ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
AO: Trećeg dana petoro Srba...
14581249704d35aa87db3d8200566551_extreme.jpg

Trećeg dana Otvorenog prvenstva Australije na teren će petoro srpskih tenisera.
Novak Đoković, Viktor Troicki i Janko Tipsarević igraju u singu, dok Nenad Zimonjić i Bojana Jovanovski počinju takmičenje u dublu.
Prvi će na teren Tisarević koji igra drugi meč na Hajsens areni protiv deevtog nosioca Španca Fernanda Verdaska.
Srpski teniser je dva puta savladao Španca u dosadašnja tri međusobna okršaja, u oba slučaja 2008. godine, dok je Verdasko bio bolji u Valensiji 2009.
Program na istom terenu zatvara Novak Đoković protiv Hrvata Ivana Dodiga.
U jedinom međusobnom duelu, treći reket sveta je zabeležio pobedu pre dve godine na turniru u Marselju (6:1, 6:4).
Viktor Troicki pretplatio se na teren broj 18 na kojem je igrao i meč prvog kola. Protivnik srpskom teniseru biće Francuz Nikola Mau sa kojim se do sada nije sastajao.
U sredu startuje i dubl Nenad Zimonjić – Mikael Ljodra koji se u prvom kolu sastaje sa kombinacijom Hanesku - Anderson.
Bojana Jovanovski je u utorak bila uspešna u singlu, a u sredu je očekuje dubl.
U paru sa Amerikankom Lepčenko igra protiv Japanke Date Krum i Kineskinje Šui Žang.

Neka ih posluzi sreca ,neka nas svi obraduju...
020.gif

Bicje tezhak mech, ne volim kad tako brzo nashi igraju jedan protiv drugog, ali ipak se nadam Noletovoj pobediz:)

Ne volim ni ja...ako stam rzim onda je kad nasi igraju jedan protiv drugog...
Htio sam da se ne sastanu...tajno sam prizeljkivao Viktorov uspjeh...ko zna...ja sam za NOLETA...misilm da je mentalno jaci za veci uspjeh...

Federer prestigao svog idola...

13114707914d3961bae2870457076389_extreme.jpg

Švajcarski teniser Rodžer Federer oborio je rekord po broju pobeda na Australijan openu koji je drožao Šveđanin Štefan Edberg.
Drugi teniser sveta je trijumfom nad Gzavijeom Malisom došao do svoje 57. pobede u Melburnu, od svog debija 2000. godine.
Dosadašnji rekorder bio je Federerov idol, Štefan Edberg, sa 56. trijumfa.

„Veoma je lepo što sam postavio rekord, ali Edberg je i dalje moj idol“, rekao je Federer.

Kako danas puce Soderling od nove mlade nade tenisa.
Ako decko nastavi ovako igrati bice Nadal br. 2 ...
Svaka mu cast za danasnji mec...zavrsio ga je kao da je zavrsio prvi set...kondicija na zavidnom nivou...

Nadal
Dolgopolov
Nole
Wawrinka

Optimisticno, mada nije nemoguce. Wawrinka je unesrecio Rodika, Dolgopolov dobio Soderlinga, ako im se ne odseku rukice i nogice kad izadju na teren (kao danas Cilicu) mogu da iznenade.

:D

Nalad-Marej
Novak-Wawrinka.

Mislis da ce Wawrinka inenaditi Federera?

Nadal
Dolgopolov
Nole
Wawrinka

Optimisticno, mada nije nemoguce. Wawrinka je unesrecio Rodika, Dolgopolov dobio Soderlinga, ako im se ne odseku rukice i nogice kad izadju na teren (kao danas Cilicu) mogu da iznenade.

:D

Tu si u pravu...mislim da je jedino Wawrinka upitan...Dolgopolov nebi trebao imati neki veliki respekt od Mareja...

Back