ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da,vrlo interesantno..Negde sam cak video podatak da ludi Argenticanc cak moze i na zavrsni turnir ali samo ako osvoji Madrid! Obzirom da mu to nije strano i da nije normalan,sve je moguce.

Ipak,mislim da nakon ispadanja Ferera,i Del Potro i Simon ce naci svoje mesto medju Sangajcima.Tu eventualno nekim cudom moze da se desi da uleti Blejk,ali valjda i on minimum treba bar finale da odradi ovde.

U ovom moemntu bi grupe trebalo da izgledaju ovako : Nadal,Nole,Davidenko i Del Potro...Slabija grupa iz koje odmah ispada Davidenko. Druga grupa je vec opasna,Federer,Marej,Rodik i Simon! Dva smaraca,jedan genije ;) i jedan bum-bum. Bice ta grupa zeznuta samo tako.

Evo gledam Noelta sada,bzvz izgubi prvi set,sad u drugom igra vec tenis ;)

kakav drugi set i koja katastrofa u trecem...Ali i ovaj ludi Conga iz Konga je pogadjao svasta,svaka mu cas' ;)
Upravo tako! po meni,Nole moze da ocekuje jos jednu NULU u Sangaju! Covek vec dva meseca ne igra kako zna i ume,tako da nisam uopste opstimista za njega.Ako grupa bude bila kao sto sam naveo,plasim se da ce smarac Davidenko mozda moci i da dobije Noleta.Za Del Potra ne sumnjam.Steta,Nole je u nekoj dubiozi vec duze vreme.

Inace,sad mi pocinje Federer,tako da tisina,moram ovo da pratim :D :D :D

Sutra Federer-Blejk! Lagan i dosadan mec,ali neka su mu svi takvi i neka pobedjuje :D :D :D

Dakle.pored ove dvojice,sutra igraju koliko sam razumeo,Nalbandijan i Marej? Rodik i Conga,i ko je onda sledeci?Nadal igra sada sa Monfilsom,dakle,ko ce mu biti protivnik u 1/4 finalu ;)

Mareju nije mogao gori da ispane...Nalbandijan je crna bestija:D
Nadalu je prelako...bubicu bi dobio bilo ko od ostalih sest tenisera...
Federator protiv Blejka...sjetim se Olimpijade i najezim se...
I na kraju Rodik protiv Conge...simpatije su mi na strani Endija ali to nece biti dovoljno za pobjedu...

Sve u svemu...ocekujem 2 dobra meca...i da prva dvojica sa ATP-liste odrade posao...
Polufinala ce biti izuzetno zanimljiva!

sad znam. a i ocajno je servirao

Nalbandian prosle godine (srecom) nije uspeo da ode u Sangaj a kako sad igra bolje da se to ponovi :D

inace,nikad necu zaboraviti njegovo i Fedjino finale od pre par godina,verujem da je Svajcarac pojeo reket kasnije u svlacionici

krece Rafa :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back