
Mene jedino sto brine kod Noletove forme je to sto se sad igra Dejvis Kup,ne ide da u losoj formi dodje tamo..I pored toga sto pobedjuje! Medjutim,mene brine nesto drugo...Zimonjic igra dobro,kao i obicno,Nole toplo-hladno,ali dobar je,dok gde je Janko???? Troicki igra kako treba,nista spektatkularno,ali konstntno,dok nam Janka nigde nema....A ko ce biti drugi predstavnik u singlu,sta mislite? No,jel izaslo negde na koga racunaju Spanci protiv nas? Rafa i Ferer su tu 100%,ali koja ce biti ostala dvojica?

A na kom kanalu ste gledali Noleta danas? Ja sam bas trazila, ali nisam mogla da nadjem ni na internetu?