ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa tvoj najomrazeniji pisac recimo.:)
Igrao teshke mecheve pa zbog kishe zna se kakav mu je iscepkan bio raspored.Totalno izubijan doshao do Rafe posle maratona od 5 setova i odigrao 1 set maestralno.Za vishe nije imao snage.

navedi mi te igrace

po tvom nipodostavanju Rafe ispada da decko ne zna igrati na travi a onda je tu njegov vecni fan da te podseti da je finala ipak igrao,za razliku od pisca ili 95 % tenisera

Ko ga nipodashtava?
Nipodashtavanje je reci da time shto je igrao dva zadnja ne chini ga apsolutnim favoritom i za 3.uzastopno finale Wimbldona ili titulu tamo?:lol:

ја не памтим да ли је Федерер икада изгубио сет са 6-0 .. какво разваљивање ! колико грешака Федерера, ,
без изгубљеног сета НАДАЛ осваја РОлан Гарос ! неуништив је
:)

Poslednja izmena:
proslogodisnji vimbldon ne pokazuje pravo stanje stvari izmedju prve trojice... rafa je izgubio finale zbog kise, a novak zbog istog razloga nije imao sansu u 1/2f... sigurno je jedino da je fedjina apsolutna dominacija zavrsena- ako i dodje nekako do jos jednog trofeja, nece biti lako.
a djokovic je tek od prosle godine postao prava i velika opasnost- i ne treba porediti njegovu iole dalju istoriju ni sa nadalovom ni sa federerovom. jer, po toj logici- ni od koga ne bi smo smeli ocekivati da uzme vise od 2 gejma federeru... a pravo stanje stvari je (po meni) da fedja nema vise od 50% sansi za trijumf... vec je u frci zbog izgubljenog AOa i masakra na zeljenom mu RGu... sigurno je pod velikim pritiskom, a opasnost koja vreba je nikada veca... vrlo je moguce da ce na kraju psihicki da vrisne, i da izgubi prvo, a ako do toga dodje- verovatno i drugo mesto... cudo ga je spasilo jednom; nisam siguran da moze opet...

proslogodisnji vimbldon ne pokazuje pravo stanje stvari izmedju prve trojice... rafa je izgubio finale zbog kise, a novak zbog istog razloga nije imao sansu u 1/2f... sigurno je jedino da je fedjina apsolutna dominacija zavrsena- ako i dodje nekako do jos jednog trofeja, nece biti lako.
a djokovic je tek od prosle godine postao prava i velika opasnost- i ne treba porediti njegovu iole dalju istoriju ni sa nadalovom ni sa federerovom. jer, po toj logici- ni od koga ne bi smo smeli ocekivati da uzme vise od 2 gejma federeru... a pravo stanje stvari je (po meni) da fedja nema vise od 50% sansi za trijumf... vec je u frci zbog izgubljenog AOa i masakra na zeljenom mu RGu... sigurno je pod velikim pritiskom, a opasnost koja vreba je nikada veca... vrlo je moguce da ce na kraju psihicki da vrisne, i da izgubi prvo, a ako do toga dodje- verovatno i drugo mesto... cudo ga je spasilo jednom; nisam siguran da moze opet...

Slazem se.Ja mislim da je Wimbldon za Federera kljuchan u odbrani prve pozicije.Ako ga ne osvoji nema shanse da zavrshi godinu na prvom mestu.A ovo finale mu je mislim vishe na psihichkom planu odmoglo nego shto mu je donelo u odbrani bodova iz finala.

e sad o tri velika tenisera koji su ispali obicne piz*e danas pre finala....

pita Vilander Fedju sta misli kolike su mu sanse i ovaj mrtav ozbiljan odvaljuje da ima formulu da konacno pobedi Rafu na sljaci!!! mnogo je napredovao u odnosu na Rafinu igru,sve su manje razlike i bla bla... na kraju mu se Vilander izvini sto je govorio da ima komplex od Rafe (samo slep covek ga i danas ne vidi),Fedja ga potapsa i umalo se ne izljubise :roll:

e onda stize veliki Borg..... kaze da Fedja igra najbolje na sljaci u karijeri (ajde to i da se proguta) i da ima sanse za pobedu (ja bih ga rado pitao gde je za ove dve nedelje video tu sansu). odlican turnir,sigurne pobede i sve super.. ponovo bla bla... kad ga je pitao sta misli o Rafinoj igri Borg mrtav hladan odvaljuje ''Pa da,igra Rafa dobro.. solidan je'' :dash:

drugim recima,pobedi Fedja i pre finala!!!!! a sve je veoma jasno u vezi tri nadobudne budale

1982. Mats osvaja RG kao debitant i sa tim se sepurio 23 godine dok ga Majorcanin nije stigao i prestigao u jednom dahu

4 godine pre toga Borg osvaja titule a Rafa je danas i to ocistio jer na pariskoj sljaci nema poraz niti ce ga ikad imati!!! zbog toga je Svedjajnin lisicije face proklinjao sve zivo danas na podijumu gledajuci klinca koji je za tren oka postao bolji sljaker od njega i kojem moze samo da se klanja

Borg :thumbdown:

e sad Aligator :D... njemu najmanje i zameram jer je suvise nadmen da bi priznao da ce biti isprasen u tri seta jer igra trecu ligu u odnosu na Majorcanina

uglavnom,NIKAD NECE OSVOJITI RG a Rafa ga je samo ''malo'' na to podsetio i danas

Nego jel idu ti teniseri na doping test posle meca???
Radi se doping test pre meca valjda.Hehehe,bas si grozan!
Ali jeste covek objasnio da je nepobediv.Valjda je sad pod pritiskom da mu Nole ne preuzme mesto pa daje 200% sebe.Mada je i bilo ocekivano da ce pobediti,ne?Tj,ako se izuzmu "tri musketara"

Glavno, razlika se mnogo smanjila izmedju prva tri.
Cak sad mislim da ima sanse i Rafa da izbije na celo.Ako se na tvrdoj podlozi medjusobno pokolju Nole i Federer,mozda mu bas Nole otvori put.Ne znam zasto mi se cini da Nole moze lakse da pobedi Federera,a da jos uvek nema dovoljno snage za Nadala.A mozda sam ja jos uvek pod utiskom sta se izdesavalo danas.

A sto se tice Federerovog samopouzdanja, nesto ovako je stvarno trebalo da ga lupi u celo,pa da se malo spusti na zemlju.Bas me zanima kakvu je izjavu dao posle meca.I jel se i dalje nada da ce osvojiti Golan Garos?

Ali jeste covek objasnio da je nepobediv.Valjda je sad pod pritiskom da mu Nole ne preuzme mesto pa daje 200% sebe.Mada je i bilo ocekivano da ce pobediti,ne?Tj,ako se izuzmu "tri musketara"

Cak sad mislim da ima sanse i Rafa da izbije na celo.Ako se na tvrdoj podlozi medjusobno pokolju Nole i Federer,mozda mu bas Nole otvori put.Ne znam zasto mi se cini da Nole moze lakse da pobedi Federera,a da jos uvek nema dovoljno snage za Nadala.A mozda sam ja jos uvek pod utiskom sta se izdesavalo danas.

A sto se tice Federerovog samopouzdanja, nesto ovako je stvarno trebalo da ga lupi u celo,pa da se malo spusti na zemlju.Bas me zanima kakvu je izjavu dao posle meca.I jel se i dalje nada da ce osvojiti Golan Garos?

:lol:
well , he missed the last train

eee, pa problem i jeste u tome sto je ovo nemoguce! inace bi verovatno fedja vec pao sa 1. mesta... jer, da bi se klao sa fedjom- novak u 90% slucajeva mora prvo da sredi nadala...
fedju i cuva to sto nole i rafa ne samo da dele ulaske u finala, vec onaj koji prodje uglavnom bude premoren... i naravno, sto sa druge strane biljka na 4. mestu nije sposobna da iznenadi fedju...
1. na svetu mora imati ovakvu vrstu prednosti (zasluzio je), ali je ona zbog davidenka mnogo veca nego sto bi nekako realno trebala biti...
ali kako igra- ni ovo mu izgleda nece biti dovoljno... i kad jednog dana sjase... kada vidi kako je to dolaziti do titule preko dvojice asova (umesto jednog; na sta je navikao)... tesko ce se oporaviti... i vrlo lako ce osetiti dah biljke...
najprostije receno: nole spasava fedju od rafe, a rafa ga spasava od noleta...

Драго ми је што не знаш ништа друго него да вређаш?

По ком критеријуму је најбољи?

Има 2 ГС-а мање од Сампраса, нема РГ као Агаси, ове старије нећу да помињем...

Кад узме РГ, признаћу да је најбољи...

Dobro,mozda sam malo preterao,ali kad vidim kako vredjate Federera,muka mi je....

I po 100 put cu samo da navedem cinjenice,tj.rekorde koje drzi ili ce drzati Federer.

Grend Slem Titule: Sampras 14,na Roland Garosu najbolji plasman-JEDNO 1/4 FINALE, Federer 12 I 3 FINALA RGa.

Masters Titule: Agasi 17,Federer 14,Nadal 11,Sampras 9.

Masters Kup : Sampras i Lendl po 5,Federer 4.

Od Agasija ce,koji ima 8 GSa za koju godinu i Rafa biti bolji.Uostalom,njega niko zivi ne stavlja kao najboljeg svih vremena,vec medju prvih 5.

I sta sad....? Sta ces sada reci? Koji ces mi argument sada navesti?

Dobro,mozda sam malo preterao,ali kad vidim kako vredjate Federera,muka mi je....

I po 100 put cu samo da navedem cinjenice,tj.rekorde koje drzi ili ce drzati Federer.

Grend Slem Titule: Sampras 14,na Roland Garosu najbolji plasman-JEDNO 1/4 FINALE, Federer 12 I 3 FINALA RGa.

Masters Titule: Agasi 17,Federer 14,Nadal 11,Sampras 9.

Masters Kup : Sampras i Lendl po 5,Federer 4.

Od Agasija ce,koji ima 8 GSa za koju godinu i Rafa biti bolji.Uostalom,njega niko zivi ne stavlja kao najboljeg svih vremena,vec medju prvih 5.

I sta sad....? Sta ces sada reci? Koji ces mi argument sada navesti?

Па, видим да ни у једном од параметара које си навео Федерер није најбољи...

nesto sam cuo da se prica, i to komentatori nekad spomenu da ljudi pricaju da ce rafina forma uskoro da padne, jer u svojoj 22. godini nosi one "steznike" ispod koljena, pa ne znam sta to znaci, i zasto mu ono sluzi?
nord, vjerovatno ti znas, pa ako mozes da mi objasnis?
c024.gif

na ovo mislim!

260wu37.jpg

Па, видим да ни у једном од параметара које си навео Федерер није најбољи...

O Boze :D

Saberi najvaznije turnire i videces da je vec sada najbolji svih vremena,i da ako bas moram da navedem neki rekord,to je najveci uzastopni broj nedelja na vrhu :p :p :p :p rekord je drzao Konors sa 160 i nekom nedeljom,a Roze vec ima oko 230 ;) Ajmo dalje...5 vezanih Vimbldona-jednak sa Borgom,daj Boze da ga smeni ove sezone po tome i da stigne Samprasa sa 7 ukupno...Jedini igrac u Open eri koji je osvojio 4 vezana US Opena-ukupan rekord drze Lendl i Sampras sa po 5 US Opena-i to se moze stici ove sezone.takodje,na Australian Openu,rekord je 4 osvojena u Open eri...A koliko ih ima Federer?Za sada,tri!Znaci i tu je blizu.Tri puta zaredom osvojio Vimbldon i US Open sto naravno,nikom nije uspelo...

Eto,jedino sto mu fali je taj Roland Garos i jedna Olimpijada!Kada bi to izveo mislim da vise nista ne bi imao da osvoji.Onda bi mogao da igra turnire tipa Umag,da odmara oci ;)

A covek nema jos ni 27 godina...A igrace jos bar 5,6 godina,malo li je?

Sto se tice onih izjava Vialndera,Borga i Federera,slazem se da su bas bezveze.Cak mozda i mogu da skapiram Federera,pokusao je da hrabrii sebe,ali na kraju je ispao smesan.Mada,na ceremoniji na kraju uopste nije bio uobrazen,lepo je cestitao coveku.

Mene su vise iznervirali Vilander i Borg.Narocito Borg.Ko mu je kriv kad je bio mlad i budala pa nije osvojio jos neki RG ili Vimbldon?Jel ga neko terao da rpekine rano karijeru?Nije?I ko mu je kriv sto se kasnije otkrilo da se covek redovno radio sa drogama,pa je posle morao ina ozbiljno lecenje?Evo,pojavio se jedan Federer-stigao ga je na Vimbldonu,daj Boze da ga i pretekne.Rodio se jedan Rafa i?Ako ni zbog cega drugog,zbog Borga bih voleo da Rafa osvoji jos 3 RGa i da spusti Svedjanina na 2. mesto najboljih igraca RGa svih vremena,pa makar Federer nikad ne osvojio taj RG :D

nesto sam cuo da se prica, i to komentatori nekad spomenu da ljudi pricaju da ce rafina forma uskoro da padne, jer u svojoj 22. godini nosi one "steznike" ispod koljena, pa ne znam sta to znaci, i zasto mu ono sluzi?
nord, vjerovatno ti znas, pa ako mozes da mi objasnis?
c024.gif

na ovo mislim!

260wu37.jpg

Te spec. bandazere on nosi preventivno zbog onoga sto je Nordic rekao, toliko trci a i na servisu se opterecuju kolena, da jednostavno zeli da spreci povredu, normalno sve u skladu sa savetima ljudi svog tima.

Ma ljudi mogu da pricaju sta hoce,on takav,moze da igra do 30-te minimum...Posle stvarno i nije toliko bitno da li ce uospte igrati profi.Ako to tada ne osvoji sve sto mu treba u karijeri,posle toga sigurno nece ;)

Majorcanin je vec medju legendama tenisa a za par godina ce nagruvati toliko Mastersa da ce mu zavideti i jedan Andre Agasi... pored toga,RG mu niko nikad nece uzeti i eto Rafe medju par najvecih :D

Poslednja izmena:
Rafa strasno opterecuje kolena zbog stila igranja i manijakalnog trcanja na svaku loptu (nebitno da li vodi sa 2-0 u setovima i 5-0 u gemovima,taj ce i dalje da trci i napada)

E hvala, a sto se tice toga, to znam, nije Rafa kao Federer, ako vodi Rafu 5-1, ne mora da znaci da je kraj, jer je Rafa mashina, kao sto i svi komentatori kazu!
Tek je napunio 22. godine, a vec je medju teniskim legendama, stvarno ce to malo ko mocu da uradi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back