ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E srvarno nemam srece i verovatno ni znanja prilikom ovih predvinjanja rezultata.Ali ko bi se nadao da ce prvi dubl sveta izgubiti od Rafe i Lopeza.Od sada vise necu da dajem javne prognoze jer stvarno nemam uspeha u tome, casna pionirska

z:mrgreen: ma samo opusteno z:mrgreen: Ubosces nekad z;) Mislim na prognozu rezultata z;) z:mrgreen:

Salu na stranu, i ja sam ocekivala nesto slicno kao i ti, sreca pa se ne kladim z:mrgreen:

a dobro... nije rekao da je reket losh, vec samo da se nije josh dovoljno navikao... prosto, mora malo da ga "razgazi" pre nego sto mu se taj prelaz (kako se svi nadam(o)) isplati... :)
a meni se svidja shto novak ne preteruje sa formalnostima (tipa, nije bio moj dan; protivnik je bio izuzetan danas itd...), tj. sto kaze ono sto verujem da starno misli. pa ako je tako, nek bude i nadmeno... :)

Ovo si dobro primetio. Dobro je sto i ne pokusava jer nam je dovoljna kraljica formalnosti - Ana Ivanovic. Ima i JJ svoje momente - ajde kad izgubi ali obratite paznju kad pobedi nekog kako prica. Ali niko nije ni blizu Anci.

janko je malopre (sidnej) savladao fisha (6:4, 3:6, 6:4)! :mrgreen: ... u sledecem kolu se kolje sa hjuitom!
troicki je josh juche (novi zeland) razbio kunjicina (6:1, 6:2)... ;) ... sad ide na hanesku-a...
a novak sutra (sidnej) ide na metjua.

(od 1/4f, sport klub prenosi sidnej :))

Poslednja izmena:
zavrshishe nekako... tj. onako kako smo se i nadali da ce! :D
sutra protiv nieminena (ja mislim da se igra josh dosta ranije nego danas) bi trebalo biti lakshe, ali ce ovaj biti odmoran (sto je opet bolje nego protiv "umornog" tsonge)...
kakogod da se zavrshi turnir- sreca da postoji sidnej... trebao je novaku posle brizbejna, tj. pre AO-a... :)

Medo zar si ocekivao da Novak u Brizbejnu nesto uradi? Novak je za Novu godinu bio u Beogradu, pa racunaj onda let od nekih 24 sata do Australije, promene vremenske zone, zar je neko ocekivao da, 4-5. januara kada je igran mec, Novak pobedi???

Nadam se da ce Novak pravo lice pokazati na Australian Openu, a ne u Sidneju:-) z:dm5:

Medo zar si ocekivao da Novak u Brizbejnu nesto uradi? Novak je za Novu godinu bio u Beogradu, pa racunaj onda let od nekih 24 sata do Australije, promene vremenske zone, zar je neko ocekivao da, 4-5. januara kada je igran mec, Novak pobedi???

Nadam se da ce Novak pravo lice pokazati na Australian Openu, a ne u Sidneju:-) z:dm5:
ma nisam ja nisha posebno ochekivao- u stvari ni najmanje me nije zabrinuo taj poraz zbog vishe stvari (1. mec, vremenske zone, novi reket)...samo skrenuh paznju da bi bilo bezveze da je ostao sa samo 1 zvanichnim mechom pre AO-a... ;)

a i ja se nadam da ce na AO Novak biti josh bolji, jer svakako moze... :) necu zaboravti proslogodisnju dominaciju... do finala su mu svi dosli kao smesni protivnici... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back