ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E da, i danas je smoran dan sto se tenisa tice, bar za mene.
Znaci, nije do zreba, bar da gledam Simona i Hrvata gde je neizvesnije... ovako gledam ocekivano.
Danas toplije nego juce. 40 stepeni. Stasno.

Au momci...
Zar jos nisu igrale?
Ja se tek sada probudila.
Gledam Simona i Congu. Zelela bih da Simon ode dalje, ali ne zavisi od mene. ;)
Smesan mi je onaj Azarenkin decko, DJ... gde ga nadje.
Mislila sam da ce Azarenka zavrsiti u nekom haremu, obzirom da se jedno vreme druzila sa seicima. ;)

Janko i njegova Biljana dobili cerkicu! Ako neko nije cuo...
Njegova Biljana se porodila u njenom rodnom Novom Sadu!
Pravi suprug. Ostao je sa njom citav zadnji trimestar i na porodjaju, cisto sumnjam da je ta povreda pete ``kriva`` sto ga nema na terenu toliko dugo.
To je pravi zmu. Uz zenu. Kada joj je najpotrebnije...

Janko i njegova Biljana dobili cerkicu! Ako neko nije cuo...
Njegova Biljana se porodila u njenom rodnom Novom Sadu!
Pravi suprug. Ostao je sa njom citav zadnji trimestar i na porodjaju, cisto sumnjam da je ta povreda pete ``kriva`` sto ga nema na terenu toliko dugo.
To je pravi zmu. Uz zenu. Kada joj je najpotrebnije...

Svaka im čast, sve najbolje :D ... nedostaje turu Jankela... on i njegove "lažne" pozicije :D

- - - - - - - - - -

Ufff previše surovo! :hahaha:

- - - - - - - - - -

:rotf:

- - - - - - - - - -

reketom...

- - - - - - - - - -

:rotf:

Jednostavno moram i ovde da se javim, jer WTA stranica nije toliko posecena... zbog Ane... Odusevila me je...

Ustajala sam nocas da vidim sta radi Ana sa Serenom i videla da je izgubila prvi set.
Onako bunovna nisam uopste ni pomislila da moze da pobedi Serenu (sram me bilo!), pa sam se vratila da lalam...
Kad ono jutros vidim reprizu i skontam da se sigurno nesto lepo desilo, cim repriziraju Aninin i Serenin mec, tako da sam odgledala ceo mec ne znajuci krajnji ishod...
Sta reci, Ana je danas bila mnooogo bolja, motivisanija od Serene, izgleda da nije znala sta je snaslo, cak je i dobila opomenu od sudije Cicak (koja me je odusevila tim potezom), posle se Serena pogubila, pogubila i ono malo zivaca i glatko izgubila mec. Zasluzeno.
Bravo za Anu!
Zasluzila je pobedu. Veliko iznenadjenje za Serenine obozavatelje, Ana nije imala sta da izgubi. Igrala je bez pritiska, hvala Bogu, opustila se, tako i treba da nastavi, bez pritiska. Sada je u dobrom ritmu. Sledece kolo joj je otvoreno, jer je bolja od svojih protivnica, a u ovom mecu sa Serenom se nije mnogo potrosila, sto je mnogo bitno.
:vatromet:

Back