ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On mnoze u Top 20 vec odavno,da nije Janko Tipsarevic :D :D :D

Lepo kaze Nordic,neutesni smo sada :D Garwor,veruj mi,od Janka vredi gledati samo mecevekad igra protiv Top 10 igraca,ovako ga izbegavaj.Ko god je gledao mec imao je utisak da se igra na sljaci.Samo cepaj sa osnovne linije,smor,smor,smor....A kako je bavao rekete,hehhhe

:lol: :lol: da. i kako vreme prolazi sve ga je teze dobiti! :lol:
za koju godinu ce zauzeti svih prvih 10 pozicija! :lol:
-----------
auh.. ispade ferero od "levaka" (zvereva)! berdih ispao od karlovica... i davidenko od lodre! a nadal se muci u 2. setu protiv sepija...

ovaj Stepanek je definitivno sasav!! odigrao je sjajan mec sa Djineprijem i dosao do finala na debiju u San Hozeu. trcao je kao manijak i za one lopte koje ne moze da stigne a kad bi uzeo neki dobar poen krenuo bi da mlatara rukama i da vice... znaci,kidao sam se od smeha

na kraju je poceo da se batrga po terenu :lol:

Evo ga stize ponoc,mislim da cu pogledati bar jedan set.Mrtav sam umoran,ali hvala na informaciji.Rodika nebih smeo da propustim da vidim kako se nervira :D

mislim da ces odgledati ceo,koliko god da si umoran :D

covek prosto ne zna sta da ocekuje... ludi Stepanek trci na apsolutno sve lopte a ako ovog jos stane servis gledacemo pravo nadmudrivanje.

inace,titule se kod kuce docepao Nalbandijan a Roterdam je verovatno najcudniji turnir koji sam ikad gledao

Endi Rodik dolazi do titule na svom bunjistu i svojoj podlozi.. servirao je sjajno,a uz 13 as servisa nije dozvolio nijednu brejk loptu svom protivniku. Stepanek je krenuo nervozno i odmah na startu izgubio servis,sto je znacilo i gubitak prvog seta. u drugom mnogo bolja igra ali Rodik uzima drugi brejk u 11 gemu pri 5-5 i onda rutinski zavrsava set i mec.. mislim da ce ga najvise radovati par prelepih pasing sotova iz bekhenda koji mu je rak rana tokom karijere. nakon ovoga,i on odlazi u Dubai koji ce ocigledno biti fantastican turnir

dakle Endi Rodik 6 7
Radek Stepanek 4 5

ovo je Amerikancu 3 titula u San Hozeu i 24. u karijeri

Naravno da nece,no mi smejurija da Rodik ima vise titula od Rafe.Bez obzira sto je Rafa 4 godine mladji...Nekako mi se taj Rodik bas cini kao lik koji treba da dogura do recimo cetvrtfinala bilo kog turnira i dalje da ne ide ;)
I zamisli,taj lik je bio No 1 u tenisu...Ispred Federera,prosto da ne poverujes.Cak mi je i Hjuit pre nekako faca za sam vrh nego Rodik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back