ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto bih misljenje imao i da je Crnogorac...zato sam to i napisao...i istu stvar sam pricao i sa ocem...
Kad je u pitanju najbolji svih vremena lijepo je biti i iza njega a ne buniti se protiv jedne stotinke...
Pogledao sam ja snimak toliko puta da mi je mrko mozak...Felps je prvi dotakao i imao je da slomi prste kako je udario njima(stotinku prije kraja Cavic je vodio vidno ali na kraju nije, a to je Felpsu uspjelo zahvaljujuci posljednjem zaveslaju kojeg je uradio iz ocaja)...
A kad smo kod toga Cavic nije nigdje izjavio da je prvi i nije nijednom pozelio da se zali(i to nema veze sa tim gdje trenira jer je on clan plivackog kluba Partizan...s toga moze trenirati i u Beogradu...bazeni su svuda isti)...to su radili ljudi kojima je sve nepravda i koji izigravaju Kalimera...a Cavic je rekao da su njega pitali on im ne bi dao da se zale...
Nikako mi se ne svidja to vase o nepravdi...protiv vas je uvijek citav svijet a to nema blage veze sa istinom...kada smo osvojili Evropsko prvenstvo receno je da su na nasoj strani bile sudije i da smo ih mi potplatili...kako vas ponekad nije sramota takvih nebuloza?!
Stalno neka politika...a to je tuzno...kako vam ne dosadi?!
Naravno, ne mislim licno na tebe...

jes vala,odmah nakon finala pametnjakovici pricali da je Milo platio prvenstvo :lol:

ne mozes nikome objasniti da Cavic priznaje da je drugi jer ono sto je Majkl ovde uradio strasno bode oci posto dolazi iz prljave,dopingovane,korumpirane Amerike... btw,u istim bazenima te kvarne drzave pliva i srBski sin Milorad

jes vala,odmah nakon finala pametnjakovici pricali da je Milo platio prvenstvo :lol:

ne mozes nikome objasniti da Cavic priznaje da je drugi jer ono sto je Majkl ovde uradio strasno bode oci posto dolazi iz prljave,dopingovane,korumpirane Amerike... btw,u istim bazenima te kvarne drzave pliva i srBski sin Milorad

E lud si potpuno(u pozitivnom smislu):D :klap:

Cavic je car,iako sm i ja misljenja da je uleteo prvi,ali..Covek ni jednom jedinom recenicom nije pokazao zavist,naravno,zao mu je sto je drugi,ali je presrecan da je DRUGI na Olimpijadi,eeeeeeeeej,pa malo li je?Koliko ljudi uopste stigne do OI?A koliko njih uzme bilo koju medalju? Zato je i ovo srebro,veliki,veliki uspeh..Pitajte Federera-tri puta na OI i tri puta u singlu-corak! OK<uzeo je zlato u dublu(Yeeeeeeeee) ali nije to to :)

BTW,posmatrao sam malo Del Potra..Ovaj klinac ce do kraja godine u prvih 10,samo ako ga bude hteo zreb..Bice vrlo nezgodno gde god da se pojavi!

ja ne znam sta je onom liku od kad se osisao (nije kao Samson ocigledno :lol:)

gledao sam kad je tukao Gaskea za prvu al on brate nastavi do cetvrte,i sve posle Vimbldona u samo par nedelja

ma Cavic je bre car. onaj mu kaze da je uzeo zlato a on lepo uzvrati da zlato nije uzeo on nego Felps. i kad se on ovako raduje srebru ne znam zasto to niko ne prihvati

Tja...Opet,i ja mislim da je covek bio prvi,ali ako on sam kaze,veoma zadovoljno da je srecan sa srebrom,sta mi tu ima da se bunimo?Svaka mu cast na fer pleju,nema sta :D Na kraju krajeva,postoji Svetsko Prvenstvo,tu ocekujem zlato,a malo li je to? :D :D

Za Del Potra-decko je sjajn,samo nije normalan,kao i vecina tenisera.Kad igra,igra,a kad ne igra...nema ga nigde...Kao i divni Nalbandijan :D Sve mi se cini da ce ponovo da proradi pred kraj sezone :D

Cekajte ako jedan Njujork Tajms pise i ceo svet vidi da je Milorad ostecen sta se vi pravite pametni..? Amerikanci su dosli sa ciljem da Felbs osvoji zlata komada 8 i on je to morao da osvoji..Ovako ili onako..(Ne kazem da 7 nije osvojio ali osmu nije) Bio je dobar komentar Pravedno bi bilo da su Miloradu dali zlato jer je stigao prvi a i Felbsu kako bi ostvario svoj cilj i postao nepobediv...

Drugo da li bi vama bilo sve jedno da vidite da ste prvi i da bez obzira sto je ovo Srebro ogroman uspeh preotmu medalju ? Meni bogami ne bi bilo pravo,toliko truda da ulozim i da dodje neko i cap uzme zlato jer mora da udje u istoriju..Amerima nije to prvi put (Slucaj Karl Luis) Milorad je veceras lepo rekao,Felbsa cekam sledece godine,on zna da je pobedjen al dobro nema veze..I meni je sve jasno..

Sto se mi pravimo pametni... A sto se svi prave pametni kad sam Cavke kaze da je zadovoljan i da je Felps prvi? I ni jednog momenta covek nije pokazao zavist? I ja sam navijao za Cavketa,i ja mislim da je on prosao prvi,ali kad pogledas srecu na Cavketovom licu i sa tim srebrom i cujes njegove izjave-sta ja vise ima tu da dodam...Krivo mi je,ali protiv sile se ne moze,ocigledno.Uostalom,mora se priznati da je i Cavic POGRESIO-mogao je da pipne i mnogo ranije onu tablu,samo da je poslednji zamah isao drugacije i onda mu stvarno niko nista ne bi mogao,jer bi bilo super ocigledno da je prvi.Ovako,sitna,ali odlucujuca greska,uz malo "vetra u ledja" Felpus,i mozemo da zalimo za zlatom :(

Znas neki put se kaze ono sto drugi zele da cuju a pravo misljenje zadrzis za sebe..Ma ok je,al me nervira komentar samo mi Srbi vidimo nepravdu..E pa nije bas tako..No dobro ima dana za megdana samo da su nama nasi sportisti zivi i zdravi!

Pa tako nekako i ja rezonujem...Verujem da Cavke kad je sam u sobi lupa glavu o zid zbog svega,ali uzivo deluje bas gospodski,treba da dobije nagradu za Fer plej,stvarno! Ja se nadam da ce i Cavke-vrlo brzo,da potopi Felpsa,ma nek je jedna discplina,samo neka bude prvi tu,kao i Nole...Mada cemo za njega verovatno malo duze sacekati :D

E i ja sa tobom jednom da se slozim.Znas da izuzmemo Cavica,bilo,proslo,ko sto rekoh ima dana za megdana ovo me je podstaklo da se setim Merion Dzons
(ni prva ni poslednja) koja je bila dopingovana i uzela toliko medalja,na kraju ih vratila i bankrotirala.Zamislite to,neko dopingom uzme medalje a vi trenirate ko idioti da bi neko posle mnogo godina priznao da je sve vreme bio dopingovan..Strasno..Ili scena Nole i Federer cisti a Nadal dopingovan..Ko bi njima mogao da vrati sve te titule i ulozeno vreme i trud..(Nadal je uzet kao predlog,nista ozbiljno) Meni je kad malo bolje razmislim to nesto najgore sto moze da se desi..

to sto je cavic presrecan sa srebrom i sto je preskroman momak (tj. to sto je laf), ne znaci da ne bi bilo lepo da bude na vrhu sveta kada je vec zasluzio. drugim recima... lepo je sto je presrecan, ali stoji da je on zasluzio da bude nadsrecan!
i ne bi se toliko dugo i na toliko mesta pricalo o ovome da milorad nije ostecen. nije ovo vaterpolo i nisu ovo sudijske procene- ovo je snimak; sve crno na belo.
ali sta je tu je... bar mu u ovoj trci nisu uzeli svetski rekord, a da su obojica bila malo brza i to bi se desilo... ovako- vidimo se na svetskom! .... nema tu sta vise da se prica... samo sam morao da iznesem i svoje misljenje, da ne budm crna ovca... tj ovan... :D

a da ne bude totalni off... cudi me da vise ljudi nije obratilo paznju na srpski deo finala vasingtona... troicki je savladao rodika i usao u prvo ATP finale... u tome ni tipsa jos nije uspeo (il' bese ima jedno?)... jasno je bilo da se malo uplasio (sto je i normalno) i da je odigrao previse defanzivno, ali je opet imao svoje sanse... i vrlo je moguce da je neko cijim cemo se uspesima sve cesce radovati....
mozda budemo imali i trojku u prvih 20 muskog singla (tipsi samo fali da nastavi kako je krenuo i da dobro zaleci povrede)... jes da troicki mora jos mnoooogo da radi do toga, ali sto da ne navijamo.... :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ja sam gledala finale Vasingtona i slazem se sa polarnim da je Troicki bio tj delovao malo uplasen.Na momente je igrao jako lepo..Mozda da nije bila povreda ledja,mozda bi pruzio i bolju igru od prikazane.Ali bez obzira veliki uspeh finale ATP-a.

haha.... pa, od bilo koga valjda (bio je prenos na europortu 1h pre direktnog ukljucenja u olimpijske tog dana). videh da ima hvala za del potra (sa razlogom), al slabo i za troickog (koji ju je takodje zasluzio).

Poslednja izmena:
Grizly ja sam SIGURAN 100posto da je Cavic crnogorac da bi drugu pricu pricao ovde,ali dobro nema veze da se ne nastavljamo! usput zelim vam srecu protiv hrvata u cetvrtfinalu vaterpolo turnira,sto se tice finala EP meni je draze da Crna Gora osvoji nego madjari,hrvati,naravno ako vec ne moze Srbija,u tom finalu Srbija zaista jeste imala mnogo vise iskljucenja ali ok nema veze,vi imate odlicnu vaterpolo selekciju i u to nema sumnje.

e stvarno Troicki usao u finale vasingtona,lepo nema sta mozda cemo dobiti jos jednog dobrog igraca...

Ja sam sve svoje rekao i u proslom postu...
@Djovana Sto se tice Karla Luisa...volio bih samo da znam sta je sa njim bio problem...posto sam sve vezano za njega gledao kao da je iz moje porodice...ne znam koga je on zakinuo...
@meda O tome se ne bi uopste pricalo da se nije zalila srpska reprezentacija i da tima koji pricaju nije smetalo Felpsovo zlato...jer taj nesrecni snimak koji svi plasiraju pokazuje veliku srecu Felpsa a ne pobjedu Cavica...

@Tema Troicki je prosao Rodika i nesto me to vise ne cudi jer i Endi pati od Federer sindroma...

Znas neki put se kaze ono sto drugi zele da cuju a pravo misljenje zadrzis za sebe..Ma ok je,al me nervira komentar samo mi Srbi vidimo nepravdu..E pa nije bas tako..No dobro ima dana za megdana samo da su nama nasi sportisti zivi i zdravi!

Znas kada je u pitanju olimpijsko zlato onda se ne cuti ako nemas veliki razlog za to...stotinka je veliki razlog...
A sto se tice plivackog dijela Olimpijade samo su Srbi vidjeli nepravdu a bilo je vise puta stotinka razlike ili dijeljenje medalje...

Izvinjavam se zbog off-topic-a...

Ma nema izvinjavanja,odmah ide ban,odmah sada odmah :D :D :D Ako neko nije razumeo,salim se...

A inace za Troickog...Stvarno ga ni ja nisam spomenuo,a covek stigao do finala,malo li je?Samo jos kad bi sada vezao 3,4 turnira sa boljim rezultatima no obicno i eto nama vise price o njemu :D

sve je jasno kao dan.. Rafa je novi legendarni igrac koji ce zavrsiti godinu kao teniski kralj

Nadal 6700
Federer 5930
Djokovic 5105

Points to defend in rest of 2008:
Fed 2325
Djokovic 1180
Nadal 825

Basically it's on Nadal's racquet now to reach the year-end number one. Even if he just defends his current points, I think he's quite likely to be there unless Federer's form improves dramatically, but it seems likely that he'll add points. Of course, with a fourth-round exit at the US Open in 2007, he can gain big points there - 850 if he wins it. By my calculation, that win would pretty much guarantee him the year-end number one (as it should, if it were to happen).

I say this because the places where Federer can pick up points are in Stockholm (225 max), Madrid (150 max), Paris (425 max) and the TMC (50 max). That adds up to 850, but if Rafa were to win the US Open, that would of course mean lost points for Federer. Basel and New York are all defence. He also has 650 TMC points to Rafa's 200.

Djokovic could gain 300 points in New York, 275 in Madrid, 495 in Paris, and 700 at the TMC. That totals 1770 points. The current gap between Nadal and Djokovic is 1595 points, so Djokovic has a huge amount to do if he has designs on number one, and would also need to rely on a Nadal slump.

Were Rafa to win in New York, he would have 7550 points. Were he to be the losing finalist, it would be 7250. A semifinal would get him to 7000. Djokovic couldn't catch him in any of those scenarios

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back