ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Boris 1
Novak ima konstantan pad za razliku od Federera...
Federerov pad je kada izgubi finale Grand Slam-a...a Novakov pad je kada ispane u trecem ili cetvrtom kolu Grand Slam-a...
Moras priznati da se ti padovi ne mogu poredjivati...

Generalno se ta dva tenisera ne mogu poredjivati...
Jedina stvar koja stoji je da obojica igraju lijep i dobar tenis...ali zna se ko igra bolji...

Osim toga...objasni ti meni kakve ima vajde Novak od toga sto je igrao sjajno protiv Nadala kada je izgubio...?
Kakve ima vajde sto je dobio Federera 2 puta kada mu ovaj bjezi nekoliko hiljada bodova...?

I od kad je Novak favorit na Roland Garros-u? Ili na Wimbledon-u? Je li igrao kad finale tih turnira? Ne bih rekao...

Vidim isto da potcjenjujes Soderlinga...a Soderling je oduvao kralja sljake...
Nema tu nikakve price o povredi...Nadal je igrao mec odlicno...Soderling je igrao bolje...
Taj Soderling nije osvojio Roland Garros samo zato sto se sreo sa Federerom...ista stvar se ponovila i na Wimbledon-u(dosao bi barem do polufinala da se nije sreo sa Federerom)...

Дао сам себи за право да те САМОЦИТИРАМ ;).
Дакле ако је Федерер толико бољи и испада само у финалима а НОЛЕ само у треће и четвртом колу одкуд то да му је пришао на тих мајушних 20 БОДОВА ;).

Друга БОЛДОВАНА ствар у моме цитираном посту ти је већ сама по себи јасна.
Немој да скачеш пред руду ;)...први си навео примјер о хиљадама БОДОВА а ја сам то дао КОНТРААРГУМЕНТ са тих 20 ;).
Гризли,Гризли...
То није спортски...битно је побједити али не на КВАРЊАКА ;).

Poslednja izmena:
@Boris 1
Je li se mi ovdje pobjedjujemo ili pricamo?!

Kako je prisao Novak Federeru na 20 bodova? Lako... Mnogo bodova se gubi kada izgubis finala a prije si ih dobijao...
Osim toga, Novak ispusti dusu igrajuci svaki turnir s reda...sakupljajuci bodove na svim frontovima...umjesto da poradi malo na svom unaprijedjivanju...
Ali vec je stigla prva kazna...pojavio se Marej...sad me samo interesuje ko je iduca kazna...

E ljudi,ja bio malo dokon i malo sam se sabirao...Za prva 4 tensiera sveta :D

Trenutno stanje :

1. Federer...............11.220.......0
2. Nadal..................10.735.......- 485
3. Marej....................9.450.......-1.285
4. Djokovic................8.150.......-1.300

Dakle,razlike su velike,ali ne i nedostizne...Cak i za Noleta,koji za Federerom zaostaje cak 3.070 poena!

Da vidimo....Federer...Uspesi od prosle sezone :)

Monreal i Sinsinati - nesto je rano ispadao,ne secam se tacno kad,ali nista posebno....
Olimpijada - 1/4 finale
US Open - naravno,osvojio ga je :)
Madrid - 1/2 finale....Ali ga je ove godine osvojio,xexexexex
Bazel - osvojio...
Pariz - 1/4 finale
Masters Kup - Prva runda,jedna pobeda

Nadal :

Montreal - osvojio
Sinsinati - 1/2 finale
Olimpijada - osvojio
US Open - 1/2 finale
Madrid - 1/2 finale
Pariz - 1/4 finale
Masters Kup - nije ucestvovao

Marej :

Montreal - 1/2 finale
Sinsinati - osvojio
Olimpijada - Prva runda
US Open - finale
Madrid - osvojio
Pariz - ??????
Masters Kup -1/2 finale,uz 3 pobede

Djokovic:

Montrea- 1/4 finale
Sinsinati - finale
Olimpijada - 3. mesto
US Open - 1/2 finale
Tajland - finale
Madrid - ?????
Pariz - ????
Masters Kup - osvojio

Sramota me,ali ne znam sta je uradio Nole na poslednja dva turnira.....Ko zna,neka mi kaze....

U svakom slucaju,cini mi se da ce Marej iamti mnooooogo tezak posao da zadrzi i trece mesto,a kamoli da napreduje jos neko na listi..Dok mi se cini da ce Federer 100% zavrsiti sezonu kao prvi..Sve zavisi naravno,od US Opena :D

E Srle, Srle... Stvarno bre da ne znas sta je Djokovic uradio na ta dva turnira.... Hahahaha... Realno ko ce zapamtiti tolike turnire i rezultate... :)

Evo ovako, malo sam kopao po sajtu ATP-a i evo tih rezultata koje si trazio...

Marej, Pariz, izgubio u cetvrtom kolu od Nalbandijana...
Djokovic, Madrid, izgubio u trecem kolu od Karlovica (u dva tie-break-a)...
Djokovic, Pariz, izgubio u trecem kolu od Conge (aktuelnog sampiona)...

E da, zaboravi da napomenem da ce se svima oduzeti poeni sa Olimpijade (nekima manje, nekima vise) i poeni sa proslogodisnjeg Madrida...

E hvala ti :D :D :D

U svakom slucaju,kao sto rekoh,mislim da Marej nece zadrzati trece mesto....Sem ako Nole ne pocne da igra samo po splavovima :) Takodje,mislim da ni Federer nece pasti sa prvog...No,videcemo..Ima i te kako jos da se igra :D

ATP lista: Đoković četvrti, Troicki skočio za dva mesta
ATP lista: Đoković četvrti, Troicki skočio za dva mesta
Novo izdanje ATP liste nije donelo ništa novo. Rodžer Federer i dalje se nalazi na prvom mestu, ispred Rafaela Nadala i Endija Mareja, dok se najbolji srpski teniser, Novak Đoković nalazi na četvrtom mestu u generalnom poretku najboljih igrača planete. Među prvih deset tenisera jedina promena desila se na petom mestu, gde je Huana Martina del Potra pretekao Endi Rodik.

Viktor Troicki od danas se nalazi na 29. mestu ATP liste, što je za dva mesta bolje od prethodne sedmice, dok se Janko Tipsarević nije pomakao sa 79. pozicije liste najboljih tenisera.

ATP lista:
1. Rodžer Federer - 11.220
2. Rafael Nadal - 10.735
3. Endi Marej - 9.450
4. Novak Đoković - 8.150
5. Endi Rodik - 5.440
6. Huan Martin del Potro - 5.425
7. Žil Simon - 4.000
8. Žo Vilfred Conga - 3.600
9. Fernando Verdasko - 3.500
10. Fernando Gonzales - 3.185
*
29. Viktor Troicki - 1.567
79. Janko Tipsarević - 820

I u svakom slucaju,mislim da je to kraj bilo kakvog pokusaja Janka Tipsarevica da postane ozbiljan teniser.

Ako bude igrao do kraja sezone kao sto je igrao do sada,pasce i ispod 100 mesta i onda ciao ciao bilo sta.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković zadržao se na četvrtom mestu na danas objavljenoj svetskoj ATP rang listi na kojoj su napredovali Viktor Troicki i Janko Tipsarević

Većih pomeranja na listi nije bilo, pošto se prošle nedelje nisu igrali značajniji turniru. Srpski teniseri su odmarali i pripremali se za napredak sezone.
Troicki je, ipak, napredovao za tri mesta i sada je 26. teniser sveta.
Tipsarević je plasman popravio za devet pozicija i sada je na 70. mestu.
Srbiju među prvih 200 na svetu predstavlja i Ilija Bozoljac, koji je sa 122. nazadovao na 126. mesto.
Švajcarac Rodžer Federer i dalje je na prvom mestu na koje se vratio posle osvajanja Rolan Garosa i Vimbldona. Španac Rafael Nadal je na drugom mestu, a ispred Đokovića je i Britanac Endi Marej.
Plasman najboljih 10 tenisera sveta: 1. Rodžer Federer (Švajcarska) 11.220 2. Rafael Nadal (Španija) 10.735 3. Endi Marej (Velika Britanija) 9.700 4. Novak Đoković (Srbija) 8.150 5. Endi Rodik (SAD) 5.440 6. Huan Martin Del Potro (Argentina) 5.005 7. Žil Simon (Francuska) 3.750 8. Žo-Vilfred Conga (Francuska) 3.600 9. Fernando Verdasko (Španija) 3.270 10. Fernando Gonsales (Čile) 3.185.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back