ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Како је Родик пропустио брејк лопте у 12. гему, ако неко гледа, пошто ми се багује комп, не могу да се конектујем?

reklo bi se da je karlovic ipak bio nesto opasniji- jer jedino sto je nadalu bilo na putu do lake pobede jesu servisi... istina je da su endijevi servisi brzi, ali ivina visina cini njegove opasnijim. to i statistika potvrdjuje... a to sto je rodik bolji od karlovica u ostalim elementima- ne znaci mu mnogo protiv rafe... :)

kada mu je voditelj rekao da ga neki (Rusedski) smatraju prvim favoritom za osvajanje Vimbldona mogli smo videti prirodni osmeh od uva do uva :D

i zaista,nikad se ovako nije branio,servirao ili kretao... i sam zna da je potpuno spreman za najveci trofej tenisa i ulazak u legendu sa jedva napunjene 22. godine

sjajni komentari na ovoj televiziji ali je slika losa pa se na zalost prebacujem na Fox :(

Poslednja izmena:
BRAVO NOLE! :-D sta reci... kakav nas samo mec ceka sutra... finale pre finala vimbldona :D (salim se malo; jos nisam potpuno otpisao fedju; uvek mogu da se dese kisa, zreb ili necija povreda koji ce ga spasiti... :-D)

Poslednja izmena:
Ja prosto ne znam da li su ova trojica toliko jaki ili ostatak mushkog teniskog sveta toliko slab?
:lol: . . . . стварно. . .
ово је било силовање! Ноле се није ни ознојио и полуфиналу .... значи тако убедљиво против Хјуита и Багдатиса
а Надал свако године све бољи на трави, сад је стварно јак, тешко ће бити НОлету сутра, добио је Родика који већ 2 године осваја Квинс.... мислим да су шансе 50-50
какво финале нас чека :worth: ! !

Poslednja izmena:
@Меда
јесте глупо мало овако овај ник ал шта да радим, , нека за сад будем опуштени ха ха ха
што се тиче Вимблдона ипак је Федерер и даље (благи) фаворит у односу на Надала и Нолета
60 победа за редом на трави, 5 Вимблдона за редом - права доминација, :rtfm: (хехе добар овај смајли)

Poslednja izmena:
:lol: . . . . стварно. . .
ово је било силовање! Ноле се није ни ознојио и полуфиналу .... значи тако убедљиво против Хјуита и Багдатиса
а Надал свако године све бољи на трави, сад је стварно јак, тешко ће бити НОлету сутра, добио је Родика који већ 2 године осваја Квинс.... мислим да су шансе 50-50
какво финале нас чека :worth: ! !

da bice stvarno sjajno finale, jedino je mozda nole u maloj prednosti posto su mu mecevi krace trajali, ovaj zadnji ni sat vremena, samo 45 minuta!
navijacu za ratnika, normalno, ali mislim da su sanse malo vise prema novaku, iako rafa sve bolje i bolje igra na travi!

dodacu josh ovo: napred rafa!

f_untitled1m_1a18f5b.png

sudeci po izjavama,oba tenisera ce u sjajnom raspolozenju otici sa Kvinsa bez obzira na sutrasnji ishod ali nas sigurno ceka jak mec
..........................
preporucio bih i Fedji da ga odgleda u snimku...
pa kako i da ne budu raspolozeni :-D ;)
..........................
da... da pronadje slabosti ove dvojice, pa da ih doceka spremno- k'o Rafu na RGu... :lol:
(ne, stvarno nisam siguran ko je ove godine favorit... svaka cast fedji, ali sa obzirom na sve sto se desilo prosle godine, i na cinjenicu da su rafa i nole sada bolji nego ikada, dok je fedja nesto ubledjen... treba ovo tenisu :))
.
.
e da: mec je sutra u 15h... a posle rafe i noleta- zima! :D

Poslednja izmena:
Biće makljaže sutra...eto prilike da vidimo da li je Đoković ova zadnja dva meča dobio jer je protivnicima smetalo isparenje iz trave (tako su mi delovali) ili je Đole stvarno rešio da prekopa ravnicu i napokon uzme trofej sa travnatog terena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back