ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Federer je objavio svoj raspored za sledecu godinu i izgleda da mu nije bes svejedno da li ce sacuvati ili izgubiti drugo mesto, jer pre AO ce igrati tri turnira.
Prvi je u ABU DHABI-ju i tamo ce pored njega igrati i Nadal, Marej, Rodik, Davidenko i Blejk. Ali, nije mi bas sve jasno. Ne mogu da nadjem ni da li se dobijaju poeni ili samo pare, ni sistem igranja jer se turnir igra 1,2 i 3 januara i igraju ga samo gore pomenuti.
Drugi je Doha na kom pobednik dobija 250 poena.
A treci je u Kooyong-u na kome se dobijaju samo pare.

Ih,pa to nije tesko :)

1. Drug Roger - ako bude igrao kao 2007. ne moze da omane..A ako ne,bice treci,ne nize.
2. Rafa - isuvise dobra sezona prosle godine,ako ne padne onda je stvarno kralj.
3. Nole - ima puno prostora za bodove na Vimbldonu,ako Drug padne,eto ga na drugom mestu.
4. Marej - samo ako ostane normalan. Ako ne,ovde ocekujem Del Potra.

Ostali tipa Tsonga,Davidenko,Rodik i gomila Spanaca ce se trtiti u prvih deset,eventualno se tu jos moze ugurati Nalbandijan i to je to.

I od mene sretna Nova z:)

Poznati su parovi polufinala Abu Dhabija- Federer- Murray i Rafa- Davydenko, mecevi se igraju danas, čini mi se da prvi mec pocinje u 12 po našem vremenu z:)

z:dm5:
људи срећна свима Нова година !!! да сте сви здрави, успешни и и даље да славимо успехе тенисера z:lol:
(а мого би` и ја некад да се појавим , факултет , работе, :zima2: )
z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back