nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao prvo... molim te batali tu pricu, nije ti ovo tema ko zna vise jezika, nego tema o ATP!
Kao drugo...ti uopste ni nemas dokaze da on zna pet jezika.....a to sto ljudi i novine pricaju to je posebna prica!![]()

Car Zg znas li ti da i na paraolimpijadi ima odlicnih takmicara i rezultata..Jedino sto smo mi van svega pa medju retkima ne prenosimo i to..A meni je i to za respekt! Paraolimpijske igre.
ma znam sve... radio sam neki clanak bas na ovu temu...Znas Polarni jeste slabija konkurencija,ali razlog je jednostavan,jako malo zemalja moze da ulozi u invalide a da pritom ima koristi.Zato i najace zemlje imaju svoje predstvanike..A ne samo i to vec ih se ne stide,ne upiru prstom kao ovi nasi,vec ih gledaju na isti nacin kao i sve ostale..Ali ajde da ne fulam temu..
sepi sa onakvom igrom nije imao sta da trazi ni protiv slabijih igraca od noleta... bice jako tesko protiv gulbisa... ali ukupno, na ova 2 mastersa nole je vec odbranio bodove...
![]()
auh, hvala na ispravci.. kada pomislis 2 x 1/4f, nekako nemas utisak da je to mnogo slabije od: ispadanje na startu + trofej.... al' kad sve stavis na papir... j8g- valjda sam i svestan koliko je gulbis opasan, pa se smirujem unapred za svaki slucaj...Nije odbranio jos... brani 535 poena, a do sada je osvojio 250!![]()

... ali, kako je juce nole igrao, ja sam presrecan sto je dosao u 1/4f (danas ipak jest' bio dosta bolji).... 
) znaci- od sada su mu 1/2f sa fedjom (koji ce iskusiti i tesko preziveti ono sto je raf morao u borbi za vrh)!

Kad igraju Nole i Rafa?