ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao na primer Djokovic u Majamiju... i sad mu Nadal opet malo vise bezi na listi.....
na primer... :oops:

----------

Ove nedelje igra se turnir u Barseloni gde Nadal brani titulu. Nece biti Fedje i Noleta, ali bice Tipse i Troickog... i svakako dobrog tenisa. :) Prenosi pocinju od 1/4f na sport klubu (to znaci od petka)... steta- sutra igraju zrebni nesrecnici- karate kid vs marej! ...

eh... sto se tice nasih:
- ako bude uspeo nekako da dogura do 1/4f (tj. da prodje izmedjuostalih (gulbisa u 1. i chele u 3.) i Moju u 2. krugu]- Tipsu tada salece rafa...
- a troickog cekaju almagro, pa volandri, pa marej/ancic i onda blejk (pre rafe)...

hmmm... "malo" je optimistocno ovo nabrajanje mogucih protivnika... :lol: anyway... evo zreba: http://www.atptennis.com/en/common/.../www.atptennis.com/1/posting/2008/425/mds.pdf .

evo i rasporeda meceva za utorak, za svaki slucaj... ako neko (u)lovi live streaming (sto ce naravno podeliti sa nama): http://www.opensabadellatlantico.com/archivos/op.pdf?lang=eng

-------

ako nekog zanima kratak opis SVAKOG medjusobnog duela rafe i fedje- evo linka: http://www.atptennis.com/1/en/2008news/federer_nadal.asp :)

--------------

edit: zaboravite na nase... PREDALI su danas meceve (iz meni nepoznatih razloga)! :lol:

"...Srpski teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki predali su svoje mečeve prvog kola ATP turnira u Barseloni. Tipsarević je predao meč prvog kola 88. igraču sveta Ernestu Gulbisu iz Letonije pri rezultatu 6:4, 4:2 za Letonca. Troicki je meč predao pri vođstvu od 6:2 za španskog tenisera Nikolasa Almagra...." - B92

na primer... :oops:

----------

Ove nedelje igra se turnir u Barseloni gde Nadal brani titulu. Nece biti Fedje i Noleta, ali bice Tipse i Troickog... i svakako dobrog tenisa. :) Prenosi pocinju od 1/4f na sport klubu (to znaci od petka)... steta- sutra igraju zrebni nesrecnici- karate kid vs marej! ...

eh... sto se tice nasih:
- ako bude uspeo nekako da dogura do 1/4f (tj. da prodje izmedjuostalih (gulbisa u 1. i chele u 3.) i Moju u 2. krugu]- Tipsu tada salece rafa...
- a troickog cekaju almagro, pa volandri, pa marej/ancic i onda blejk (pre rafe)...

hmmm... "malo" je optimistocno ovo nabrajanje mogucih protivnika... :lol: anyway... evo zreba: http://www.atptennis.com/en/common/.../www.atptennis.com/1/posting/2008/425/mds.pdf .

evo i rasporeda meceva za utorak, za svaki slucaj... ako neko (u)lovi live streaming (sto ce naravno podeliti sa nama): http://www.opensabadellatlantico.com/archivos/op.pdf?lang=eng

-------

ako nekog zanima kratak opis SVAKOG medjusobnog duela rafe i fedje- evo linka: http://www.atptennis.com/1/en/2008news/federer_nadal.asp :)

--------------

edit: zaboravite na nase... PREDALI su danas meceve (iz meni nepoznatih razloga)! :lol:

"...Srpski teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki predali su svoje mečeve prvog kola ATP turnira u Barseloni. Tipsarević je predao meč prvog kola 88. igraču sveta Ernestu Gulbisu iz Letonije pri rezultatu 6:4, 4:2 za Letonca. Troicki je meč predao pri vođstvu od 6:2 za španskog tenisera Nikolasa Almagra...." - B92

ako saznash zasto su predali meceve obajesti nas!
a nadam se da ce rafa odbraniti titulu........mada nisu mu laki protivnici.....blejk odlicnko igra kao i tipsa i troicki!..........ima tu dosta sjajnih igraca!;)

Pozdrav polarni, i hvala ti sto si me obavjestio!:rolleyes:

sjajan turnir a kralj je konacno na svojoj zemlji!!!!

sada mi nije krivo sto nosonja nije ispao od amatera jer Rafa voli da ga pobedi i tako osvoji trofej (opet ponavaljam,ne voli poklonjene vaze kao neki)

dobro je i sto je pisac predao,ne volim kad se previse sepuri

Rafa pise istoriju jos jednom jer je samo Kurijer u Indianu 1991. uzeo i singl i dubl krunu jednog Mastersa

BRAVO KRALJU

Nadam se da ce mu se neko naci na putu i ne dopustiti mu da osvoji jos jednu titulu.
Ferer,Chela, Ancic ili Robredo..Bilo bi lepo.:D:D:-)

epox, zezash li se ti to........rafa ce robreda pobjedediti žmureći, mada ni chela, ni ančić
nesu nesto posebno bolji!
jedino ferer, malo se izdvaja, barem po meni!;)
ej sta me vi zezate, dobro pogrijesio sam, nije koficient, nego koeficijent.....

Majorcanin jos jednom dobija u dva seta protiv solidnog Lopeza

inace,sa pravom je osuo paljbu po ATP-u jer za 4 nedelje treba da osvoji 4 turnira,odmori se nedelju dana i krene da brani Pariz

sto je najcrnje,kad su bodovi u pitanju sve je ovo uzaludno zbog suludog bodovanja i branjenja bodova iz prosle godine. ipak,titule su ono sto se broji a za samo par nedelja priblizice se brojci od 30,sto je neverovatno

Rafa je vec rekao da nisu normalni ovi iz ATPa to rade samo zbog USA i njihovih zayebancija! Imaju ljudi studentsku kosarku,pa su malo pomerili termine turnire zbog toga.E sad,sto to recimo Rafi bas nikako ne odgovara,bole njih za to....Sto je svakako bezobrazluk.4 nedelje,4 turnira,od toga 3 Mastersa,samo nedelju dana pauze pa Roland Garos. Mislim da ce Rafa prsnuti na nekom od ovih turnira,upravo zbog super gustog rasporeda.

E sad,sto to recimo Rafi bas nikako ne odgovara,bole njih za to...

Јел то значи да осталима одговара?

Сви играју 4 турнира у 4 недеље, не само Надал. Могао је и он да прескочи Барселону ко Ђоковић и Федерер.

Сад што брани све титуле, шта да му радим, могао је да искулира овај турнир ако му треба одмор, ко Ђоковић Есторил...

Ево почиње Сафин-Гонзалес, лепа прилика да се освоји турнир после много времена.

Идемо Марат...

Rafa je vec rekao da nisu normalni ovi iz ATPa to rade samo zbog USA i njihovih zayebancija! Imaju ljudi studentsku kosarku,pa su malo pomerili termine turnire zbog toga.E sad,sto to recimo Rafi bas nikako ne odgovara,bole njih za to....Sto je svakako bezobrazluk.4 nedelje,4 turnira,od toga 3 Mastersa,samo nedelju dana pauze pa Roland Garos. Mislim da ce Rafa prsnuti na nekom od ovih turnira,upravo zbog super gustog rasporeda.

ne verujem da hoce jer igra kao zmaj... ako bi pre i bilo nekih tesnih slucajeva,sada ih resava strahovito popravljenim servisom i ne sumnjam u sve titule (ne znam ni da li ce igrati Hamburg)

nakon toga jos jednom da me obraduje na Vimbldonu pa moze slobodno ostatak godine provesti na svom rajskom ostrvu

Poslednja izmena:
Па може да добије подршку јавности, ја сматрам да то доста значи.

Стварно ми није јасно зашто није одустао од Барселоне, мислим да му то није требало. Овако можда неће имати снаге за Хамбург.

Колика је пауза између Хамбурга и РГ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back