JaNkOvIc FaN
Domaćin
- Poruka
- 3.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vala navijao za Delica veci deo meca (kontam Noletu su dosta Wimbledom i US open). Odavno nisam video da neko tako lepo igra. Covek ima forhend, bekhend, servis, visinu, asove, ritern, slajs, volej, reflekse ne mrezi, igra cak i atraktivno na momente...takoreci sve predispozicije za top ten, ako ne i vise. Jedino sto nema je konzistentnost, onom bekend paralelom ili poentira ili u mrezu, ume da napravi duplu servis gresku, i slicne greske karakteristicne za igrace sa nedovoljno iskustva. Ovi iskusniji znaju da cekaju greske protivnika, prebacuju loptu tamo-vamo, ne mora svaka lopta da se puca u cosak, i metar od coska je odlican udarac, a u kriticnim momentima samo nek udje u teren. Kad bi naucio te stvari, bio bi igracina.
Pa kod muskaraca za sada i nije bilo iznenadjenja
A šta fali ovom moderatoru lebati?Nije me bilo dugo, ali evo i ja da cestitam Rafi na pobedi, deluje mi bas sveze, vidno je popravio servis i mislim da moze da postigne odlican rezultat na AO.
I da, ovaj forum definitivno vise nije isti odkad je otisao najbolji moderator.
nordica ste mogli da gotivite ili ne, ali je u svakom sluchaju obogacivao forum!
mozda se vrati ako rafa uzme AO (pa ga povuche).![]()
A to kažeš ti koja za godinu dana ostaviš 83 posta!Ne fali mu nista, ali onaj je bio bolji.![]()
A to kažeš ti koja za godinu dana ostaviš 83 posta!
(Da se ne uvredi bivši moderator, ja čak ni ne znam ko je bio. Ništa lično protiv njega)