ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сутра, трећи меч на терену број 1...

Сафин против бедног аустријског црва, што намешта мечеве...

Јаооооој, шта би дао за једно напу"шавање шугавог Давиденка...

Идемо Марат...

zaista idemo Marat.... covek je veliki igrac sa velikim emocijama

sa druge strane,njegov protivnik tesko da se uopste moze zvati covekom

idemo care da ga razbijemo,ipak ti je ovo deseti RG

gulbin je savladao blejka 3:1 u setovim i plasirao se u trecu rundu, odnosno trece kolo!

a desilo se jos jedno veliko iznenadjenje, šardi je pobjedio nalbandiana (6. nosioca) u setowima 3:2, moze se slobodno reci da je nalbandian igrao katastrofa!

Од овог Налбандијана никад не знаш шта да очекујеш, :confused:
Французи лепо прошли, јуче Лодра против Бердиха , сад Шарди (145) :super:
Налбандијан је ваљда у Надаловом делу жреба тако да ништа од њиховог дуела
Надал се већ жалио на организаторе а сад му је опет прекинут меч :whistling:

Poslednja izmena:
Rafi se ponavlja proslogodisnji Vimbldon a sad je bio ljut jer je po njegovom misljenju mogao da zavrsi drugi set i mozda da igra dalje... ali nema veze,ovi problemi nece spreciti boga sljake da uzme i cetvrti pehar

Надал се већ жалио на организаторе а сад му је опет прекинут меч :whistling:

stvarno, ovo vise ovako ne moze da idem, sjecam se prosle godine, nisam siguran da li je rijec od Roland Garosu, ali znam da je Nadal skoro 4 dana igrao jedan mec, i na kraju je pobjedio!
ne znam, ali ako ovako vrijeme bude lose, Roland Garos, ce biti bas bzvz!
Po 3 dana prosjecno gledamo jedan isti mec, mislim stvarno!:thumbdown:

Rafi se ponavlja proslogodisnji Vimbldon a sad je bio ljut jer je po njegovom misljenju mogao da zavrsi drugi set i mozda da igra dalje... ali nema veze,ovi problemi nece spreciti boga sljake da uzme i cetvrti pehar

Daj boze, ali ja nikad ne volim da pricam unaprijed, oce prije neki dan moj drug da se kladim sa mnom da ce Nowak pobjediti Rafu ako se sastanu, ja naravno nisam pristao:mrgreen:, jer ne volim da se kladim u nesto za sta ja navijam!
Jedino sto mi se svidja kod Roland Garosa je ona reklama prije pocetka macha, gdje Rafa drzi pehar, a pored njega Enan!

Poslednja izmena od moderatora:
сад кад мало погледам онај ~разгранати жреб~ Блејк и Бердих су испали, мало олакшан посао за НОвАКа на путу до евентуалног полуфинала
:super:

па рецимо Моју , хе хе, стварно добар жреб :) + у његовој четвртини прошли нефаворизовани играчи (Болели, лодра, одезник, шванк

Poslednja izmena:
novak ove godine na sljaci stvarno ima srece sa zrebom (ako izostavimo onu "malu" tehnicku stvarcicu po kojoj novak do finala moze samo preko nadala). a i sa kisom, za sada... :D ... ali, i vreme je da mu se bar malo vrati. i nole i nadal po pravilu prolaze losije od fedje vec dooosta dugo (ne mislim na to sto se zbog rankinga uglavnom sastaju vec u polufinalu, dok fedja ne naleti ni na biljku koja uglavnom ispada u 1/4 finalima (nije ni da bi biljka imala sanse vs fedje)- nego bas na (ne)srecu)... a vimbldon jeste najextremniji primer- rafa je igrao svoj mec 4 dana, a novak cak 5... kada su im se posle izredjali preostali protivnici- u 1/2f je novak morao da preda u 2. setu (iako me je cudilo da se i pojavio na terenu posle klanja (sa sada vec propalim bagdatisom) od prethodne noci)... ali, daleko je to bilo od dovoljno odmora do finala- cak i za rafu... i ipak je iscedio fedju tako da vise nikada nece unapred ocekivati osvajanje vimbldona... svaka cast fedji, ali njegova apsolutna dominacija ne prolazi ove, vec je to pocelo prosle, ako ne pretprosle godine... sto ne znaci da ipak i dalje nije najbolji (da neko ne protumaci pogresno) i da nema, kao sto ima dobre sanse da zadrzi svoje 1. mesto i ove sezone...

Pa dobro prosle godine je bio problem u Vimbldonu zbog kise, ali to se resava ne znam da li od sledece ili 2010. bice pokriveni stadioni. Druga je stvar sto je Novak igrao svaki mec u 5 setova i od toga 70% je zavrseno 7:6.. Nema tu nekog leka ili pokriti terene ili da igraju u 2 dobijena seta ili da turnir traje 3 nedelje.

U principu meni nije bas jasno zasto se toliko bune zbog rasporeda. Posebno ovi vodeci teniseri jer to ide njima na ruku - oni su ne samo najveci znalci vec su i najbolje pripremljeni i to izbacuje iz trke mnoge, posebno veterane. Cak i kad im se izadje u susret i ukine neki masters tipa Hamburg onda opet ne valja.

A je"би га, остаје ми опет оно што увек кажем кад изгуби од таквог играча: НЕМА ВЕЗЕ, УВЕК ЋЕ ОСТАТИ БОЉИ ТЕНИСЕР

Federer je danas igrao sjajno...bez greske...potpuno sam zadovoljan! Nijesu bez razloga bile pune tribine...koliko fenomenalnih udaraca na liniju, u sami cosak...uzivao sam!:ok:
Novak ima veoma veoma lak raspored...ova dva protivnika su smijesna!
Nadal igra odlicno...Beluci je bio veoma dobar protivnik(u tom mecu sam vidio dva sjajna passing shot-a Nadala - prekrasno!)...a Devilder je igrao odlican 1. set a onda se izgubio...
Ocigledno ce samo Novak gurati dalje od nasih tenisera...i moram priznati da izgleda veoma odmorno i igra veoma leprsavo tako da nece biti lako Nadalu u mogucem medjusobnom duelu jer do sada Nadalu su bili tezi protivnici definitivno!

Сафин изгубио 7-6 6-2 6-2 :cry::cry::cry:

Видео сам само задња 2 поена, може неко да ми каже нешто о мечу?

Хвала...

Nijesam stigao da gledam taj mec jer sam gledao citav Federera a poslije sam morao napolje...u svakom slucaju zao mi je sto je izgubio Marat jer je na mene uvijek ostavljao dobar utisak za razliku od Davidenka...steta...znam samo da je poveo u prvom setu 4-1 i u tim trenucima je igrao sjajno ali onda se sve preokrenulo...:roll:

Nijesam stigao da gledam taj mec jer sam gledao citav Federera a poslije sam morao napolje...u svakom slucaju zao mi je sto je izgubio Marat jer je na mene uvijek ostavljao dobar utisak za razliku od Davidenka...steta...znam samo da je poveo u prvom setu 4-1 i u tim trenucima je igrao sjajno ali onda se sve preokrenulo...:roll:

Ма нема везе, ко што рекох увек ће бити бољи од Давиденка... Неупоредиво...

Volio bih da vidim snimak meca Ferer - Santoro...
Ne mogu da vjerujem da je Santoro izvukao samo jedan gem...:D Sto bi rekao moj drug - Blamaža!:mrgreen:

Nema tu nista sto bi neko rekao, to je stvarno blam........vidim pametan ti je taj drug!

Original postavio hartbrejkkid
Ма нема везе, ко што рекох увек ће бити бољи од Давиденка... Неупоредиво...

Ne znam bas je li bolji, ali da budem iskren, navijao sam za Safina, ovaj Davidenko mi mnogo ide na zivce ponasanjem, i nekako, ne znam kako da vam opsiem, jednom rijecju mrzim ga!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back