ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo im je glup sistem. Valjda bi trebao da se gleda medjusobni susret.Znaci ako Federer i Simon imaju isto pobeda onda da se gleda medjusobni susret tj ako je Simon dobio Federera logicno da Simon ide dalje a ne Federer.

Beograd definitivno dobio turnir ( http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2008&mm=11&dd=13&nav_id=328657 )

"Rukovodstvo ATP-a donelo je u utorak konačnu odluku da Beograd bude svrstan u red gradova domaćina ATP turnira.

Firma 'Femili sport' porodice Đoković otkupila je nedavno licencu od holandskog grada Amersforta sa namerom da preseli turnir u Srbiju, a uz garancije iz Beograda čelnici ATP-a u Šangaju jednoglasno su uvrstili glavni grad Srbije u kalendar takmičenja za sledeću godinu.

Sastanku čelnika ATP-a i prezentaciji beogradskog turnira u Šangaju prisustvovao je i gradski sekretar za sport Igor Miklja.

"Ono što je bitno je da je 'Femili sport' porodice Đoković dobio licencu, a da je nosilac cele priče bio Novak. U utorak je bio održan bord ATP-a u Šangaju gde je Novak predstavio praktično celu priču o turniru u Beogradu. On je kratko i vrlo efektno u roku od 5 minuta objasnio kako je sve to zamišljeno. Goran Đoković je govorio o tehničkim detaljima, a tu je bio i predstavnik turnira u Amersfortu koji je potvrdio da je saglasan sa premeštanjem u Beograd", rekao je Miklja.

Turnir će se održati od 4. do 10. maja 2009. između turnira iz Masters serije u Rimu i Madridu, a u vreme održavanja takmičenja u Eštorilu i Minhenu. Igraće 32 igrača, nagradni fond trebalo bi da iznosi preko 350.000 evra, a značaj ovog takmičenja za Beograd je neprocenjiv, ističe Miklja.

"Ovo je verovatno jedan od najznačajnijih događaja koji je Beograd dobio još od devedesetih, čime se u sportskom, turističkom i poslovnom smislu još više vraća na mapu Evrope", kaže Miklja.

Iako se beogradska Arena nameće kao najlogičnije rešenje za održavanje turnira u Beogradu, najavljeno je da će se takmičenje prve godine održati na terenima "Gale Muškatirović" na Dorćolu, a kasnije će biti preseljen u Akademiju Đoković na Novom Beogradu koja bi trebalo da bude izgrađena do 2010. godine."

Nije mnogo jak... Al' je nash! :klap:

Je*em li ti Federera! Covece,dobio je prvi set,drugi se neverovatno izvukao,i na kraju prso u taj brejku. I evo ga sada kuka na ledja,neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Nemoj mi to raditi coveceeeeeeeeeeee :( :( :(

Bravo za mec..Bravo za obojicu! Mec kakv niakd nisam gledao,mozda eventualno ove gdine onaj Vimbldon i to je to. Mec koji ako niste gledali onda ste mnooooooooooooooogo izgubili. Svaka cast za predstavu momci.

Federer iako povredjen i sa slabim kretanjem-drzao se kao lav. Svaka mu cast. Krivo mi je sto je izgubio ali sada treba doooooooooooobro da se odmori i da se sledece sezone vrati tamo gde i pripada-na prvo mesto :D :D :D

A sada,svim srcem uz Noleta i Zimu :D :D :D

mec je... ne znam.. terao me da tapshem iako sam bio sam u sobi! :mrgreen:

a da se desi da nole uzme kup, zavrshio bi sezonu na 10 poena iza fedje... ali opet, ako ga osvoji... mozda bi to bilo bas zato sto je protiv tsonge chuvao snagu. :)

anyway- nije ni smon za dzabe proshao u 1/2f... a posle ovoga danas, mislim da se nece osecati kao neko ko ima shta da izgubi sutra... a novak je sa standardnim oscilacijama... daleko je od najforme, ali i daleko od proslogodishnjeg shangaja... videcemo! :)

davidenko moze u finale samo ako je ovo BASH urnisalo mareja. mozda je i mogao da oladi malo pred kraj, ali valjda je hteo da se reshi fedje... kakogod- svaka mu cast za borbenost kada mu nije bila neophodna... bice velika pretnja novaku, pa onda i ostalima na atp listi... mozda i "zajedno" sa tsongom...

i jos jednom... stvarno nije fora da fedja onako zloupotrebljava medicale... :mrgreen:

...ma izludi...
Al neka Noleta sto dalje...razlika je mala.

Sad idemo u Dubai na odmor, pa u januaru AO.
Samo mi krivo, drali smo se svi ovde kako folira...a ono ... covek vuce nogu u 3. setu

Dobar je Fed....koliko li sam puta to rekla

...pukla sam..vise ne znam ni sta kuckam..
odo u setnju....

Poslednja izmena:
Bravo za mec..Bravo za obojicu! Mec kakv niakd nisam gledao,mozda eventualno ove gdine onaj Vimbldon i to je to. Mec koji ako niste gledali onda ste mnooooooooooooooogo izgubili. Svaka cast za predstavu momci.

Dodje mi da izvrsim dvostruko samoubistvo. Prvo zbog ishoda meca a drugo zbog mog ,,milog" kablovskog operatera koji nikako da u semu uvede Sport club(neznam koliko puta cu jos moci da gledam spasavanje 8 mec lopti na livescoru).
Zao mi je sto nisam gledala mec a jos vise sto ga je Federer izgubio!
Ali...
The show must go on

Jadan moj Fed... Onakav mec nisam gledala od Wimbledona, finala naravno..
I opet isti ishod... Doslo mi je da placem dok sam ga gledala, posebno u trecem setu,
covek je stvarno boooolestan...:( :(
Samo neka se on lepo odmori... I pasce Pit sledece godine sigurno...
A za Mareja- ooooooooociiiima ne mogu da ga vidim...:evil:

jaaaao, kako ovaj federer zloupotrebljava medicale... :mrgreen:

.heheheeee.....jaaaao, zloupotrebicu ja tebe......:manikir:

E, sad salu na stranu..bez obzira na ovo danas...
Federer je covek kome treba samo kapu skidati..sad i uvek....
Covek se 5 god. borio da postane No.1.....posle je isto 5. godina branio istu tu poziciju....
to je 10 godina neumoljive teniske borbe.. osvajaj-brani, osvajaj-brani, a nikada niko nije pomislio kako fizicki to izdrzati..kolena, kicma, laktovi, boli celo telo...nikad nije kukao..a prvi put je tek ove godine javno rekao dokle je sve to kulminiralo
Tako da, nema niko sta da mu zamera, jer kako je to i kako se sve ove godine on nosio sa tim, mi nikada ne cemo saznati - to ce uvek ostati u njemu.

Samo mu zelim da se od januara vrati kao onaj stari "teror nad ostalim teniserima"... da vrati svoje GS-ove..
..i konacno im doda onaj cetvrti sto mu je uvek nedostajao "Rolan Garos" ;)

Poslednja izmena:
Pa dobro,neka ga je MArej dobio,a ono,bar ovaj nasmejani sa tvog avatara nije ni igrao ;)

Steta sto nece igrati ni finale Dejvis Kupa,videcemo kako ce ici to sa njegovom povredom. Ja sam uvek pre mislio da ce njemu pre da odu kolena,ne butke.

vidi sad i ovaj zloupotrebljava medicale! c c c c c... preslo mu od fedje. :mrgreen:

edit:
eto, sad je zile zarazio i novaka... kakvi su to ljudi! c c c c... :lol:

Poslednja izmena:
TAKO JEEE!!

novak josh jednom pobedjuje sa igrom dosta slabijom od one koju smo od njega videli. mislim da je kljuc bio servis. dobar novakov i slab simonov. auh... kidanje zivaca na kraju, ali ubrzo i melem na ranu... :D

sve u svemu, i sta god bilo sutra a posle ovoga i sa novakovim problematicnim fizickim stanjem...
iako je u celoj drugoj sezoni senka igraca iz prvog dela iste (ali je ovo opet mnogo bolji drugi deo sezone nego prosle godine)... izuzetna sezona za novaka (da ne ponavljam zasto)!
mozda je previse postao strpljiv, ali mozda i nije... jer, ostati 3. u sezoni u kojoj su mnogi "novi" igrachi zablistali- nije ni malo lako. sve manje je tenisera u vrhu koji tako nesto dopustaju...
mozda se novak i dalje brzo zamara, ali je to ipak manje nego ranije... :)
servis je rekao bih na nivou proslogodisnjeg (opasan ali ne 100% pouzdan)...
volej blago popravljen...
jedino sto se pogorshalo je igranje bitnih poena... novak se josh ne snalazi savrsheno sa pritiskom koji namecu nova ocekivanja.. ali, bice verujem i toga.. :)

anyway.... AJMOOO NOLE! sutra po meni nemas sta da izgubish! ali mozes mnoooogo da dobijes!

------------

a ne zaboravimo zimu! sutra mozemo konachno da budemo uz njega, kada se bori za titulu i prvo mesto na svetu!!!! SVAKA CAST ZIMOOOOO!! prenos je od 07.00... posle toga ide novak, verovatno protiv mareja (bash necu da ga zovem mari, iako bi trebao :P)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back