ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i nemora, počeo je dosta loše a srećom po njega da i njegov glavni konkurent igra loše.
Rafa će sada morati više da brine da ostane drugi i da se brani od Novaka a ne da puca na prvu poziciju.

Rafa je drugi vec 4 godine i ne verujem da se nesto posebno buni. ipak,ako Fedja nastavi da puca,rado ce prihvatiti naslov najboljeg tenisera sveta

njemu je najbitnije da ostvari jos jednu nepobedivu sezonu na crvenoj podlozi i da mu konacno (sasvim zasluzeno) uzme Vimbldon. za ostalo cemo lako :wink:

Ovaj Eurosport je do jaja glup program!!! Strasno...

No,Rodik dobio Rafu,niasm stigao da izkomentarisem za Nordica..HEheheheh...Rece da nema sta Endi da trazi?Eeeeeeeeeeeee :p :p :p :p

A ono,kad covek pogleda,i Rodik i Marej uzese vec titule ove godine,nije za zezanje.Mada Nole uze najjaci turnir ;)

danas je imao i 242 (mada, nije usao), a najjaci je bio 237. servirao je stvarno dobro- retko kada promasivao prvi... zasluzeno je pobedio. novak je na kraju vec prsao, izbacivao je po metar u aut...
sreca pa je turnir (gledajuci bodove) ipak manji :)

mislim da je Endiju draza jedna dobjena razmena udaraca sa Nadalom nego 10 as servisa.

poceo je zaista sjajno da igra iz polja a kada se dobro namesti na forhend (sigurno ide preko 170) mozete da gledate lopticu,ako i to uhvatite

uz ovakvu igru treba ga se cuvati na predstojecim mastersima na njegovom bunjistu

na zalost,Dzimi vise ne radi sa njim ali je svako na pravom putu da se vrati u vrh

Vidjela sam samo zadnji gem od meča Rafa Roddick i sad mi je drago što ga nisam gledala kako gubi :D. Cijeli ovaj tjedan Roddick je fenomenalno servirao i s takvim servisima dobio bi bilo koga. Sutra finale Roddick i Lopez, trebao bi biti dobar meč jer je i Lopez veliki server i zna odigrati odlične poene, ali isto tako radi neke glupaste greške.

Ma sa onim servisom Rodik moze da dobije bilo koga sem Federera :) Aj,nemojte reci da sam nerealan.Ovaj mu uhvati svaki,ali svaki servis tako da jadni Rodik moze samo da poludi...Najjace mi je kad skoro svaki mec Federer odradi vise aseva nego on,kad igraju jedan protiv drugog :D

Inace,nije Dubai mali turnir....300 bodova za pobednika,jaci je nego Marsej ili Roterdam ;)

boga mi, na ovom turniru je rodik servirao mozda i bolje nego ikada kada sam ga gledao. ne bih se kladio na tvog federera, iako verujem da bi ga dobio. ali isto tako verujem da bi ga dobili i nole i rafa da ponovo odigraju mec sa njim- za nedelju dana npr... mada, ko zna- ako nastavi ovako... eto ga na 4. mestu :D
a tih 300 bodova... sta je to u odnosu na 750 koje nosi masters a koji nije nesto jaci od ovog turnira koji privlaci tenisere zbog novca a ne zbog bodova... znam da je svaki poen bitan, ali... daleko je od tragedije i preskociti ga. ;)
a kada smo kod toga... nole ima bas dosta da brani u nastavku sezone... rafa tek.

Rafi je problem samo predstojeci period u Americi i proslogodisnja titula! za sljaku se ne plasim i ovo ce biti nova sezona silovanja na crvenoj podlozi a za Vimbldon cemo videti

nakon toga je potpuno miran i moze cekati Fedjine kikseve

Pa ono,vrlo verovatno...Rafa je tu bio i ostace kralj. Stvarno,samo problem mogu biti ova prva dva Mastersa,za ostalo nema mnogo straha.A ovo su turniri gde Federer moze da profitira ;) A Nole Boga mi ima tu sto sta da odbrani...

jos jedno sjajno izdanje Rodika i zasluzena titula

mislim da puca od samopouzdanja (najvise zbog bekhenda) i bice ga veoma tesko savladati na njegovim terenima na predstojecim Mastersima

mislim da je nanizao 55 uzastopnih gemova bez brejka

Ja sam poludela! Uopste mi nije jasno zasto se niko nije setio da otkupi prava na prenos Dubaia?Dugo satnica je bila ok,dok su na eurosportu davali gluposti..

poslednji put,manite se Eurosporta!!!!

trazite od nekih nasih sjajnih televizija da kupe prenos,jesmo li zemlja tenisa ili nismo :rolleyes:

Da ali to se plaća zar očekuješ od RTS-a da otkupljuje prava i daje novac gradjana na nešto što ih interesuje! što bi to radili kada za dž mogu da puštaju serije iz 90-ih 80-ih 70-ih i td.:?:

Da ali to se plaća zar očekuješ od RTS-a da otkupljuje prava i daje novac gradjana na nešto što ih interesuje! što bi to radili kada za dž mogu da puštaju serije iz 90-ih 80-ih 70-ih i td.:?:

ne ocekujem,bio sam sarkastican!

zelim samo da se ovde ne blati ime Eurosporta koji nije duzan nikome da ispunjava zelje

da nije tog kanala ne bi videli ni T od Tenisa (svaka cast i Sportklubu)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back