Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Ne, neee ne moze da preda. Hocu da Rafa osvoji titlu tako sto ce ga pobediti. Nek igra pa ko pobedi, pobedi.![]()
Kao sto sam tada podrzavao predaje na AO-u tako cu i sad podrzati njegovu predaju...ako to odluci.
Bitnije mi je da igra cjelu sezonu nego da si ovim mecom upropasti nasednu karijeru i svoje zdravlje.
Ko god da pobjedi...jasno je sta je bilo i prosle godine na USO-u nakon slicnog meca sa Federerom...ko god da je juce igrao onaj mec sa Marejem...ne bi danas bio spreman...u to sam siguran.
Pitam zbog onog rekorda...Koliko shvatam, Nole je sad drugi, odmah iza Mekinroa.
Ne znam kako da ubedim sebe pre meča.....da l Nole gubi, pa da mirna gledam, ili da ipak ima šanse za pobedu, pa da se lomim k'o sinoć..
Jeste...NOLE j eodmah poslije Mekenroa...bitno je da je usao u anale tenisa i da ce za obaranje tako necega ljudi cekati narednih 40-50 godina.
Mene radiuje samo kad igra i kad pruza meceve kaoi juce...rekordi nisu bitni.
Federer jeste najbolji svoh vremena...ali samo po titulama...ali cinjenica da teniser takvog kalibra TRENUTNO nema sta da trazi na celu ATP-a.
Ovde se ne slazem ni 1%. Sport je za ro da das sve od sebe i uvek pobedis kad mozes. Ovo finale nije uopste momenat za cuvanje zdravlja. Posle njega ima nedelju dana odmora, mislim. Pa neka odmara.
NIJE TACNO!!!
Sport je tu da bi se tjerao do granica svojih mogucnosti...nekada i preko...ali nikada da tim svoje zdravlje dovodis u pitanje...posto...mnogo je bitnije da se igra citava karijere nego da se prekine na pola!!!