ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Troicki vodi u medjusobnim susretima sa 1:0
no Conga je taj mech predao zbog povrede
lichno mishljenje: mozhe da ga dobije, al' moratje da bude mnogo efikasniji u iskorishtavanju brejk lopti (2 od 9) nego danas protiv Isnera
danashnja konverzacija brejk lopti 4 od 9... takoretji duplo bolje nego protiv Iznera
bolje da sam ishao u kladionicu nego shto sam ovde ostavljao post :dash::dash::dash:
Pa nmg da nadjem na Sport klubu livestream....
verovatno zato shto ga nema

Ajde Viktore da osvojis prvu titulu...
Rafa protiv Bagdatisa a Novak protiv Haneskua u prvom kolu u ponedeljak....Novak u zbrebu sa Soderlingom,Rodikom,Verdaskom....Rafa sa Davidenkom,Cilicem itd...

Boris me je zezno neko je napisao da ima prenos na S.Klubu i on je napisao da nije znao da ima lie stream,zato sam mislio na sajt...

Nisam te ja zeznuo Urose...ovim redosljedom su isli postovi.
Nisam ni ja znao.
JA sam postavio svoj link na kojem ja gledam prenose.

na sport klubu imash prenose
sport klub - program

prvi polufinalni mech pochinje u 13h po lokalnom vremenu
Gilles Simon (2) - Juergen Melzer (6)
po zavrshetku njega igraju:
Jo-Wilfried Tsonga (1) - Viktor Troicki (4)

Svaka cast za site.
Nisam znao da i Sport klub ima LIVE STREAMING.

nisam ni ja :),
ali znam da tje prenos itji na njihovom tv kanalu, iako po programskoj shemi josh ne stoji tako

u 6 sati ujutru :roll: po nashem vremenu

i Novak i Troicki dobili svoje mečeve bez većih poteškoća...znači, igraće jedan protiv drugog u drugom kolu :)
Nadal očajan! još jednom je jedva prošao Bagdatisa...a Delpo je izgubio u prvom kolu u Tokiju.

edit: upravo sam saznao da je Kubot(finalista Serbia Opena ;)) dobio Rodika u dva seta! znači, biće sramota ako Novak ovo ne osvoji...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back