ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Uzimajući u obzir Đokovićevu igru, nisam bio spreman da se suprotstavim an tom nivou. Moram da odigram još nekoliko ovako teških mečeva ako mislim da se takmičim za titule sa najboljim teniserima. Sada treba da vidimo koliko sam spreman da igram mečeve od pet setova", zaključio je Rafa.

Оде............победа Федереру, а није морала:(

Чини ми се да је Новак мало неозбиљан:?::!:

Но,...идемо даље Новаче,...има још тога....за неколико дана креће
све из почетка!!!

Cetvrto izgubljeno finale mastersa ove godine.... Nole uopste nije igrao agresivno, a i kada je dobijao prilike resetao je po autimma i mrezi..... uopste mi se nesvidja kako igra.

Cetvrto izgubljeno finale mastersa ove godine.... Nole uopste nije igrao agresivno, a i kada je dobijao prilike resetao je po autimma i mrezi..... uopste mi se nesvidja kako igra.
Cetvorica pojedinacno tenisera sanja da dodje do finala,pa da ih i izgubi ,potpisuje.
Svaki teniser ima pravo na losiji mec ne svdjalo se to meni i tebi.:)

...тачно тако!

Наравно да сам навијала за нашег Нолета,...али ми није јасно,
зашто је онако "несигуран" :roll:
Овај пут није деловао уморно, исцрпљено,..али је ипак ту..
нешто недостајало...:think:
.

Federed je na terenu delovao bog i tata tenisa danas...
josh kad pomislite da mu je sa druge strane igrac koji je trenutno za dlaku bolji/loshiji od 2. i 3. na svetu....

Kao da mu je chas odrzao.

Bravo Fedja :) a sad na menjanje pelena xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back