Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala polnom organu da se neko slaze samnom po ovom pitanju!Koliko se secam ona je i u Montrealu imala povredu zbog koje je je izgubila mec.. i prvu put u zivotu je rekla da je zbog povrede izgubila... a tamo se igralo za velike pare...![]()
onaj ko se nije bavio sportom moze da pise svakave gluposti! samo sportista zna sta znace Olimpijske igre, i kolika je zelja svakog od njih da nastupaju na njima!![]()
naravno da izuzteka uvek i u svemu ima....Svakog?Onda zivimo na drugoj planeti... NBA igracima nesto i nije bas cim da idu na OI...Gomila odbija reprezentaciju,i ranije pa i sada.Toliko o tome da je SVIMA cilj Olimpijada.

al' ameri su posebna prica. dovoljno govore o sebi time sto je pobednik nba-a uvek na ceremonijama proglasavan sampionom sveta.![]()
nije. k'o sto fedja ne moze biti proglasen finalistom dok god se polufinale protiv bespomocnog davidenka ne zavrsi, tako ni ameri ne mogu da budu sampioni necega u cemu nisu ucestvovali. to sto bi 95% dobili svaki neamericki klub je potpuno druga stvar.zar nije???
Divac je igrao za reprezentaciju a mogao je da kupi sve igrace koliko nocva ima.Igrao je za narod..
svaka cast noletu na jos jednoj pobedi....da li moze neko da mi kaze kad novak moze da se sastane sa nadalom i federerom????
kao i uvek... Majorcanin u 1/2 a Fedja u finalu
Nece doci do toga,naravno,jer ce Rafa da izgubi od Noleta,a Federer ce da prsne od ko zna koje budale
Aj da se nadamo da nece biti tako
Inace,za NS GARIJA,mislim da je Rafa imao sveukupno gledano,bolju sezonu od Noleta na betonu,ali isto tako mislim da je Nole bolji od Rafe na betonu. Uostalom,pokazao je to u direktnim duelima,Rafa iam veliki problem kad mu naidje neko ko takodje voli puno da trci,a pri tome cesto izlazi na mrezu.
Problem je sto je ipak Rafa konstatniji,i ne dozvoljava da prsne u drugom ili trecem kolu,sto recimo Noletu nikako nije strano (kao i ,na zalost,Federeru).
jer ce Rafa da izgubi od Noleta
Inace,za NS GARIJA,mislim da je Rafa imao sveukupno gledano,bolju sezonu od Noleta na betonu,ali isto tako mislim da je Nole bolji od Rafe na betonu. Uostalom,pokazao je to u direktnim duelima,Rafa iam veliki problem kad mu naidje neko ko takodje voli puno da trci,a pri tome cesto izlazi na mrezu.
i Federer deluje dosta dobro