ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi mec danas na Rod Laver-u Marej-Isner pa posle Rafa-Karlovic
Od 19h Enan-Vikmajer (Mislim da tu moze da bude iznenadjenja) i posle njih Rodik-Gonzales...

3 mec na Hisens areni Del Potro-Cilic, i to moze da se dogodi ta Del Potro izgubi...
Bice veceras zanimljivih meceva....:super:

Federer - Hjuit, Verdasko - Davidenko, Djokovic - Kubot i Almagro - Conga/Has.....Sa druge strane,

Rodik - Gonzales, Cilic - Del Potro, Marej - Isner i Nadal - Karlovic....

Kako god da okrenes,Nole ima neverovatno dobar zreb i samo cekam da neko pocne da kuka kako je Federer povlascen i sve ostalo,sto redovno prati ovaj Forum kad god izadje zreb za Grend Slem.Djokovic ako ne dobije Kubota mzoe slobodno da ostavi rekt,posle mu dolazi Has ili Conga,a realno,od svih ucesnika 1/4 finala,bilo koji od njih je slabiji od ostalih.

Ocekujem da Hjiut uzme jedan set Federeru jer Fed jos ne igra kako bi trebalo,a ne verujm ni da ce igrati kako treba do kraja turnira.Verdasko ce igrati maraton sa Davidenkom,mada je ovaj Rus sad zeznut koliko hoces....Sa druge strane zreba,cini mi se da ce Rodik i Gonza biti akteri najitneresantnijeg meca,dok Marej i Rafa moraju da brinu samo o jednom - kako neutralosati servise protivnika.A nakon toga,najverovatnije dobijamo najinteresantniji duel u 1/4 finalu,Rafa- Marej ;)

svi mecevi su zanimljivi osim Novakovog...Mislim mozda i pocnem da gledam ako bude gubIo 2-0 u setovima i gubi u 3 setu, bice mi zanimljivo da vidim kako ce da se izvuce :mrgreen: :cool:

Poslednja izmena:
Organizatori su stavili Hjuita i Bagdatisa od 7 uvece,da ne bi igrali do pola 5 ujutru kao 2008... na zalost,nista od dobrog meca

Sto se tice Hjuita i Federera,reci cu samo da Australijanac ima mizernih 1-15 u mecevimia protiv igraca iz prvih 4 na Slemovima. Rekao bih da nema sanse ali ni Federer nista posebno nije pokazao

Prvi mec danas na Rod Laver-u Marej-Isner pa posle Rafa-Karlovic
Od 19h Enan-Vikmajer (Mislim da tu moze da bude iznenadjenja) i posle njih Rodik-Gonzales...

3 mec na Hisens areni Del Potro-Cilic, i to moze da se dogodi ta Del Potro izgubi...
Bice veceras zanimljivih meceva....:super:

Pitanje je da li ce Yanina igrati zbog povrede ledja.

Nadam se da ce mecevi biti zanimljivi, Isner bi mogao iznenaditi veceras. :mrgreen:

Od favorita niko ne blista, sem Davydenka. :mrgreen:

Prvi 1/4 finalni par je Nadal-Marej
Marej je dobio Iznera 3:0 (7:6 6:3 6:2), a Rafa Karlovica malo teze 3:1 (6:4 4:6 6:4 6:4).
Ni Izner, ni Karlovic nisu mnogo pokazali, Karlovica je servis sluzio bolje, imao je 28 aseva, za razliku od 12 Iznerovih.
I Nadal i Marej solidni, bice to dobar mec. Rafa je u zanimljivom intervju posle meca rekao da ce svoju igru bazirati na igri iza osnovne linije, a ako mu to ne uspe, bice to lep let kuci. :hahaha:

Evo i Del Potro je dobio 1. set protiv Cilica 7:5, njih ne mogu da gledam, moram malo i da spavam. :D

Nadal i Marej,ovo 1/4 finale bi u drugim uslovima(drugaciji zreb) bilo odlicno finale,obzirom na prikazano do sada....Ovako,jedan odlican igrac ce morati da pali kuci pre vremena.

Del Potro i Cilic,sada je 1:1 u setovima...Hajde Super Mario,odvali Frankenstajna & Lurca,da malo i ja uzivam :)

''Povredjeni'' Del Potro zavrsava svoje mucenje na Australian Openu nakon 870 minuta.. sigurno pije puno mleka

Argentinac je imao priliku da postane prvi igrac u Open eri koji je nakon prvenca odmah osvojio drugi Gren Slem ali se od pocetka turnira videlo da od toga nema nista.

Ocekivano 1/4 i verovatno dobar mec,mada je Skot do sada vise pokazao

Koliko vidim na ATP-u,Britanci 25 godina nisu imali igraca u 1/4

Poslednja izmena:
Za mene,veoma neocekivan poraz Del Potra.
Pratio sam mec nakratko i peimjetno je da i nebi mogao da uradi vise.
Nejaki forhendi,borbaza svaki gem,pri servisu...zao mi je...sada mi ostaje jos samo NOLE.

Danas ce biti interesantno...vidjecemo sta nam dolazi.
Nadam se iznenadjenju od Hjuita :).

Za mene,veoma neocekivan poraz Del Potra.
Pratio sam mec nakratko i peimjetno je da i nebi mogao da uradi vise.
Nejaki forhendi,borbaza svaki gem,pri servisu...zao mi je...sada mi ostaje jos samo NOLE.

Danas ce biti interesantno...vidjecemo sta nam dolazi.
Nadam se iznenadjenju od Hjuita :).

Bas bi mi ulepsao dan. Kako bi neko :poludeo: a mi :klap::klap:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back