ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da je neko drugi u pitanju, rekao bih da nece. te stvari koje njega muce traze vreme. i rad. mnogo vise na treningu nego na mecu.

ali... govorimo o megasampionu. tako da to kod njega moze klikne u mnogo kracem periodu. videcemo. sumnjam.

2 problema su pred njim: los dan (vremenski uslovi, ustanak na levu nogu, cvrst suparnik) i nadal. moze da klekne pred bilo kojim. a moze i da prezivi los dan i raznese nadala (sto je realni odnos snaga, ako su obojica spremni). videcemo.

Mislis da njemu treba neko pokazati kako da udara fohend? Ne bih rekao!
Njemu je potreban mentalni trening...potrebno mu je samopouzdanje, nista vise.

Nadala sam gledao sa NOLETOM na proslom mecu. On pored onakve forme i NOLE pored onakvog umora...pa opet nakaradan mec. Nema Nadal igru i formu da uzme NOLETA na velikom turniru. Bar ne trenutno.

Poslednja izmena:
Nadala sam gledao sa NOLETOM na proslom mecu. On pored onakve forme i NOLE pored onakvog umora...pa opet nakaradan mec. Nema Nadal igru i formu da uzme NOLETA na velikom turniru. Bar ne trenutno.

Izvini Boki, ali o kom to umoru pričaš kad je u polufinale ušao bez meča, jer je Nišikori predao. Znači, imao je 2 dana da se odmara !

Italijan se opasno razigrao :lol:

A jucerasnji mecevi bogu plakati, jedva sam budna ostala od silnog uzbudjenja.

Valjda ce danas biti bolje.

Fabio opasno preti, ipak je to njegova teritorija :D

Isti slučaj i kod mene :D

Videćemo hoće li biti iznenađenja :D

uP2tFiC.png

- - - - - - - - - -

Mislim da, ako pratis prepisku...pisem iskljucivo o mentalnom umoru. Ili pak povrsno citas postove? Prije ce biti povrsnost!

Da...da... ajde malo žmurke da se igramo...ili... ljubav i mir ...

C_I8f1LXcAAl-Zt.jpg

Poslednja izmena:
Ma nema potrebe za zmurkom...samo malo bolje otvori okice i bice manje lapsusa.

Malo previše sebi daješ na značaju, ali nisu svi slepi kod očiju...

Kad ti za meč sa Bedeneom kažeš "ODLIČNA IGRA NOVAKA", a jedva ga je dobio, (da ne pričamo ko je Bedene)
ja se pitam jesmo li gledali isti meč ? :think:

Kao što sam već ranije napomenula, od svih Novakovih fanova ovde, samo je Linejna objektivna.

boki, ne baroniši, iz aviona se vidi da si mislio na fizički umor, dečko te pokopao, ali najstrašnije

Ima li ovo negdje napisano? Moze neki dokaz ovakvim izjavama...ili su isprovocirane tvojim emotivnim stanjem moga poslednjeg posta tebi :)?

Jos nesto..."ona je curica"...citaj malo bolje stvari oko sebe. Izgledaces kao iole ozbiljniji korisnik i sagovornik.

- - - - - - - - - -

Malo previše sebi daješ na značaju, ali nisu svi slepi kod očiju...

Kad ti za meč sa Bedeneom kažeš "ODLIČNA IGRA NOVAKA", a jedva ga je dobio, (da ne pričamo ko je Bedene)
ja se pitam jesmo li gledali isti meč
? :think:

Kao što sam već ranije napomenula, od svih Novakovih fanova ovde, samo je Linejna objektivna.

Znas kako...postoje ljudi koji gledaju rezultat, a postoje i ljudi koji gledaju "igru". Sada, ja shvatam da su tvoj kontakt i znanje o tenisu svedeni na tekstove "treceg oka" i zato ti ne pridajem znacaj vec ti samo dam odgovor na nebuloze koje pises. To je sve.
Da si ikada imala kontakt sa tenisom...gledala bi taj mec drugim ocima i mozda bi i priblizno mogla shvatiti o cemu pisem.

Znas kako...postoje ljudi koji gledaju rezultat, a postoje i ljudi koji gledaju "igru". Sada, ja shvatam da su tvoj kontakt i znanje o tenisu svedeni na tekstove "treceg oka" i zato ti ne pridajem znacaj vec ti samo dam odgovor na nebuloze koje pises. To je sve.
Da si ikada imala kontakt sa tenisom...gledala bi taj mec drugim ocima i mozda bi i priblizno mogla shvatiti o cemu pisem.

Nije tebi lako, jasno je to meni...c'est la vie ! :lol:

Ima li ovo negdje napisano? Moze neki dokaz ovakvim izjavama...ili su isprovocirane tvojim emotivnim stanjem moga poslednjeg posta tebi :)?

Jos nesto..."ona je curica"...citaj malo bolje stvari oko sebe. Izgledaces kao iole ozbiljniji korisnik i sagovornik.

- - - - - - - - - -

raskrinkavanje laži nema pol, ne izvlači se...ponovo

Pocinje borba coveka protiv lopte, protivnika, terena, sudija, publike, boxa, precrtaj boxa nema ga, sunca, vetra, aviona i kamiona, eskima i aboridzina…

Ovo je skracen spisak ljudi, stvari i pojava koje su protiv nas i koje nam smetaju.

Sace ih pobedimo. SVEEEEEE

Za sada najbolji mec u Rimu je Fonjinijev.
Endija ne mogu ni da spomenem, jer je samo statirao.

Po nekim mojim merilima Dominik Tim mnogo dobro igra.
U svemu je dobar. Svaki udarac je navezban. Mozda je to formula uspeha.
Slazem se da je jucerasnji tenis bio beskrajno dosadan.
Nisam sigurna za dame, jer ih nisam gledala, ali muski su bili nezanimljivi.

Poslednja izmena:

Back