ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo za Davidenka.
Da igra ovako konstantno cele godine definitivno bih navijao za njega!
odlicno se krece, ima ciste precizne udarce i ne boji se da napadne.
A za noleta cestitke, uspeo je uci u jos jedno veliko finale. Samo nekako mi izgleda kao da su ga terali govnavom motkom da izadje na teren, stalno se nervira i gresi.

ma davidenko jos i odigra ovako... al' kada dodje ozbiljan protivnik i kasnija faza turnira (ili mecha); kada to bude najbitnije- uglavnom bude prpa... :lol: bice da je najnestabilniji od svih sa vrha. a o tome lepo govori i "odnos poraza" protiv fedje (ma koliko rodzer bio dobar, sastajali su se ipak vec 12x)... :)

Nemam nista protiv Mareja, ali mi je drago sto mu se osvetilo onoliko cimanje juce. Mogao je jednostavno da pukane, sacuva snagu i danas pruzi mnogo ozbiljniji otpor.
Ali kako srpski narod lepo kaze ko hoce vece izgubi iz vrece.

Yeah Miley :D :D :D Ko ga sljivi kad je hteo da izbaci Federera,evo mu ga sad :p

Po meni,Nole ako ne uzme Masters Kup moze slobodno da se ubije. Zasto? Jeste,Davidenko igra sjajno,ali Davidenko! Igrac koji kad god treba da odigra protiv velikih kako treba-ne odigra. E zato mislim da je Nole sutra,veliki,veliki,najveci favorit.Bez obzira na formu.Federer bi i sa levom rukom dobio Davidenka,on bar zato sto ga se ovaj uvek uplasi :)

E drago mi za Mareja, nevidjeno... Mada, on je izjavio da mu vise znaci sto je dva puta zaredom pobedio najveceg igraca svih vremena nego da osvoji Masters cup... Pa eto mu...
E da- ako se Nole i sutra izglupira protiv one senke od tenisera... mislim stvaaaarno... Ajde Nole!!!

Poslednja izmena:
Ono me bas zaintrigira...
..lepo od porodice Djokovic,nema sta...ATP Beograd - 2009 ..:think: ..
da ne pukne bruka, bolje da vec danas pocnu sa generalnim spremanjem terena..bageri i sl.
...BG je i tako skoro uvek raskopan ko Bagdad....
..nema sta , podrzavam na hrabrosti - svaka cast

..Kako ono ,u isto vreme kad i Estoril i Minhen - ehh, al kako biti u isto vreme na 2 mesta, a i ko ce ga znati.....dok ne izadje lista ucesnika :D:D al mi nesto govori da nece biti bas interesantna....prva godina - tako to obicno biva

Poslednja izmena:
Davidenko me prijatno iznenadio, super je igrao(bar onaj deo meca sto sam gledao). I to mu nije prvi put, ume on tako lepo skolski da odigra, prava je steta sto se uplasi u vaznim mecevima. Tacnije, prva trojica sa atp liste umeju da nametnu svoj nacin igre i Davidenko se slabo prilagodjava na to, pa uglavnom gubi. Ali kad natera protivnika na igru prebacivanja sa osnovne linije (ili da kazem na zenski tenis), tu pokazuje svoju snagu.

turnir nije jak (sto je i normalno), ali bi bilo chudno da se ne pojavi bar novak... nisam 100% koliko bodova nosi, ali estoril koji ide u isto vreme ne bi smeo biti bash mnogo jachi... al' videcemo vec... polako... :) kod nas nista nije 100%, tako da dok ne sednem i dok mech ne pochne.... ;)

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

SVAKA CAST OBOJICI!!!!!!!

Dakle,od danas imamo najboljeg dubl igraca na svetu i imamo Noleta,pobednika Australian Opena i Masters Kupa! Bravo momci,to se tako radi :D :D :D

OMG...kakva sezona za muski srpski tenis!!! Hvala vam za sve dane koje ste nam ulepsavali, hvala vam za sva lepa budjenja uz vase tragikomicne i uzbudljive meceve...I kad gubite i kad pobedjujete - UVEK UZ VAS!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back