ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bice veselo u Melburnu,a Novak ako nocas pobedi postace broj 2 i Fedex ce pasti na 3 mesto,do pre godinu dana to je bilo nemoguce uopste pomisliti cak ni da ce biti drugi a kamoli 3...bice ovo odlicna sezona pored velike trojke Nadal,Djokovic,Federer tu je sad i Marej,Conga,Del potro...pocinje trka za najboljeg u ovoj godini,ajmo Nole idemo po titulu u Melburn,vreme je da odbranis ono sto si uradio prosle godine,a posle toga napadni Nadala na RG,ja mislim ako neko moze da skine Nadala sa trona na Rolan Garosu to je Djokovic...

Steta sto Federer nije bolji...onda bi ova sezona bila najbolja do sada...
Kada bi svi bili u punoj formi...onda bismo stvarno imali sta da gledamo...
Ali mislim da ce i ovako biti veoma neizvjesno i zanimljivo:)
Mislim da se M-M opet slazes sa mnomz:mrgreen:

Steta sto Federer nije bolji...onda bi ova sezona bila najbolja do sada...
Kada bi svi bili u punoj formi...onda bismo stvarno imali sta da gledamo...
Ali mislim da ce i ovako biti veoma neizvjesno i zanimljivo:)
Mislim da se M-M opet slazes sa mnomz:mrgreen:

Naravno z:mrgreen: Bice ludo z:mrgreen: Dvije sedmice uzivanja uz tenis nocu z:mrgreen:

Jos kad bi gledali finale Rafa- Federer.....z:mrgreen:

pa ne bi ja Federera otpisivao...opasan je on,po meni dva najveca favorita za osvajanje AO su Federer i Djokovic,inace Federer je izjavio da se nikako ne slaze sa kladionicama da je Marej favorit na AO,izjavio je da Marej nemoze biti favorit pored Djokovica koji je sampion AO i pored njega i Nadala koji su godinama najbolji u tenisu.I ja se slazem sa njim skroz covek je rekao istinu jedno je osvajati manje turnire a nesto sasvim drugo osvojiti grend slem,jer kao to rece Federer jako je tesko osvojiti grend slem trofej,poslednjih godina jedino je Djokovic uspeo da prekine dominaciju Federera i Nadala na grend slemovima...ima Marej sanse ali po meni nije favorit broj 1.ja se nadam da ce Nole u finale a protivnik mi nije bitan samo da odigra kao prosle godine i ima dobre sanse da odbrani trofej(:

zreb je dobar, vise za Rogera nego za Djokovica :)
Od svih boljih igraca, jedini je Djokovic taj koji se jos uvek pomalo plasi Rogera, svi ostali su davno prevazisli to. Jeste da ga je Nole omlatio pre godinu dana, ali posle AO je demostrirao jos uvek veliki strah. A to je Rogerovo jedino oruzje.

nema veze; vishe ce se odmoriti pred AO... :) al komentator je smeshan koliko je puta pomenuo to 2. mesto na svetu (sve suprotno od vishkovica u novakovom mecu protiv cilica)- kao da je to novaku ne znam koliko bitno (da bar utiche na zreb, pa ajde)... :)

btw- ne mogu se zaliti na mushki zreb (zenski josh ne pogledah)! :)

Ma dobro kako su ono pricali za JJ posle gomile propustenih sansi - "Pedaling backwards" do prvog mesta - pa je ipak uspela i na taj nacin.
ma jeleni mogu samo da p... ona je u zavrshnici uzela 3 turnira u 3 nedelje i igrala finale us opena gde je malo falilo da slomije serenu koja se cele sezone samo za GS-ove i priprema! :)

Poslednja izmena:
Zrijeb AO-a http://www.australianopen.com/en_AU/scores/draws/ms/msdraw.pdf

Murray kod Rafe, Djokovic kod Federera.z:mrgreen:z:mrgreen:

Eurosport prenosi, vec u noci s nedjelje na ponedjeljak uzivamo u prvom GS-u sezone z:mrgreen: Jeste spremni na nespavanje dvije sedmice?z:mrgreen:

jedva čekam z:mrgreen:
Nole obećava, čak i ovaj poslednji poraz nije ni malo "strašno" izgledao kao neki prošlogodišnji...oseća se ta oštrina u njegovoj igri i samo ako je bude kontrolisao valjda ćemo uživati u finalu :)

Janko ako bi dosao do osmine finala bila bi puna kapa.Tu ga ceka Del Potro i tu zavrsava turnir.

Naravno pre toga treba da pobedi Hernandeza,Cilica i Ferera sto uopste nije nemoguce.

Samo ako bude u formi ali kod njega se nikad ne zna pa ne bi cudilo da vec ispadne u prvom kolu

Nadamo se da nece

ili da, joj kako sam glup slagacu moje da sam bolestan!!! muhahhahaha:D

..ma nemoj ti spavati prve 2-3- noci..pa ce "bolest" doci sama ;)..i eto ti produzeni raspust

..nego sad sam citala na Eurosportu....iznenadila me prva trojka...sad se pobunili kako AO treba prebaciti za Februar, E i to Sad, pa uzbunili ostale igrace....
.jesu oni preumorni i preoptereceni..ali kasno.... cekace do sledece godine....

.....mnogo je ljutih izjava baceno..., i jako su "gadne" volje..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back