ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo nekoliko vesti ukratko......

djokovic ide na gulbisa na startu brizbejna (http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2009&mm=01&dd=03&nav_id=337517)... prvo pa musko!
btw, prenos je na b92, a cini mi se da ce biti i na sport klubu...

a svajcarci 2/3-inskom vecinom (prema anketi nekog svajcarskog sajta) smatraju da se federer se ne vraca na vrh!? (http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2009&mm=01&dd=03&nav_id=337623)...
mozda njukomb i nije lud kada smatra mareja favoritom na AO... (http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2009&mm=01&dd=03&nav_id=337617)
al mene najvishe zanima kako ce novak startovati... :) josh njega od ovih sa samog vrha nismo videli na delu...

Volio bih da se u Melburnu u finalu nadju Federator i Nole...

P.S. Posebno mi se svidja sto se Nole nije medijski eksponirao pricom o svojim ciljevima...mislim da ce biti odlican ove godine...bas kada svi ocekuju da nece napraviti nista posebno...ajde Nole...barem jedan Grand Slam ove godine! Kreni od Australije!:)

Nadam se da ce na AO igrati bolje, jutros kao da mu nije bio dan... Procenat ubacenog prvog servisa je los, svega 40%.... A koliko sam primetio Nole je promenio sponzora, sada koristi Head-ove rekete...
da... novi reketi i prekratko vreme za adaptaciju na australijsku zonu zajedno sa nezgodnim gulbisom (iako je novak sam kriv za poraz) nisu mala stvar... verujem da nismo gledali novaka kakvog cemo gledati u nastavku australijske turneje... :)
a btw- posle ovog ranog ispadanja u Brizbejnu, Novak dobija i prihvata pozivnicu, i sledece nedelje igrace u Sidneju (uz prenose na sport klubu :D)!

Danas Rafa,Rodzer,Endi Marej i Endi Rodik lagano overavaju polufinale Dohe.Bice 2 ekstra meca u polufinalu i 3 naravno u finalu

Danasnja cetvrtfinala

Nadal - Monfils
Roddick - Hanescu
Murray - Stahovskij
Federer - Kohlschreiber

Najinteresantnija vijest je da je Monfis vec uputio pozdrave Nadalu i uputio ga do aerodroma...

Sada cekamo mec Federera i Mareja...z;)
...I naravno Monfisa i Endijaz;)

Finale dublova u Dohi igraće Rafa/M.Lopez- Zimonjic/Nestor :lol:

Rafa se ocito danas cuvao za dubl mec :hahaha::hahaha:
Dzaba ga je Monfils uputio do aerodroma, njemu se jos ne ide u Australiju :lol:

Nisam ocekivao da Rafa danas izgubi ali eto i to se dogodilo.Nadam se da ce Rodzer posle tri uzastopna poraza od Mareja sutra konacno pobediti Skota i plasirati se u finale.Pobednik tog polufinala najverovatnije i osvaja Dohu.A sto se tice dubla u Dohi Ziki i Nestor osvajaju titulu sigurno

Pa Rafa je igrao kao baba danas z:D Kada toliko kritikujete nase teniserke, koje se provode i ko zna sta sve jos, sta je onda sa Rafom? Odkada je postao broj 1 u avgustu nije osvojio turnir :-)

Finale dublova u Dohi igraće Rafa/M.Lopez- Zimonjic/Nestor :lol:

Rafa se ocito danas cuvao za dubl mec :hahaha::hahaha:
Dzaba ga je Monfils uputio do aerodroma, njemu se jos ne ide u Australiju :lol:

Opasan je sa njegovim dublovima:D
Standardno mu treba neko vrijeme da se zahukta...tako je i ove sezone...a onda nastupa neumorni Rafa;)
Ocigledno mu Monfis nije kupio kartu i rijesio covjek da ostane da igra to finale u dublu:D

Opasan je sa njegovim dublovima:D
Standardno mu treba neko vrijeme da se zahukta...tako je i ove sezone...a onda nastupa neumorni Rafa;)
Ocigledno mu Monfis nije kupio kartu i rijesio covjek da ostane da igra to finale u dublu:D

A jadan, nema za kartu, taman parice od finala utrosi za put u zemlju klokana :hahaha:

Mozda i predje u dubl konkurenciju :lol:

Ne ocekujem nista posebno ni na AO, predugo nije igrao ;)

Znaci strasno.
Kakva igra takav i kraj. Federer je napravio toliki broj neiznudjenih gresaka, ciste udarce je zabijao u mrezu(kao i uostalom poslednji smec) i toliko bekhenda u aut. Marej je igrao standarno, bez vecih oscilacija, gresaka, non stop Federeru na bekhend stranu. Prvi set je bio dobar i Rodzer je uspeo da ga izvuce uprkos duploj servis gresci u tajbrejku. A za ostala dva rezultat 6:2, 6:2 dovoljno govori.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back