ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apsolutna dominacija. ne znam da li u jos nekom sportu postoji slicna? mozda dominacija isinbaeve u skoku s' motkom... :) da se covek zapita da li je cudo sto je rafa izgubio SAMO 1 partiju u poslednjih 101, ili je cudo sto je UOPSTE IZGUBIO tu 1... :lol:

upravo tako znaci nema sanse ni Federer ni Djokovic,a kamoli neki drugi teniser nemaju sanse protiv Nadala,jednostavno on je najbolji na sljaci i tako ce uvek biti,jedino ovaj kalendar moze da ga malo zajebe pa da izgubi eventualno jednu titulu kao prosle godine u tom Hamburgu,ali kako je krenuo ne verujem ima sve da osvoji na sljaci...svaka mu cast apsolutno je zasluzio

apsolutna dominacija. ne znam da li u jos nekom sportu postoji slicna? mozda dominacija isinbaeve u skoku s' motkom... :) da se covek zapita da li je cudo sto je rafa izgubio SAMO 1 partiju u poslednjih 101, ili je cudo sto je UOPSTE IZGUBIO tu 1... :lol:

Или је чудо што још увек није био број 1. Не бих да вас љутим али Рафа мора још да ради да би био у рангу Федерера, Сампраса или Агасија. Свака част за доминацију на шљаци, али само пар турнира се игра на тој подлози... И Куертен је био доминантан на шљаци, али је уз то био и први на свету, а опет је мање-више заборављен, мислим, не прича се о њему толико, колико неким другима...

Или је чудо што још увек није био број 1. Не бих да вас љутим али Рафа мора још да ради да би био у рангу Федерера, Сампраса или Агасија. Свака част за доминацију на шљаци, али само пар турнира се игра на тој подлози... И Куертен је био доминантан на шљаци, али је уз то био и први на свету, а опет је мање-више заборављен, мислим, не прича се о њему толико, колико неким другима...

au prijatelju,tako mali post a tako mnogo gluposti....

pogledaj malo bolje Rafinu statistiku i pre svega njegove godine pa se vrati

Jel' Ferer pobedio?Nisam gledala ceo mec ali pretpostavljam po vodjstvu da je pobedio.Bilo je 7-6 i 4-2.
Nadam se da je pobedio.Neverovatno smesna pobeda Nadala koji je pocistio (ocekivano). onog Nemca
sa smesnih 6-1 6-0.LOL.I dalje se nadam da je moguce da Nadal ne osvoji titulu.Ponavljam nadam se.
Ne tvrdim nista.

au prijatelju,tako mali post a tako mnogo gluposti....

pogledaj malo bolje Rafinu statistiku i pre svega njegove godine pa se vrati

Знао сам да ћеш да се наљутиш, ал шта да ти радим. Свака му част, немам ништа против њега и стварно је одличан, али ја мислим да он још није испунио свој циљ, али и очекивања тениске јавности (мене, нпр). Има времена, наравно, није прво место тако далеко...

Jel' Ferer pobedio?Nisam gledala ceo mec ali pretpostavljam po vodjstvu da je pobedio.Bilo je 7-6 i 4-2.
Nadam se da je pobedio.Neverovatno smesna pobeda Nadala koji je pocistio (ocekivano). onog Nemca
sa smesnih 6-1 6-0.LOL.I dalje se nadam da je moguce da Nadal ne osvoji titulu.Ponavljam nadam se.
Ne tvrdim nista.

ja sam bio izasao napolje, i potpuno zaboravio, tako da ga ni ja nisam gledao.....
ali se nadam da je rafa pobjedio!;)

Знао сам да ћеш да се наљутиш, ал шта да ти радим. Свака му част, немам ништа против њега и стварно је одличан, али ја мислим да он још није испунио свој циљ, али и очекивања тениске јавности (мене, нпр). Има времена, наравно, није прво место тако далеко...

a koji je to njegov cilj??? i sta bi mu znacilo da sedi na prvom mestu ove sulude trke za poene?

sto se mene tice ne mora nikad biti prvi teniser sveta ali se sigurnim korakom priblizava TRIDESETOJ TITULI. ja ne znam ciji si ti navijac ali on je sve tenisere (osim donekle Fedje) ostavio smesnim jer jos uvek nema ni 22. godine

pominjao is i Agasija (bio mi je omiljeni teniser do Rafe)... mislim da ce on i sam priznati da ga je ovaj klinac vec presisao jer mu se jako blizi po svemu bitnom sto je Amerikanac osvojio.

a koji je to njegov cilj??? i sta bi mu znacilo da sedi na prvom mestu ove sulude trke za poene?

sto se mene tice ne mora nikad biti prvi teniser sveta ali se sigurnim korakom priblizava TRIDESETOJ TITULI. ja ne znam ciji si ti navijac ali on je sve tenisere (osim donekle Fedje) ostavio smesnim jer jos uvek nema ni 22. godine

pominjao is i Agasija (bio mi je omiljeni teniser do Rafe)... mislim da ce on i sam priznati da ga je ovaj klinac vec presisao jer mu se jako blizi po svemu bitnom sto je Amerikanac osvojio.

Можда не мора бити први, али мора да освоји још неки гренд слем, сем РГ да би био права величина. Верујем и да ће и Агаси признати да га је прешишао, али тек када се то догоди. Агаси је ипак победио на сва 4 гренд слема, а и има око 60 титула. Не кажем ја да га Надал неће престићи, чак верујем да хоће, али до сада то није урадио.

Иначе, навијам за Сафина, ако те занима

Safin je svoje odvrmorio...

Rafa je ako me secanje sluzi (a sluzi jako dobro kad je on u pitanju) igrao dva finala Vimbldona (prolse godine Nosonja uzeo titulu uz ogromnu kolicinu srece)

nek on meni lepo uzme cetvrti RG za mesec dana pa cemo za ostalo lako

Safin je svoje odvrmorio...

Rafa je ako me secanje sluzi (a sluzi jako dobro kad je on u pitanju) igrao dva finala Vimbldona (prolse godine Nosonja uzeo titulu uz ogromnu kolicinu srece)

nek on meni lepo uzme cetvrti RG za mesec dana pa cemo za ostalo lako

Слажем се, али мени је некако безвезе. Зар не би више волео да изгуби РГ, а узме Вимблдон или УС Опен?

Што се Сафина тиче, вероватно је тако, али спортски је надати се...

Слажем се, али мени је некако безвезе. Зар не би више волео да изгуби РГ, а узме Вимблдон или УС Опен?

Што се Сафина тиче, вероватно је тако, али спортски је надати се...

ne... meni,kao i njemu,puca za US open a RG je za njega nesto posebno. kralj sljake ce to dokazivati svake godine u Parizu

Vimbldon je prosle godine drzao jednom rukom ali mu je izmakao. medjutim,nosnju ove godine nista nece spasiti poraza

Poslednja izmena:
ne... meni,kao i njemu,puca za US open a RG je za njega nesto posebno. kralj sljake ce to dokazivati svake godine u Parizu

Vimbldon je prosle godine drzao jednom rukom ali mu je izmkao ali nosnju ove godine nista nece spasiti poraza

Нисам знао да га тако добро познајеш да би знао шта мисли :)

И мени се чини да Федерер неће одбранити Вимблдон, али не знам колико је извесно да ће Надал победити Ђоковића, ипак је доста напредовао од прошле године.

Могао би и Анчић нешто да уради, добар је на трави, али мислим да му је 1/2 финале плафон.

А Марат вреба из прикрајка ;)

ma koji crni Marat

voleo bih da Mario vidi to 1/2 jer je ovo njegova podloga ali ne znam koliko ce se spremiti!! kvalitet za to ima (vec je bio u zavrsnici) ali za snagu nisam siguran

navijam za lika 4 godine,pratim mu svaki mec a i nije tesko provaliti sta mu je primarni cilj svake godine

ma koji crni Marat

voleo bih da Mario vidi to 1/2 jer je ovo njegova podloga ali ne znam koliko ce se spremiti!! kvalitet za to ima (vec je bio u zavrsnici) ali za snagu nisam siguran

navijam za lika 4 godine,pratim mu svaki mec a i nije tesko provaliti sta mu je primarni cilj svake godine

Па је бих се жив сморио. Исто мислим да је Федереру јако пуно стало до РГ. Не знам, можда тако мислим зато што више ценим тенисере који побеђују на различитим подлогама...

А Сафин, оно...

Можда Цонга понови по који добар меч, шта мислиш? Чини ми се да му трава одговара...

da,on ce igrati dobro na travi,u to nema sumnje

Federeru je jasno da je RG morao osvojiti 2003. ili 2004. jer je to sada prakticno nemoguce. iskreno,mislim da ga nikad nece osvojiti

da,on ce igrati dobro na travi,u to nema sumnje

Federeru je jasno da je RG morao osvojiti 2003. ili 2004. jer je to sada prakticno nemoguce. iskreno,mislim da ga nikad nece osvojiti

И ја мислим тако. Помало ми је жао, иако га не волим. Мислим да је 2006. имао најбољу прилику, чинило ми се да може да добије, чак сам то и очекивао. И екстра је почео, кад оно...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back