ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da primetim da ne trazi MTO i ne predaje meceve samo Novak, pre neki dan Tursunov, pa sad Fedex bez igre , juce Conga trazio MTO, sad Rafa;)
setila sam se samo kako je uvek bilo i drvlje i kamenje na Novaka kad ne daj Boze zatrazi MTO.
A sve cestitke Nalbiju, jednom od mojih ljubimaca.Covek kad hoce moze da ih pobedi sve redom i zelim mu da odbrani titulu u Parizu.

Cudno,cini mi se kao se ni ne cimaju mnogo za ovaj Masters. Evo ga Rafa,gubi najlaganije 5:1 a nista,nema zara,bar za sada! Ko zna,mozda je ovaj Masters stvarno stvoren za igrace tipa Rodick ili Nalbandijan ;)

Inace,izgleda da ce lepo da ga ispooshi Simon... Blejk je na samo jedan poen od nejga,Nalbandijan je ionako nenormalan...Hmmm...Ovde se lako moze desiti da Nalbandijan najnesrecnije ispadne iz trke!
Kako?Ako Blejk udje u finale,Nalbandijan moze i da osvoji turnir,Blejk ide dalje!Videcemo...

Inace,vidim kako je publika sad izvizdala Nadala...Federer predao bez borbe,Nadal posle prvog seta...I ja bih poludeo da sam platio kartu a da ih skoro nisam ni gledao :(

Nalbandijan i Blejk, Davidenko i veovatno Rodik.Osvajac - Davidenko,i zamisli,iamce 2 Mastersa ove godine :)

Ma ja se sve mislim da ovi iz Pariza treba da promene termin odigravanja ovog Mastersa..Ili poslednji Masters mora ici nedelju dana kasnije.

Kao sto sam najavio jos pre 2 nedelje,Federera uopste nije bilo briga za ovaj turnir,iako je realno mogao i da ga osvoji-gledano kako i drugi igraju.Verovatno je povredio ledja tako sto je pao sa Mirke ;)

Nadal,isto kao da je rezirao ovakav kraj od pocetka meca.Mrzovoljna igra,onda hmmm,povreda,i kraj seta,aj zdravo.Ali smesno je koliko je Nadal poklanjao kraj gema Davidenku,koji naravno,nikad nije u stanju sam da dobije set :)

E,jel sam u pravu sa zrebom?Da Blejk igra sa Nalbandijanom? Ako jeste,onda ce to biti prava borba divljih macaka sutra!Blejk cak i ako izgubi sutra,ide u Sangaj ako Nalbandijan ne osvoji turnir. E veselog li kraja sezone. U ovoj mojoj varijanti Simon gubi u svakom slucaju.

pa cekaj malo sta bi sad ovo?izgleda da ne predaje meceve samo Novak?!aj sad ocekujem opravdanja za Federera i Nadala,ovaj prvi nije ni izasao na teren a ovaj Nadal posto je pregazen u prvom setu posle toga predaje kukavicki mec,eh i to su mi teniseri...:thumbdown:

dakle smejurija ziva:lol: ajde Srle sad kritikuj Nadala i Federera:lol:ili bar Nadala posto za Federera navijas pa neces:lol:

dobro si primetila zvoncice i medical tajm aut sto je Conga trazio niko ga ovde ne pljuje zbog toga a Novaka su razapinjali na krst...eto vam prve dvojice tenisera predaju meceve pa zar je moguce da je njegovo velicanstvo nadal predao mec,nesalomivi borac koji se nikad ne predaje:lol::lol::lol::hahaha:

Za Rafu koji je kukavicki predao meč :worth::worth: Covjek je htio da ga Davidenko pregazi, pa je zato izasao na teren :worth:
I za Federera jedan :worth: Zato sto je na vrijeme odustao :mrgreen:

bas tako Davidenko ga je pregazio:lol:evo i tebi:worth:odkud to da nesalomivi nadal predaje meceve?:lol:sad ih pravdajte a Novaka pljujete,ali dobro kakva je ekipa ovde nista ne cudi

jos jednom za Federera i pogotovo nadala kojije pruzio odlicnu partiju:worth::hahaha:

MM ti si kralj:worth::hahaha:umesto da pricas o temi a to je predaja koju su ucinili nadal i Federer ti se glupiras :lol:sad ti je maca pojela jezik:Dtaj koga imas na slici je posto je u prvom setu pregazen predao mec,a koliko ste samo pljuvali Novaka ovde zbog tih stvari...e pa sad je vreme da mi malo pljujemo vase ljubimce:D

@nordic
Novak je ovde vec dosta pominjan pogotovo za vreme turnira u Monte Karlu i USO.
Zato sam ja sad primetila i naglasila da i drugi traze MTO i predaju meceve, pritom ne vidim nista lose u tome, ne rade nista sto nije dozvoljeno.
Ali ono sto me cudi da se Novak zbog toga napadao , a drugi ne, e pa nije u redu da pojedinci imaju dvostruke arsine.

pa on nije sad tema on je bar igrao muski i izgubio a ovaj tvoj predaje meceve i to pazi sad jednom davidenku???:lol:neznam zasto sad mesas Djokovica kad on sad nije tema,ti kad god neko kritukuje Nadala ti kreces sa pljuvanjem Novaka nebitno sta je tema:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back