ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja vala navijao za Delica veci deo meca (kontam Noletu su dosta Wimbledom i US open). Odavno nisam video da neko tako lepo igra. Covek ima forhend, bekhend, servis, visinu, asove, ritern, slajs, volej, reflekse ne mrezi, igra cak i atraktivno na momente...takoreci sve predispozicije za top ten, ako ne i vise. Jedino sto nema je konzistentnost, onom bekend paralelom ili poentira ili u mrezu, ume da napravi duplu servis gresku, i slicne greske karakteristicne za igrace sa nedovoljno iskustva. Ovi iskusniji znaju da cekaju greske protivnika, prebacuju loptu tamo-vamo, ne mora svaka lopta da se puca u cosak, i metar od coska je odlican udarac, a u kriticnim momentima samo nek udje u teren. Kad bi naucio te stvari, bio bi igracina.

Nole s druge strane, iskusno, sljakerski. Trckarao je levo desno ko Agasi da doceka gresku protivnika, sto mu je i uspevalo. Odlican primer kako treba igrati protiv protivnika sa neocekivano opasnim udarcima - pustis ga da pogresi.

Ima u sahu jedno staro pravilo: ako vam pacer vuce jake poteze, strpljivo pricekajte dok se ne 'ohladi'.

Budete li previse strpljivi...pozdravite se sa partijom...

@Tema za sada odlicno ide favoritima...Endi i Rodzer izvrsni...Nole solidan...Rafa i Marej po planu...

Ja vala navijao za Delica veci deo meca (kontam Noletu su dosta Wimbledom i US open). Odavno nisam video da neko tako lepo igra. Covek ima forhend, bekhend, servis, visinu, asove, ritern, slajs, volej, reflekse ne mrezi, igra cak i atraktivno na momente...takoreci sve predispozicije za top ten, ako ne i vise. Jedino sto nema je konzistentnost, onom bekend paralelom ili poentira ili u mrezu, ume da napravi duplu servis gresku, i slicne greske karakteristicne za igrace sa nedovoljno iskustva. Ovi iskusniji znaju da cekaju greske protivnika, prebacuju loptu tamo-vamo, ne mora svaka lopta da se puca u cosak, i metar od coska je odlican udarac, a u kriticnim momentima samo nek udje u teren. Kad bi naucio te stvari, bio bi igracina.

Delic jedino ima servis, a sve ostalo prosek za igraca iz 50!!!!

A taman sam planirao da radim nesto sutra prepodne. Upropastice me tenis. A i ovo JJ - Bartoli bi trebalo gledati. Ovo ce biti njihov prvi mec posle onog poraza na Vimbldonu i predaje JJ na chempionshipu pre 2 godine. Imam neki utisak da ce JJ biti ko pustena s lanca, imace zelju da je pokida...

Ovo je bio najbolji mec koji sam gledala u poslednjih par turnira Gonzales - Gasqet...svaka im cast oboma!Vrhunski tenis!Drago mi je sto je Gonzales pobedio,on je moj favorit!Zao mi samo sto ispade ovaj svabo Haas,ali realno protiv Nadala nije imao sanse,pogotovo sto je imao duzu pauzu zbog povrede.A,steta...poceo je da me iritira ovaj guzati naduvenko!

Nije me bilo dugo, ali evo i ja da cestitam Rafi na pobedi, deluje mi bas sveze, vidno je popravio servis i mislim da moze da postigne odlican rezultat na AO.

I da, ovaj forum definitivno vise nije isti odkad je otisao najbolji moderator.

Kao sto kaze Meda,voleli ga vi ili ne,Nordic je obogavcivao ovaj forum. Ja takodje mnogo,mnogo manje dolazim ovde od kad je otisao. Iskreno,da nema Medinih komentara i davanja termina igranja tenisa,ne bih ni doalzio ovamo. Sve je vise price koem stoje bolje patike,kome je lepsa frizura i ostalo..Aj ovde manje vise,ali na temi WTA to je konstantna pojava. Posto te price men ne interesuju,onda lepo ni ne dolazim ovde...

Medo,molim te,ako si tu,napisi mi na mob kad igraju Federer,JJ,Dokic i naravno Nole :) Da znam da li bar da pokusam da odspavam malo u nocnoj smeni ;)

A to kažeš ti koja za godinu dana ostaviš 83 posta!z:hm:
(Da se ne uvredi bivši moderator, ja čak ni ne znam ko je bio. Ništa lično protiv njega)

Pa sto se ljutis, meni je ovaj forum bio zanimljiv zbog nordicovih komentara i zao mi je sto nas je uskratio za iste. Valjda imam pravo na svoje misljenje bez obzira na broj postova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back