ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hmmmmmm,nema me neko vreme i odmah napadate Federera,ko da ne znate da ce se Srle x2 javiti kao strasni sud :)

No,prosao je Kanjesa prilicno lako,tako da -Napred Rozeeeeeeeeeeeee!!! Sve do finala,a posle kako hoces ;)

No,kako god da okrenes,gledam ovog ludog Rafu,pa hoce li taj covek da izgubi neki mec u zivotu na sljaci?Sto bi rekao jedan moj drug,inace izuzetan poznavalac tenisa,Rafa je verovatno pustio Hamburg Federeryu prosle sezone,da Roze vise ne bi plakao kako ga nikad nije dobio na sljaci :D

U svakom slucaju,voleo bih da ih vidim u finalu-pre svega,da moj prijatelj Fedja pokupi neke poene pre 2 travnata turnira i svih ostalih nakon toga :D
I da,koliko sam ja racunao,u nekom savrsenom svetu,Roze bi mogao da i vise da profitira no Rafa ove godine na sljaci,cak i kad bi igrao sva finala sa njim i sve ih izgubio-na sljaci.Tako da ja navijam da on dodje do finala,a za posle,lako cemo ;)

Za Tipsu....Stvarno si u pravu imenjace!Mora nekako da se umuva u prvih 30 tenisera,posle ce mu i zreb biti laksi,neki poeni ce se vise uzeti...Ali treba to izvesti.

kao i jeca, i novak me je malo trgao slabim startom... ali je takodje zavrsio u velikom stilu (ako se tako moze nazvati lagan prolaz u 3. kolo sa mnogo, pa onda sve manje i manje variranja u igri)! :) bravo! uvek se plasim 1. kola... :)
sada se na miru moze uzivati u preostalim mecevima... pogotovo u: rafa vs ferero... i mozda jos vise, u: k. kid vs biljka!
a ko bi rekao- ferer izgubio od stepaneka! i eto JOS srece za nosonju (kojeg je ferer mogao malo cediti u 1/4f)!
za mene je ipak manje iznenadjenje sto je nalbandian ispao, i mozda olaksao djokovicu (jer mu u tom delu zreba i dalje ostaje gonzales)...

Poslednja izmena:
Svaka cast. Odigrao je muski, cvrsto, odlucno i dobio ga je ne na trku, brzinu, izdrzljivost, nego na znanje. Ovo je poraz koji boli...

auuu sad ce Rafa da izgubi dosta bodova zbog ovoga...ovo je velika sansa za Federera i Djokovica...zao mi je Rafe jer su ga stvarno zajebali sa ovim kalendarom,ali dobro bice on opet onaj stari...

ma puca njemu za bodove,trofeji su vazni!!

sta da se radi,da je imao snage ne bi bilo ovako ali opet kazem,bolje ovde nego na RG

voleo bih da sretnem budalu koja je napravila ovakav raspored,samo na 5 minuta da mi padne saka

Bas mi je zao sto je Rafa izgubio,on je moj omiljeni teniser posle Djokovica.Bio je povredjen,a i protivnik je bio dosta jak.Al bice bolje,stici ce on Federera!:)

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii puko je Rafa!!!!! Toooooooooooooooo kralju,care,legendo!!!!!!!! :D :D :D

Hehehhhhe,eh,ovo je lepo videti...Sad bi mogao i Federer da uzme neki Masters,neka uzme ovaj i neka odbrani Hamburg i da onda mogu na miru da gledam Roland Garos :)

Salu na stranu,steta je sto ljudi iz ATPa nisu normalni.Bezobrazluk je sta su uradili Rafi,ali kako kaze brat Nordic,nije ovo ni toliko strasno....Bolje ovde nego na RG! A cini mi se da ce Rafa izgubiti jedno 300 bodova,tako nekako...

Inace,i bilo je za ocekivanje da jedan od ova dva Mastersa mora negde da prsne,vise nego ocigledno,jer igra trecu nedelju zaredom.Za 20 dana,16 meceva,sto je mnogo-mnogo je.Dobro ce mu doci 3,4 dana pauze,pa da moze opet da igra kako zna.

ma puca njemu za bodove,trofeji su vazni!!

sta da se radi,da je imao snage ne bi bilo ovako ali opet kazem,bolje ovde nego na RG

voleo bih da sretnem budalu koja je napravila ovakav raspored,samo na 5 minuta da mi padne saka
taj bi ti trajao ili 2 sekunde ili 2 dana! :twisted:

a slazem se sa vama da je bolje za rafu da zastane sada nego na RGu... tesko bi mogao da izgura RG da je izgurao i ovo i hamburg. i mislio sam da mu ne treba barselona, ali kako ne odigrati kod kuce? :|

Evo rasporeda za CETVRTAK!

STADIO PIETRANGELI start 1:00 pm
[3] N. Djokovic (SRB) vs I. Andreev (RUS)
[1] R. Federer (SUI) vs I. Karlovic (CRO)
[6] A. Roddick (USA) vs S. Bolelli (ITA)
Not Before 8:30 PM
[14] T. Robredo (ESP) vs [4] N. Davydenko (RUS)
[1] B. Bryan (USA) / M. Bryan (USA) vs M. Mirnyi (BLR) / J. Murray (GBR)

CAMPO 1 start 1:00 pm
[Q] L. Horna (PER) vs R. Stepanek (CZE)
[12] F. Gonzalez (CHI) vs N. Almagro (ESP)
[8] J. Blake (USA) vs F. Verdasco (ESP)
S. Wawrinka (SUI) vs J. Ferrero (ESP)
J. Blake (USA) / M. Fish (USA) vs [2] D. Nestor (CAN) / N. Zimonjic (SRB)

Poslednja izmena:
редно је било и Надал да изгуби . . . одлична прилика за Ђоковића ! данас је био некако сморен али полако корак по корак
не сећам се како игра Алмагро ....

RASPORED ZA PETAK!

STADIO PIETRANGELI start 1:15 pm
[8] J. Blake (USA) vs S. Wawrinka (SUI)
Not Before 3:30 PM
[1] R. Federer (SUI) vs R. Stepanek (CZE)
[6] A. Roddick (USA) vs [14] T. Robredo (ESP) or [4] N. Davydenko (RUS)
Not Before 9:00 PM
[3] N. Djokovic (SRB) vs N. Almagro (ESP)
M. Fyrstenberg (POL) / M. Matkowski (POL) vs [2] D. Nestor (CAN) / N. Zimonjic (SRB)

I danas Roze dobio Karlovica,doduse dosta teze no sto sam ocekivao..Bar onoliko koliko sam mogao da bacim pogled na TV na poslu :D :D :D

7:6 i 6:3 uz dva uzeta gema Karlovicu u poslednjem setu,tja,mozda i ne treba da ocekujem vise u ovom momentu od njega.Mozda sada protiv Stepaneka moze i vise da se ocekuje?

Dakle,koliko sam razumeo imenjaka,Federer sutra igra oko pola cetiri,cetiri?A pazi smejurije,Rodik dosao do cetvrtfinala nekog sljaka Mastersa,interesantno.... ;)

i... ode biljka! :)

... da... i ja racunam da fedja igra oko 15:30... i mislim da stepanek ne moze da mu pruzi ozbiljan otpor, ali navijacu... :P

i ja navijam da federer izgubi.......mada cisto sumnjam.......
nije stepanek neki dobar protivnik da bi mu pruzio otpor......
a vidim pisac igra protiv almagra......;).....ne vjerujem da ce biti ikakvih problema za
novaka, iako se juce slabo pokazao!

ode nosonja u majcinu... nemocan po ko zna koji put ove godine

gledajuci pisca juce i ovog danas,potpuno je jasno da oni u mecu sa (zdravim) Rafom mogu samo da placu jer mu ne mogu ni prici

bas mi je drago sto je Federer izgubio,samo tesko ce Djokovic osvojiti ovo jer lose igra na ovom turniru.mada ima dobru sansu da osvoji prvi masters na sljaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back