Gold Roger
Domaćin
- Poruka
- 4.073
ana isprašila ovu jeleninu ubicu 2x 6:2![]()
Ovo je ATP ne WTA...nauči da čitaš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ana isprašila ovu jeleninu ubicu 2x 6:2![]()

sad gledam hasa, nadam se da kod njega to neće biti slučaj 

KONAČNO
Uljez je ispao iz prvih 10
Za sada ga zovemo lažni broj 11![]()
Konacno smo i taj dan docekali,jos samo da se resimo dosadnog smaraca FerreraKONAČNO
Uljez je ispao iz prvih 10
Za sada ga zovemo lažni broj 11![]()
Konacno smo i taj dan docekali,jos samo da se resimo dosadnog smaraca Ferrera![]()

Zamisli prizor,deset god. kasnije dosadni smarac jos u top 10neće taj skoro...![]()

Zamisli prizor,deset god. kasnije dosadni smarac jos u top 10![]()
na tvoju radost 
Ima oko 30 sigurno,al je toliko dobro fizicki spreman da bi mogao ovako jos 5 god. sigurnopa koliko on ima....oko 30? uostalom, retko se povređuje...što ne bi igrao bar još 5 godinana tvoju radost
![]()

Ima oko 30 sigurno,al je toliko dobro fizicki spreman da bi mogao ovako jos 5 god. sigurno![]()
...nego, jel ULJEZ Srbin???
...Jeste Srbin je

Pa ni to ne znaš...Jeste Srbin je
![]()
Zašto je to važno?...Pa nećemo valjda sve Srbe u top 10
![]()
...pa vazno je radi pitanja...kako Srbin moze MRZIT Srbina?!

Mrzim Janka, ja?!...Ma ne, ne mrzim ga uopšte čak ga i gotivim
... Nego više volim "tenis" od njega
![]()
?!Koga to?...kako fino sarkasticno napisano...
A de ti nama sada reci...zasto ih mrzis?!

Koga to?![]()

Nisi ti naš...pa nas Srbe!?
...znam da bi vole da jesi, ali jbg majka priroda 
, ali naciju nikad Nisi ti naš...znam da bi vole da jesi, ali jbg majka priroda
Što se tiče vređanja, NIKAD nisam vređao moj narod, ali NIKAD
Možda po koju osobu, ali naciju nikad
![]()
Ali on NIJE Srbin, kako to ne shvataš?a jako dobro znas da je on PONOS NACIJE...?!
To znaci da nemas nacionalni ponos...iz jednog razloga, a to je zato sto nisi Srbin...!!!

Kad sam ja vređao Noleta?! Možda sam par puta rekao da ima veliki nos (što je istina...kako nisi kad vredjas NOLETA
Ali on NIJE Srbin, kako to ne shvataš?
Kad sam ja vređao Noleta?! Možda sam par puta rekao da ima veliki nos (što je istina), ali tako ja i sa svojim poznanicima
![]()
?!
?!Pa vidiš ni ja nisam siguran...NOLE nije Srbin?!
Sta je onda...?!
... Ćale Crnogorac, keva polu Hrvatica, čujem i da je Kosovar, Šipac, tako da nisam siguran...treba tu malo veća analiza 
Izbaci to "J" Srbendo ne treba ti tuKad si ga vredjao...uvijek i cijelo vrijeme......citaj malo svoje postove...ne pisi napamet
...!!!
...Pa vidiš ni ja nisam siguran... Ćale Crnogorac, keva polu Hrvatica, čujem i da je Kosovar, Šipac, tako da nisam siguran...treba tu malo veća analiza
![]()
...mama Hrvatica koja se ufala za Srbina a NOLE se izjasnjava kao Srbin...misilm, cemu onda tvoje negiranje i naturanje necega sto nije onako kako to ti tvrdis
...osim u nastojanju da nesto obezvredis i omalovazis...tj umanjis PONOS SRBIJE...
...
?!