ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja sam mislio na Nalbandijana, a i Srle verovatno (samo po defultu povezuje Rafu sa Rogerovim porazima), ali smo omasili turnir.

Vala jesmo...Ali ipak! Taj mec je jedan od onih,da kad ga pokazete nekome ko ne voli tenis-ne moze da kaze da taj sport nije neizvestan!Odlican mec,steta sto g anemam nigde snimljenog...

joj ne pominji mi Rim.. jedva sam ga preziveo ali onako se prave legendarni teniseri

za ovogodisnji Vimbldon nisam imao snage do kraja i da mi ne bi stala cuka morao sam da izadjem iz kuce i cekam da mi Srle (ironija :D) javi kako je nakon 30 godina konacno spojio ono najsvetije sto tenis ima

Ehm...Grrrrrr...Stvarno je ironija! Ali moram da priznam da je mec bio najbolji koji sam ikada gledao.Stvarno je vredelo,iako je Federer izgubio.Uh,ne verujes koliko sam se nervirao,kao da mi brat rodjeni gubi finale... :dash:

Ja mislim da covjek sa pivskim stomakom ne moze da pobijedi Kasijusa Kleja:D
QUOTE]

Moze,moze,ako je mogao Frejzer,moze i Nalbandijan :ok:

Ma NO WAY! Siguran sam da ce obojica ucestvovati i da ce se naci bar u polufinalu! A te price,licno,mislim da su fore,kao i Federerova ledja.

Nemojte molim vas o finalu Vimbldona...

@Srle vidjecemo sjutra Frejzera...ja cu biti uz Kleja...jer treba nam jos jedna mlada zvijezda;)
A sto se Sangaja tice...ja bih iskreno volio da obojica igraju...bez njih turnir ne bi bio dovoljno dobar...ipak, nekako bih prezivio bez Nadala:D:D:D

Hahhahhh,uuuuuuuuuuuuu ovo je bila prozivka,jedva cekam da s eprobude ljubitelji Nadala,pojesce te zivog :D :D :D

Dobra je ponekad ova nocna smena,covek prvi vidi komentare ;)

Cek da smislim...Tsonga ili Nalbandijan ili obojica ako Nadal ode na odmor...Hmmm...Ma tu je najvise otisao u aut Simon,koji ce na kraju u ukupnom zbiru biti tek 10-ti! Steta i za njega.Ja licno bi vise voleo da vidim Argentinca,prosle godine mu je za dlaku izmakao Masters Kup,sada vec,hmmmm... A on je jedan od retkih koji nema ama bas nikakav respekt na terenu ni prema kome,narocito ne prema najvecim zvezdama.

ma sve cemo videti sutra... tj danas... :) moja kinta je na tsongi. nalozio se totalno i publika ce mu dati dodatnu energiju..... iako cu navijati za davida...

a oni koji se nadaju da rafa nece igrati.... ne verujem, al ajde.. u svakom sluchaju, imaju podrsku "novakovaca".... sve isto vazi i za one koji se nadaju da fedjina ledja nisu foliranje... :mrgreen:

a nocna smena... ne znam zasto mi rano jutro ponekad smeta toliko koliko je cela noc koja mu prethodi ql...

Vjerujem Rafi kad kaže da nije siguran hoće li igrati Masters zbog ozljede, i nekako bi mi bilo draže da ne igra i riskira još veće probleme sa koljenom, nije toga vrijedno.

danas sam za Nalbandiana u finalu

Poslednja izmena:
:D Mama i tata ko eurokrem :D

Ma kakav god kraj bio....... svaka cast Congi, al svaka.
U svakom slucaju ga nisam dzaba podrzala na njegovoj vec zaboravljenoj temi.
Dobar mali.

Kako je debilan onaj Nalbandijan,podseca me na naseg Tipsu! imao je tri puta po tri vezane brejk sanse na mecu i on mentol izgubi! To je odliak kretena... Steta,mogao je da dobije mec,bez imalo pretericanja,ali bubice koje mu jedu mozak su narocito u trecem setu obavile posao.Steta.

No,ima li neko ideju kad se biraju grupe za Sangaj?

njah,za mene poptpuno nevazno finale ali je Argentinac morao bolje

e sad,mislim da ne mozemo reci ni da je ovo prvi od mnogih Mastersa za Congu posto ga je nosila publika a i ne verujem da moze odservirati +20 as servisa u svakom mecu. medjutim,na dobrom je putu da uradi nesto u svetu tenisa. ako nista,hrabar je do zla boga

Ja mislim da taj Conga nema koga nije dobio iz vrha tenisa...i mislim da zasluzuje postovanje i u najgorem slucaju bice pravi nasljednik Nalbandijana...ici ce u svaki mec podjednako ne misleci ko mu je protivnik;)
Drago mi je da ce biti na Masters kupu!

Poslednja izmena:
Federer bi to uzeo i da je tu Nadal! Ne zato sto ja navijam za njega,jednostavno,to vam je kao sa Vimbldonom i US Openom.Tu Federer dodje da izgine ako treba da pobedi.Doduse,prso je na Vimbldonu,ali sad ne verujem da ce puci.Uostalom,igra se na Federerovoj omiljenoj podlozi.

Ipak,bilo bi lepo videti i Rafu tamo,pa da je srece,da opet gledamo jedno veliko finale.

Ima da ga dobije......da se zna ko je ko.
Ne spominjite podmladke,necu iznenadjenja.................svaka im cast, al imaju kada.

Tako da, :D ko ima srce :D
......pivo i jako grlo, sve za Feda :D:D

Poslednja izmena:
Grupe za Masters Kup:

Crvena: Federer, Marej , Rodik, Simon

Zlatna: Djokovic, Davidenko, Conga , Del Potro

Sve u svemu mislim da Nole nije lose prosao, Congu bi sad morao da dobije , ako nema zelju za osvetom posle dva uzastopna poraza ne znam kad ce je imati, Davidenko je trenutno u solidnoj formi, ali on ne bi trebao da predstavlja problem kad je Nole na visini zadatka, kao ni Del Potro.

Srecno Nole!:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back