ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
auh! a za sve je kriv janko! :lol:
nole ako prodje hrvata, ide izgleda na santoroa od koga je izgubio krajem prosle sezone. trebalo bi da ovog puta bude druga prica... ali sve u svoje vreme :) u trecem kolu- gaske.
a nadal ima tezi posao u prvom nego u drugom kolu (igra protiv kolsrajbera)... a u trecem- rodik.

Nijeeeeeeeeeeee nego je danas Srle picio tenis kao i svaki veliki teniski fan! I Nabacivao jednorucni bekhend kakav sam jos Roze ima :D

Auh ljudi pa ovo je strasno! Ispade Fedja i sa drugog turnira....Sto bi rekao imenjak,sad ce mu dati Mirka,gore kazne stvarno nema...Ove godine mu je dala vec drugi put :D

Alo bre ljudi,baksuzi jedni :D :D :D Tek je drugi turnir,ima vremena..Mada ce ovde covek gomilu poena da izgubi(300).Srecom,pa idu turniri gde nista nije radio,pa ima sanse cak i da napreduje :D :D :D

Ne znam sta je sa ovim covekom,resio da pravi zanimljivu sezonu :D A jos izjava da mozda nece ucestvovati na Olimpijadi,auuuuuuuuuuu :( :( :(

tipsa igra kada i nadal, tako da na njega zaboravi u svakom slucaju (osim ako neka nasa stanica nije uzela prava). a trebalo bi da vidimo noleta. (na eurosportu, naravno)

uh hebote dok vas nadjoh ... Poludeo sam ... Jel zna neko da li se negde prenosi Nole ... Igrao sam ga i na tiketu a i voleo bih da vidim kako napreduje a evo 15 , 20 minuta vrtim kanale i nishta ... Trebao je u 16 da pocne jel tako? ni na teletextu kladionice u kojoj sam igrao nema nishta ... ili daj te neki link gde mogu da pratim...

a novak prolazi lakog protivnika u prvom kolu, a vec u sledecem ce biti mnogo teze... :)
steta je sto bi se, ako sve bude islo po planu- nole i rafa sastali vec u polufinalu... mada, nece biti lako ni dotle doci na ovom turniru...
---
@sceliano - i ne pade ti na pamet da su prosto iskulirali prenos ovi sa eurosporta, po ko zna koji put... dobio je nole 2:0.

i ne pade ti na pamet da su prosto iskulirali prenos ovi sa eurosporta, po ko zna koji put... dobio je nole 2:0.
... :D Odlichno ... Dakle to sam prosho ... A za prenos ... Treba jedna ... motka pa po primitivnim, ljubomornim 8ulj4m4 sve u 16... Ej bre ... Ajde kad je bio na pochetku karijere i u proboju ka prvih 10 - 20 nekako i progutash, ali chovek je treci igrach sveta i hocu i ja da ga gledam i mnogi drugi i to ne samo srbi, tu nema dalje diskusije ... Uskraceni smo ... + Turnir na betonu ... ali ... Shta da se radi ...

I ja mislim da nije u redu sto ne prenose Noleta.Covek je,ako nista drugo,basr zasluzio da ga mi prenosimo.Aj ako ostali nece,mi bi bar trebali.

Danas sam picio tenis ko blesav.Joj Nordic,za dve nedelje eto mene kod tebe,ima da te odvalim od tenisa ako slucajno Rafa nekako nestvarno skine Federera sa prvog mesta! :D :D :D

P.S. Molim te nadji neki betonski teren,ova sljaka bre skupa.U BGu ne mozes da nadjes ispod 400 dindzi i to ako imas nevidjeno srece,a inace ide cena do 800 dinara sat :(

Shvatio sam Srletove planove: suocen sa neminovnim Rogerovim padom na listi odlucio je da se i sam umesa u svetski tenis ne bi li pobedio Noleta i Rafu i tako osvetio Rogera.

Cilic uopshte nije naivan protivnik....josh uvek je relativno mlad i po meni najveci hrtvatski teniski potencijal ikada...mnogo veci i od Gorana,ali za sada samo potencijal...ja sam mislio da ce Djokovic izgubiti jer mnogo samouverene izjave je davao pre ovog turnira...ali ipak je izgleda rutinski(nisam gledao) dobio.

Shvatio sam Srletove planove: suocen sa neminovnim Rogerovim padom na listi odlucio je da se i sam umesa u svetski tenis ne bi li pobedio Noleta i Rafu i tako osvetio Rogera.

Hmmmm....Ovaj Garwor previse zna....Moramo ga eliminisati :D :D :D

Ne vredi,evo treniram svaki dan,zelim da osvetim Rozea...Svestan sam da ce mi Rafa praviti probleme na sljaci,ali neka,samo da ga izmorim za Federera...Uh al kakim :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back