ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Francuzi velicaju Monfilsa i danas je osvanuo na naslovnici L'Ekipa... nisam bas siguran koliko on moze da se nosi sa tim pritiskom prvi put u zivotu ali videcemo

Vjerovatno si gledao mec Ferera i Mofilsa, i mnogo puta kamera je usporeno pokazivala izaz njegovog lica posle poena, i lako se moglo vidjeti da je Monfils i tekako umoran!
Tako da ja od njega ne ocekujem nista!
Federer ce njega lagano da slisti, tu nema price!

moja prognoza- nece ni u jednom setu uzeti vise od 4 gema... a voleo bih da gresim... :)

A ja se kladim da nece ni 3!.......Isto kao ti bih volio da pogrijesim, ali mislim da je to prakticno nemoguce!

Vjerovatno si gledao mec Ferera i Mofilsa, i mnogo puta kamera je usporeno pokazivala izaz njegovog lica posle poena, i lako se moglo vidjeti da je Monfils i tekako umoran!
Tako da ja od njega ne ocekujem nista!
Federer ce njega lagano da slisti, tu nema price!

A ja se kladim da nece ni 3!.......Isto kao ti bih volio da pogrijesim, ali mislim da je to prakticno nemoguce!

:lol:
mozda je imao burnu noc

Ma i da mu je ovo prvi mec izgubio bi...

Ako je tebi onaj majmunski ples na kraju mecha protiv Ljubichica neshto normalno dok ovaj cheka da se pozdrave na kraju a ne neposhtovanje prema protivniku izbrishi mi onda i ovaj post.
Majmun je majmun i to nema veze sa rasom ili rasizmom nego sa karakterom dotichnog pojedinca.

HAhaahaah pricace Federeru :D

Ja se iskreno nadam da cu u nedelju da gledam Federera i Nadala,realno,mislim da mu Monfils sem mozda u prvom setu,nece uzeti vise od 2 gema!!! Ali naravno,to samo govorim ako Federer uzme da odigra kako zna,a ne da se zeza kao u prvom setu sa Gonzalesom.Monfils NIJE Federerova kategorija..

Opet,to nije niko,pa je dosta padao ove godine.Videcemo.Federer kad bi uzeo Roland Garos(daj Boze),lupicu,posle toga onaj turnir na travi kao i Vimbldon,mislim da bi i on sam bio potpuno zadovoljan sa ovogodisnjom polusezonom!

Cekajuci 13h.....:D

моје предвиђање:
30% Надал у 3 сета
30% Надал у 4 сета
20% Надал у 5 сета
20% Новак
:-D
Надам се да ће Ноле да одигра као у Хамбургу . . уз мало више среће него тад и гледаћемо сјајан меч . .
да је ово било који турнир сем Ролан Гароса дао би` му много веће шансе
мислим да има шансе ако му иде први сервис и ако више користи брејк лопте . .
:klap:

svaka cast za nadala... ovaj covek nije masina, nego zid!! srecno protiv fedje u finalu- do nove titule!!
ostaje samo mali zal sto mu novak ne uze treci set i sto se kasno probudi (mada, ne moze se reci ni da je prvi set odigrao slabo)... u svakom slucaju- hvala obojici za ovu predstavu...

Djokovic ochajno servirao ceo mech.Protiv Rafe ne moze tako.Prvi set krenuo neshto totalno promasheno da bude pasivan,drugi se raspao a treci i kad je imao shansu da bar otkine set krenuo sa dropshotovima:lol:Jedino dva zadnja poena u TB je odigrao na nivou svog servisa.Ovo je bilo i ochekivano,da Rafa pobedi ali da je Djokovic servirao na svom nivou otkinuo bi set sigurno.Dobra stvar po Djokovica da se Nadalova pricha u ovoj sezoni zavrshava sutra nakon glat 3:0 protiv Federera.:D

A ti mislish ozbiljno da Nadal moze van shljake da dominira?:lol:
Jedno je navijati za nekoga ali treba bit realan i priznati isto onako kako Rafi svi priznaju na shljaci-kako je Rafa dominantan na shljaci tako ima igracha,ne samo Novak i Federer koji mogu itekako da ga dobiju van nje.Rafa samo sa RG nikada nece biti broj 1 dok su tu ova dvojica.Njemu kapa dole ali to su chinjenice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back