ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Grupe za Masters Kup:

Crvena: Federer, Marej , Rodik, Simon

Zlatna: Djokovic, Davidenko, Conga , Del Potro

Koja retko glupa grupa ova druga! Djokovic koji je u slaboj formi,Davidenko koji nikad nece biti vr' igrac i doduse Conga i Del Potro koji su ove sezone napravili izneznadjenje-i koji bi najpre trebali(po formi u poslednja 2 meseca,trebali da prodju dalje.

Prva grupa je mnogo teza. Federer koji ce osvojiti turnir :super: , Marej koji igra ko preporodjen ove sezone,Rodik koji se uvek napali na turnirima ovog tipa i dosadni Simon,za koga mi nije jasno kako je usao ovde..Ocekivao sam Nalbandijana ili Blejka.

Dakleprva grupa-proalze Del Potro i Conga(daj Boze da gresim za Noleta),a u drugoj Federer :super: i Marej! Eto nam tenisa :bye:

1.Rafa..............6675
2.Federer..........5205...-1.330
3.Nole..............4645...-560

Dakle,NO WAY :D :D :D Inace,nisam razmisljao da je razlika izmedju Nadala i Federera ovoliko velika!OK,sad ce cas to Rodzer da smanji na ovom Mastersu ;)

Ajmo redom sta je ko uradio ove godine...:D :D :D

Rafa :

Grand Slams :

Australian Open.....Polufinale
Roland Garos........POBEDNIK
Vimbldon..............POBEDNIK
US Open...............Polufinale

Masters :

Indijan Vels..........Polufinale
Majami................Finale
Monte Karlo.........POBEDNIK
Rim.....................Drugo kolo
Hamburg..............POBEDNIK
Toronto................POBEDNIK
Sinsinati..............Polufinale
Madrid.................Polufinale
Pariz...................Cetvrtfinale

Olimpijada...........POBEDNIK
Ostalo :

Cenaj.................Finale
Dubai.................Cetvrtfinale
Barselona...........POBEDNIK
Kvins..................POBEDNIK

Poslednja izmena:
Federer :

Grend Slem :

Australian Open.......Polufinale
Roland Garos...........Finale
Vimbldon.................Finale
US Open.................POBEDNIK

Masters :

Indijan Vels...........Polufinale
Majami.................Cetvrtfinale
Monte Karlo..........Finale
Rim.....................Cetvrtfinale
Hamburg..............Finale
Toronto................Prvo kolo
Sinsinati..............1/16 finala
Madrid.................Polufinale
Pariz...................Cetvrtfinale

Olimpijada.........Cetvrtfinale

Ostalo :

Dubai................Prvo kolo
Estoril...............POBEDNIK
Hale..................POBEDNIK
Bazel................POBEDNIK

Ne moze nikako :D
Nema te teorije a ni prakse,sorry Medo,neke druge sezone ;)
jesi siguran da ne moze? fedja brani 650 poena, sto znaci da moze da osvoji jos max 100 poena... a nole moze da osvoji max 750 jer ne brani ni bod.
znaci fedjinih 100 mogucih na kupu + 560 poena prednosti = 660 poena prednosti. a to je za 90 poena manje od noletovih mogucih 750 poena na kupu. sto u prevodu znaci- nole krece na poslednji turnir sa 90 poena prednosti! :) a sto dalje znaci da ce fedja ostati drugi samo ako dogura dalje od noleta! :mrgreen: priznajem da je za to sa obzirom na trenutnu formu fedja ipak favorit... ali u tenisu i sa novakom se nikad ne zna... :mrgreen:

Nole :

Grend Slem :

Australian Open.......POBEDNIK
Roland Garos...........Polufinale
Vimbldon.................2.kolo
US Open.................Polufinale

Masters :

Indijan Vels...........POBEDNIK
Majami.................2.kolo
Monte Karlo..........Polufinale
Rim.....................POBEDNIK
Hamburg..............Polufinale
Toronto................Cetvrtfinale
Sinsinati..............Finale
Madrid.................Osmina finala
Pariz...................Osmina finala

Olimpijada...........3.mesto

Ostalo :

Marsej..............Drugo kolo
Dubai...............Polufinale
Kvins................Polufinale
Tajland.............Finale

jesi siguran da ne moze?
priznajem da je za to sa obzirom na trenutnu formu fedja ipak favorit... ali u tenisu i sa novakom se nikad ne zna... :mrgreen:

Mislim da negde opasno gresis.Da li je moguce da Masters Kup donosi citavih 650 bodova??? Ako jeste,onda mi je jasno zasto Federer ko blesav igra tamo :super:

Inace,iako je takva situacija,nema tu nista ;) Nole ispada u prvom krugu,a Federer osvaja :)

Mislim da negde opasno gresis.Da li je moguce da Masters Kup donosi citavih 650 bodova??? Ako jeste,onda mi je jasno zasto Federer ko blesav igra tamo :super:

Inace,iako je takva situacija,nema tu nista ;) Nole ispada u prvom krugu,a Federer osvaja :)
100 poena - svaka pobeda u grupi
200 poena - pobeda u polufinalu
250 poena - osvajanje kupa

dakle- masters kup donosi 750 poena max... ;)

Nole :

Grend Slem :

Australian Open.......POBEDNIK
Roland Garos...........Polufinale
Vimbldon.................2.kolo
US Open.................Polufinale

Masters :

Indijan Vels...........POBEDNIK
Majami.................2.kolo
Monte Karlo..........Polufinale
Rim.....................POBEDNIK
Hamburg..............Polufinale
Toronto................Cetvrtfinale
Sinsinati..............Finale
Madrid.................Osmina finala
Pariz...................Osmina finala

Olimpijada...........3.mesto

Ostalo :

Marsej..............Drugo kolo
Dubai...............Polufinale
Kvins................Polufinale
Tajland.............Finale

jedna mala greska Nole je igrao Finale Kvinsa ne polufinale:)

Kako??? Zar ne bese finale sa Nadalom? Cek da vidim...

FINALEEEEEEEEEEE :D :D :D Nije bila greska,utatata :p 7:6 i 7:5 za Nadala,hehhee ;)

Iskreno,mislim da Nole nece preci Federera na kraju sezone.Jasno je da Rodzer igra najbolje kad zatreba.Inace,Nole je do sada imao 3 puta sansu i to sve u mejdusobnim duelima sa Rafom i Fedjom da ode na drugo mesto...Ne bi me cudilo da ima i 4 sansu,iako smatram da sa ovom formom nema sta da trazi u Sangaju.

Kako??? Zar ne bese finale sa Nadalom? Cek da vidim...

FINALEEEEEEEEEEE :D :D :D Nije bila greska,utatata :p 7:6 i 7:5 za Nadala,hehhee ;)

Iskreno,mislim da Nole nece preci Federera na kraju sezone.Jasno je da Rodzer igra najbolje kad zatreba.Inace,Nole je do sada imao 3 puta sansu i to sve u mejdusobnim duelima sa Rafom i Fedjom da ode na drugo mesto...Ne bi me cudilo da ima i 4 sansu,iako smatram da sa ovom formom nema sta da trazi u Sangaju.

ipak je greska ti si napisao polufinale.....:D

jesi siguran da ne moze? fedja brani 650 poena, sto znaci da moze da osvoji jos max 100 poena... a nole moze da osvoji max 750 jer ne brani ni bod.
znaci fedjinih 100 mogucih na kupu + 560 poena prednosti = 660 poena prednosti. a to je za 90 poena manje od noletovih mogucih 750 poena na kupu. sto u prevodu znaci- nole krece na poslednji turnir sa 90 poena prednosti! :) a sto dalje znaci da ce fedja ostati drugi samo ako dogura dalje od noleta! :mrgreen: priznajem da je za to sa obzirom na trenutnu formu fedja ipak favorit... ali u tenisu i sa novakom se nikad ne zna... :mrgreen:

Ljudi zar niko nije primetio da su se proslogodisnji poeni sa Sangaja vec odbili. U ponedeljak Federer je izgubio 600 poena(650 sa Sangaja minus sica iz Pariza koju je dobio), tako da je razlika od 560 realna.
Sto znaci da bi novak MORAO da osvoji Sangaj:rotf: stim da Rodzer ne osvojo maltene nista:rotf: da bi bio drugi, jer cak i da pobedi sve u grupi i da udje u finale zaradio bi 500 sto mu nije dovoljno.
Jednostavno receno MISSION INPOSSIBLE :ok:

Poslednja izmena:
Ljudi zar niko nije primetio da su se proslogodisnji poeni sa Sangaja vec odbili. U ponedeljak Federer je izgubio 600 poena(650 sa Sangaja minus sica iz Pariza koju je dobio), tako da je razlika od 560 realna.
Sto znaci da bi novak MORAO da osvoji Sangaj:rotf: stim da Rodzer ne osvojo maltene nista:rotf: da bi bio drugi, jer cak i da pobedi sve u grupi i da udje u finale zaradio bi 500 sto mu nije dovoljno.
Jednostavno receno MISSION INPOSSIBLE :ok:
bar sam provezbao matematiku :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back