ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
novak nailazi na ozbiljniji ispit u sledecem kolu... tu ce morati da bude onaj pravi... ako to prodje, verujem da nece ispustiti polufinale... a istina je da nole ove godine na sljaci igra mnogo bolje nego prosle, ali se ne moze reci ni da razbija... po igrama je trenutno tu negde- na fedjinom nestalnom nivou...

a mariu je ove sezone na sljaci ubedljivo najveci uspeh to sto je stigao do ove faze na RG-u; ne verujem da moze da iznenadi fedju (ali svakako ima vise sanse od bilo koga do sada)...

rafi nailazi ponekada vrlo nezgodni verdasko... ali posle jednog dana pauze, trebalo bi da ga prodje bez izgubljenog seta...
a rafin najveci neprijatelj je eventualna kisa (koja je nekako uvek zaobilazila fedju) i mnogo tezi put do finala od fedje... ali eto, ako zelis da uzmes skalp sampionu (da tako zasluzeno nazovem fedju, cak iako na ovoj podlozi godinama nije favorit), moras da se pomiris sa tezim putem...

a biljka ce izgleda stici do 1/2f da jos jednom tu podvije rep... ladno igra protiv ljubicica u narednom kolu!?! eh, kako zreb ume da izbaci bolje a ostavi slabije u igri- to nije normalno...

a imenjak je svakako u pravu... nikada se ne zna sta donosi naredni mec- kako danas prerano izletose sestre, tako sutra moze i neko od muskih favorita (sa tim sto su sanse da to bude nadal, realno manje od 5%)...
btw, imenjace... nema ovde mrznje prema fedji... prosto, "obaveza" je da navijas protiv njega ako si rafin ili noletov fan... ;)

na kraju... evo rasporeda meceva za subotu - http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html [Sarapova izlazi 2. na chatrier (oko 12:30), kao sto je JJ 2. na terenu 1 (--II--)... na lenglenu nece biti lose videti Hjuita protiv Ferera (2. mec, tj. oko 12:30)... a Fedja je poslednji na chatrieru (mozda oko 17h).] ,
kao i zreba sa rezultatima, za eventualno podsecanje- http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/ms/index.html... :)

Poslednja izmena:
Izgubi chovek set od onog polu-profesionalca Shpanca koga je Djokovic pochistio u Hamburgu beshe?Da je u tom mechu bio neko ozbiljniji vec bi mogao da se sprema za sezonu na travi.Videlo mu se,bash sam gledao po govoru tela da je bio jako nesiguran.Posle je naravno dodao gas i ovaj se raspao ali da je tu bio neko ozbiljniji...

Mozda grijesim, ali ja to ne gledam sa takve strane!
Primjera radi: Ako Nowak igra protiv Verdaska, i dobije ga na primjer 3:1 u setowe, a Verdasko igra protiw Federera i izgubi od Fedje 3:0, to ne mora da znaci da je Fedja bolji od Nowaka, stvarno ne znam kako mozes da ides takvom logikom!...
Nemoj da ovo shvatis kao uvredu, vec samo zelim da widm kako mozes da gledas takvom logikom!

takva poredjenja su glupa.... covek koji je uzeo set i Fedji i novaku bio je ponizen od strane Nadala sa nekih 6-1 6-0

To i ja mislim, i stvarno ne znam kako on moze to da gleda sa takve strane, ali dobro!

eto,ispadoh i vestica :mrgreen:

tacno Medo,poceh odavno :ok:

mislim da je ovo Fereru jedinstvena prilika da polupa Federera,mada ce verovatno opet mentalno pasti.. prvo da ga vidimo sa onim ludim Stepanekom

eto,ispadoh i vestica :mrgreen:

tacno Medo,poceh odavno :ok:

mislim da je ovo Fereru jedinstvena prilika da polupa Federera,mada ce verovatno opet mentalno pasti.. prvo da ga vidimo sa onim ludim Stepanekom

ja stvarno ne znam sta je ovo, skoro svaki tenser koji igra sa Fedjom, usere se u gace, ima izuzetaka ali je tako u 90% slucajeva, jedino borac majorčanin i pisac, i ponekad se pojavi josh neki moodonja, mada ih ima malo takvih!
a sto se tice stepaneka, tesko se on moze suprostaviti fedji, tako da na njega ne mozemo racunati, tako da nam ferer ostaje jedina nada, da fedja ispadne!

znaci davidenka treba proterati sa ATP tura...

ja se ne mogu setiti kada je Ivan pripretio nekom boljem teniseru a sad se protiv ovog vratio sa 2-0 zaostatka.. kad bi ga bar sad i pobedio,castio bih ga

znaci davidenka treba proterati sa ATP tura...

ja se ne mogu setiti kada je Ivan pripretio nekom boljem teniseru a sad se protiv ovog vratio sa 2-0 zaostatka.. kad bi ga bar sad i pobedio,castio bih ga
ja ne mogu da verujem. cudo je sto se ljuba i dovde dovukao... ma, biljka stvarno treba da leti- a osim toga... svaki drugi igrac ima vise sanse protiv fedje...

svaki drugi! nema ovaj srce za pobedu nad Federerom

nek se zavrsi ovo mucenje pa da gledamo pravi mec (bez obzira na eventualnu laganu pobedu Svajcarca)

ono sto ja cekam je njihov eventualni duel u Londonu,to bih jako voleo da vidim

sjajan mec Federera... bez ikakvih oscilacija i sa par poena kojima je podsetio da je jedan od dva ili tri najveca u istoriji

svakom teniseru ce trebati tenis zivota ne bi li ga zaustavio pre finala. moglo bi da ga uzdrma i eventualno losije serviranje ali to se sigurno nece desiti jer je u ova 3 kola bilo sjajno

fedja se sprema za ovaj rg jos od proslog... :D ne sumnjam da ce uci u finale bez izgubljenog seta... nebitno sto mu je biljka otezala posao time sto mu nece izaci na megdan...

sutra- svi nama interesantni jedan za drugim na chatrieru:

CHATRIER

11:00 Start
1 Women's Singles - 4th Rnd.
Petra Cetkovska (CZE)
v. Ana Ivanovic (SRB)[2]

followed by
2 Women's Singles - 4th Rnd.
Agnieszka Radwanska (POL)[14]
v. Jelena Jankovic (SRB)[3]

3 Men's Singles - 4th Rnd.
Paul-Henri Mathieu (FRA)[18]
v. Novak Djokovic (SRB)[3]

4 Men's Singles - 4th Rnd.
Fernando Verdasco (ESP)[22]
v. Rafael Nadal (ESP)[2]

evo kompletnog rasporeda za sutra- http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html

a nece biti ni malo lako noletu...

Poslednja izmena:
Da,ali covek je los,i provlaci se na svakom turniru...Nikog on ne pobedjuje,no se svi uplase,skinu gace i odu sa terena...pa je zato prvi...I onda,neko se suprostavi i on odmah gubi...Svasta cu jos cuti ovde...

Svaka cast ipak,.nekolicini ljudi koji iskreno kazu,Federer odigrao vrhunski mec,igra u ekstra formi,a ne ove,gore navedene fore!

Da,ali covek je los,i provlaci se na svakom turniru...Nikog on ne pobedjuje,no se svi uplase,skinu gace i odu sa terena...pa je zato prvi...I onda,neko se suprostavi i on odmah gubi...Svasta cu jos cuti ovde...

Svaka cast ipak,.nekolicini ljudi koji iskreno kazu,Federer odigrao vrhunski mec,igra u ekstra formi,a ne ove,gore navedene fore!

brat ce uvek reci onako kako jeste.. ako igra dobro to treba i istaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back