ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Karlovic da dobije rafu,na polubrzoj podlozi u Australiji?Tesko,ne i nemoguce! Istina,to znaci da covek mora da pogodi 4 poena u 6 gemova pa tako jos tri puta.....Sto znaci minimum 72 puta u toku meca,i to ako bude dobio u tri seta! Dakle,sa njegovim stilom igre to je jako tesko izvodljivo.Pri tome,Rafa nije uopste los sa vracanjem jakih servisa,tako da ce Karlovic morati da odigra mec zivota da bi ga dobio u tri dobijena seta!

Ja cekam veceras Federera i Montanjesa...Pa ako bi neko bio toliko ljubazan da mi napise u koje vreme mec pocinje,da se ne budim za dzabe :D

Inace,moram i ovde da iskomentarisem da su ispale i Jankovic i Klajsters....S tim sto je Kim pukla kao...Kao da sam ja igrao umesto nje :D

Lepu smo pijanku napravili sinoc ali ste mi falili vas dvojica z:cry:

Igra posle jednog zenskog meca,dakle oko pola 3... cekam ga,taman imamo NBA u medjuvremenu

Istina,dobijao je Federera i Davidenko...Pa opet mislim da ga u tri seta ne moze dobiti i kraj :D

Potpuno druga prica!!!

Zanimljivo da je Ivo poceo svoj GS put na najbolji moguci nacin,sokirajuci svet pobedom nad Hjuitom u prvoj rundi Vimbldona 2003. (nije bio klinac jer je kao mator i postao profesionalac). Nakon toga je usledilo mnogo meceva u 5 setova i mnogo taj-brejkova ali nista specijalno sve do Vimbldona 2009.

Da li ce to moci da ponovi ove godine ostaje da vidimo,ali u Melburnu ce stati u cetvrtoj rundi

Pola tri???A nije mogao ranije,ili barem 2 sata kasnije,pa da samo nastavim dan,cccc....No dobro,hvala u svakom slucaju,bice to duga noc :D

Ma cuti... smrkne mi se kad vidim da Rafa igra meceve od 9 ujutru i kad se setim gde sam u to vreme.. ovo je prvi Gren Slem nakon mnogo godina koji ne pratim kako treba,ne svojom krivicom

Federerov deo zreba me bas i ne interesuje ali cu iskoristiti vikend da vidim sto vise meceva

Karlovic da dobije rafu,na polubrzoj podlozi u Australiji?Tesko,ne i nemoguce! Istina,to znaci da covek mora da pogodi 4 poena u 6 gemova pa tako jos tri puta.....Sto znaci minimum 72 puta u toku meca,i to ako bude dobio u tri seta! Dakle,sa njegovim stilom igre to je jako tesko izvodljivo.Pri tome,Rafa nije uopste los sa vracanjem jakih servisa,tako da ce Karlovic morati da odigra mec zivota da bi ga dobio u tri dobijena seta!

Ja cekam veceras Federera i Montanjesa...Pa ako bi neko bio toliko ljubazan da mi napise u koje vreme mec pocinje,da se ne budim za dzabe :D

Inace,moram i ovde da iskomentarisem da su ispale i Jankovic i Klajsters....S tim sto je Kim pukla kao...Kao da sam ja igrao umesto nje :D

Bas mi zao za Jecu. Odigrala vrlo los mec, sa kracim periodima dobre igre ali sa 40 neiznudjeni gresaka sto je po meni, kljucni razlog njenog poraza. Ali dobro ostaje nam Zimonjic sa Nestorom(nase gore list) a i Nole. Samo napred... NOLE, rodila te majka!!!:sanke: pa do finala! Kako bi nas obradovaooooooo....

Dzon Izner ima 159 as udaraca od pocetka sezone :zima2:

S obzirom da je odigrao samo 8 meceva mislim da ovakvim tempom lagano prelazi Karlovicevih 890 iz prosle godine (nece morati da drzi procenat od 20 koliko je Hrvat imao jer ce,nadam se,odigrati vise meceva)

159 vec :eek: Zaebo i Karlovica...

Sa svojih 25 godina odigrao je manje od 100 meceva na ATP turu a da je krenuo ranije verujem da bi vec do sada ostavio nekog traga u statistikama vezanim za as udarce. U svakom slucaju cu ga pomno pratiti ove godine,mislim da moze pobediti Ivu i preoteti mu priznanje za najvise as udaraca u sezoni

Samo naravno,treba da nastavi u ovoj formi i dobija vecinu meceva protiv igraca izvan prvih 15. Na zalost,tesko ce do kvotera u Melburnu,Endi je previse dobar

Za Montanjesa ne verujem da moze da uzme set Federeru,kao sto ni Isner mislim da nece uzeti...Vise od jednog seta Mareju :D Ko bi ga znao,ako astavi dobro da servira,moze da namuci Mareja....Vidite kako se ipak mucio Rodik,a tek Gonza....

Moja ocekivanja su bila takva da Top 10 igraci MORAJU da udju u 4 kolo ili 1/8 finala.Razocarao je Soderling,ali ostali su tu. Dakle,ocekujem jos jedno kolo bez jacih meceva i onda....Poslastice :D :D :D

Za Montanjesa ne verujem da moze da uzme set Federeru,kao sto ni Isner mislim da nece uzeti...Vise od jednog seta Mareju :D Ko bi ga znao,ako astavi dobro da servira,moze da namuci Mareja....Vidite kako se ipak mucio Rodik,a tek Gonza....

Moja ocekivanja su bila takva da Top 10 igraci MORAJU da udju u 4 kolo ili 1/8 finala.Razocarao je Soderling,ali ostali su tu. Dakle,ocekujem jos jedno kolo bez jacih meceva i onda....Poslastice :D :D :D

Ma vraga bez jakih meceva... u Rafinom delu jutros svi osim Mareja isli u 4 ili 5

Gonzales kaze da se umalo nije raspao od vrucine

Mislim,tako bi trebalo da bude,lagani mecevi u prva tri kola :) Druga je stvar sto su ga nosioci maksimalno komplikovali!

Ustvari,Rafa igra sa Kolsajberom,to moze biti interesantan mec...U 4. seta!

Gde bre razocarao, ispao taman kad treba...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back