Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto se tice dubla u Dohi Ziki i Nestor osvajaju titulu sigurno
a dobro... nije rekao da je reket losh, vec samo da se nije josh dovoljno navikao... prosto, mora malo da ga "razgazi" pre nego sto mu se taj prelaz (kako se svi nadam(o)) isplati...Nole optuzio novi reket kao glavnog krivca za losu igru i poraz. Eee.
http://eurosport.yahoo.com/10012009/3/djokovic-blames-new-racquet-pre-open-lapse.html
Gde nadje smorenu Anu Karenjinu...Od svih normalnih knjiga....
eh...troicki je josh juche (novi zeland) razbio kunjicina (6:1, 6:2)...... sad ide na hanesku-a...
Ne ide na Haneskua nego na Huana Monaka.
Monako je jutros dobio Rumuna 2-0 (6-3 6-4)
ma nisam ja nisha posebno ochekivao- u stvari ni najmanje me nije zabrinuo taj poraz zbog vishe stvari (1. mec, vremenske zone, novi reket)...samo skrenuh paznju da bi bilo bezveze da je ostao sa samo 1 zvanichnim mechom pre AO-a...Medo zar si ocekivao da Novak u Brizbejnu nesto uradi? Novak je za Novu godinu bio u Beogradu, pa racunaj onda let od nekih 24 sata do Australije, promene vremenske zone, zar je neko ocekivao da, 4-5. januara kada je igran mec, Novak pobedi???
Nadam se da ce Novak pravo lice pokazati na Australian Openu, a ne u Sidneju:-)![]()
vec sam napisao.... na sport klubu su prenosi (uvek im u cosku pishe u koje vreme, a i na sajtu www.sportkub.info )..Kada imaju neki prenosi i na kom kanalu?