ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..uhh, odem u brdovitu otadzbinu na 3 dana,da preduhitrim sneg, kad ono.....neko nekog ovde dere ko zeca.
Nole je u autu, dalo se videti Madrid i Pariz. Ma,ko ce ga znati....svi nam nesto mazu oci, al Feda da predje, ne,ne. Mene vise zanima kako ce se pokazati razigrani Marej, al videcemo i to

A niko ne spomenu vremensku razliku mi i Sangaj, 6 sati gore - dole , Ili koliko vec.
Stvarno, kako stojimo sa tim, zbog direktnih prenosa?

A Federer :D:D:D dao "jevrej" 100 na njega :D - al od srca .......za mog coveka sve..pa i ne zalim.
Spopade me nesto...................................ajd, za sve postoji prvi put..

Poslednja izmena:
kod njih je 6h vishe, ali ti na http://www.masters-cup.com/1/results/oop.asp pishe i nashe (CET) vreme. ;)

evo odatle:

Sunday, November 9, 2008
Center Court start 2:00 pm (7 am CET/1 am ET)

N. Djokovic (SRB) vs JM del Potro (ARG)
N. Davydenko (RUS) vs JW Tsonga (FRA)
Bryan/Bryan vs Cuevas/Horna
Bhupathi/Knowles vs Coetzee/Moodie

Monday, November 10, 2008
Center Court start 2:00 pm (7 am CET/1 am ET)

Nestor/Zimonjic vs Fyrstenberg/Matkowski
Bjorkman/Ullyett vs Dlouhy/Paes
Not before 6:00 pm (11 am CET/5 am ET)
R. Federer (SUI) vs G. Simon (FRA)
Not before 8:00 pm (1 pm CET/7 am ET)
A. Murray (GBR) vs A. Roddick (USA)

E, super si, hvala ti.
Znaci, uglavnom......AM.
Al ko ce ustati sutra......nistaaa, nema spavanja.....
samo da vidim kako to Nole dere zeceve..
..a ko ce ga i znati..tek je pocetak..

Poslednja izmena:
Pobeda je pobeda,koga briga kakva je,pa pogledaj sta je uradio Davidenko :) Covek resio da uzme ovaj Masters kup,hahaah....Dakle,cestitke Nole! Jesi u katastrofa formi,ali polufinale bi bilo lepo :D

Inace,Davidenko sad treba da dobije jos samo jedan mec,covece...Ne verujem.Mozda su ipak Conga i Del Potro "zeleni" za ovakve turnire...Bilo bi lepo da to mogu da kazem i za Simona,videcemo sutra,hehehe....

Sta to sad Federer brblja na Eurosportu

Jos je na lekovima protiv bolova..,ali servira bez problema i bolova, itd. ali se ipak ne napreze puno, jer u dobroj formi. A posle meca u ponedeljak ce videti sta ce dalje itd.............ma ceo doktorat nalupao.

Pa mislim, .. ma nista......bolje

Poslednja izmena:
filozofija garworovih postova pronasla je svoje mesto cak i u srcima samih fedjinih fanova... :mrgreen: ... ako, ako... :)
(mada, dobar je bio simon- mora se priznati)

a bas me iznenadi to sto je rodik uzeo set mareju sa cak 6:1...

anyway:
sutra u 11.00... tsonga vs del potro
a ne pre 13.00... nole vs nikolaj

..u srce - ..ne.
Al, gadno je...
..gadno je izgubiti od "dzepne minijature" u zutim gacama, licio mi na Barta Simsona.
.no odbolovala (odspavala), za divno cudo.....

Razigrani Marej siba, gore sam napisala da na njega treba paziti...i boom raznese Rodika.

A, za Rafine: nece igrati ni sa reprezentacijom-gadno je
Sta da radim , al mi ne idu linkovi, klik tamo, klik vamo, i opet sam na pocetku.
Za Rafu nije sala, sve je na eurosportovom sajtu

e, otkad ja pricam da on mora kod psihijatra...:D
drago mi je da si i ti shvatio...:D

Pa ja se trudio da ne verujem u to,pogresio sam,priznajem :) Mada,tako je i prosle sezone izgubio od Gonzalesa pa je an kraju superiorno osvojio Masters Kup :)
Steta sto ovaj put ni ja u to ne verujem :(

Za Rafine navijace,stvarno,ovaj covek je izgleda ozbiljno povredjen! Nece igrati ni finale Davis Cupa steta,steta...

Ja samo mogu reci da me Simon po igri nevjerovatno podsjeca na Federera...i ovaj poraz me nije previse uzdrmao...
Conga je odigrao sjajan mec protiv Davidenka ali je izgubio a slicno mu se pise i sa Del Potrom...i uz Federerov mec prvi Congin mec je najljepsi do sada...
Rodik je dobro namucio Mareja...i bilo je veoma gusto barem u prvom setu...zao mi je sto nije imao vise srece...

Prvo kolo je ipak samo zagrijavanje:D

mene simon uopste po stilu igre uopste ne podseca na fedju... :)

a ovaj mec... bilo bi super da ga, kako je i krenuo, dobije del potro... u tom sluchaju je novak garantovano prosao u 1/2f ako dobije davidenka- i to najverovatnije kao prvi u grupi. :D sto doduse mozda i ne ispadne dobro.. videcemo ko ce biti koji u drugoj grupi... maaaa- samo nek on savlada rusa koji je tek na kraju sezone ponovo poceo da igra...

Bravo Nole!!!
Odlican tenis su pokazala obojica, samo sto je Novak pokazao i psihicku stabilnost i odigrao najbolje kad je najpotrebnije.Mislim da je drugi set takticki izgubio, posle brejka mrzelo ga je da juri rezultat i odmarao se za treci.
U svakom slucaju sjajna pobeda, 100 bodova i polufinale!:super::ok:

Naravno,ima Nole te tripove,secam se prosle godine kad je pustio Ferera u drugom setu...Laganih 6-0 za Ferera,a posle 6:2 za Noleta :) Ovo je bilo slicno,na kraju pobeda,a to je najvaznije.

Sutra ja na poslu,a Federer igra prvi od dva odlucujuca meca za njega.Nadam se da cu nekako saznati sta se desava :)

Neznam zasto toliko ne volite davidenka? on kada igra ovako u formi zaista je jako dobar. Brz je i agresivan i vidim popravio je servis, pa da igra ovako cele sezone bio bi opasna konkurencija Noletu.

Ako bude bilo srece,ulepsace nam..Mada kako ide,tesko..Jooooooj slabe igre....

Inace,ja mislim da niko ne voli Davidenka zato sto je ruzan! Da,da,smejte se,ali covek zapravo igra kao Nadal,samo sto je za 3 koplja po kvlitetu ispod njega,ali stil je isti.Eto,jasno je,bas je ruzan i zato ga niko ne voli. Zamisli da navijas za Stepaneka koji izgleda kao gnom? :D :D :D

A kad smo vec kod Stepaneka.......pa, bio je..... ako nista recimo kulturan....
...nije pljuvao po terenu, nije se cesao ili ti drpao po medjunozju i koristio je peskire umesto majce.....za divno cudo.:eek:
A kad ga pokazu u GRO planu ..... gledam na jedno oko.... ne mogu drugacije - sta cu...

Al ruku na srce,po meni, igrao je...... borio se lisac,ali........

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back