ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zimonicj i Nestor u finalu:D
93763_610xcayopu6a_kf.jpg

Hmmmm opet sam ocekivao komentar tipa Novak odigrao lose.Novak je igrao kao i predhodnih dana samo je Federer bio toliko nadmocan da Novak nije dosao do izrazaja ;)

Sta si ocekivao? Da kazemo da je igrao dobro!
Ne mesamo se u poso tebi i Hesseu! Vi to "divno" iskomentarisete.Samo napred.
Kao da ste zanat komentatora ucili kod Mileta sa Klise:hahaha::?: alias Moderna.
Vi nista bolje i neznate kad je Novak u pitanju. Sto se mene tice, zelje mi je da
Federer pobedi, skroman i ako ponekad zaplace sto pokazuje da je human a ne
drcan kao Nadal. Ne krijem da posle naseg bilo kojeg tenisera,
(makar bili i drugorazredni) volim kad on pobedi. :bye:

Poslednja izmena:
Pa kad ja mogu da kazem za Nadala kad igra lose cak i kad pobedi uvek, ali uvek budem iskren i kazem kad je igrao ocajno i kad je bio dobar, e pa mozete i vi jednom ali jednom da budete objektivni i kazete ono sto su svi drugi videli ;)
Procitao sam milion komentara na netu na Novakov mec juce i skoro svi Novakovi fanovi se slazu da je Novak igrao kao i do sada ali da nije moga oda dojdje do izrazaja od Federerove perfektne igre, svako bi prosao juce kao Novak da je igrao sa Fedom.
Bar jednom budite objektivni!!!!!

Pa kad ja mogu da kazem za Nadala kad igra lose cak i kad pobedi uvek, ali uvek budem iskren i kazem kad je igrao ocajno i kad je bio dobar, e pa mozete i vi jednom ali jednom da budete objektivni i kazete ono sto su svi drugi videli ;)
Procitao sam milion komentara na netu na Novakov mec juce i skoro svi Novakovi fanovi se slazu da je Novak igrao kao i do sada ali da nije moga oda dojdje do izrazaja od Federerove perfektne igre, svako bi prosao juce kao Novak da je igrao sa Fedom.
Bar jednom budite objektivni!!!!!

ima ljudi koji bi crkli ali ne bi priznali to jer im tesko pada istina..a sinoc samo corav nije video sta se desavalo na terenu B)

E pa to me nervira...Svi su videli i neko dodje i kaze Novak igrao lose :roll:
Ma da Novak igra kako zna niko ne bi mogao da ga pobedi :roll:

pa to je standardni izgovor kad neces da priznas da je protivnik bio bolji kazes 'igrao sam lose'..po toj semi oni stalno..al sta da se radi tu..to je pitanje morala..to ili si takav ili nisi..tesko mozes promeniti nekog ko je zagrizen..

E pa to me nervira...Svi su videli i neko dodje i kaze Novak igrao lose :roll:
Ma da Novak igra kako zna niko ne bi mogao da ga pobedi :roll:

Sta smo to videli.

Federer je igrao odlicno, odlicno se spremio takticki, odlicno se spremio psihicki, maksimalno motivisan, izasao je na teren da pogine ako treba, trcao je kao nikad, stizao i lopte koje su vec bile vidjene kao poen za Noleta. Bio je bolji i cestitam mu na pobedi.

Nole nije igrao dobro, igrao je daleko ispod nivoa koji je pokazao na pocetku meca protiv Nadala i protiv Rodika. Takticki se nije spremio kako treba, nije bio spreman da da koliko je potrebno za pobedu protiv Federera (mozda je mislio i na Dejvis kup) i na kraju servirao je kriminalno. Nole koji je prethodnog dana imao vise asova od Rodika juce nije mogao da ljudski prebaci mrezicu. Igrao je bez prvog servisa, napravio gomilu duplih servis gresaka, na kraju mu je ostao samo jedan servis koji prelazi mrezicu od kojeg je Federer pravio direktne poene iz reterna. Bez ideje, bez plana, bez strpljenja i sa losim servisom. Daleko od dobrog.

Sta smo to videli.

Federer je igrao odlicno, odlicno se spremio takticki, odlicno se spremio psihicki, maksimalno motivisan, izasao je na teren da pogine ako treba, trcao je kao nikad, stizao i lopte koje su vec bile vidjene kao poen za Noleta. Bio je bolji i cestitam mu na pobedi.

Nole nije igrao dobro, igrao je daleko ispod nivoa koji je pokazao na pocetku meca protiv Nadala i protiv Rodika. Takticki se nije spremio kako treba, nije bio spreman da da koliko je potrebno za pobedu protiv Federera (mozda je mislio i na Dejvis kup) i na kraju servirao je kriminalno. Nole koji je prethodnog dana imao vise asova od Rodika juce nije mogao da ljudski prebaci mrezicu. Igrao je bez prvog servisa, napravio gomilu duplih servis gresaka, na kraju mu je ostao samo jedan servis koji prelazi mrezicu od kojeg je Federer pravio direktne poene iz reterna. Bez ideje, bez plana, bez strpljenja i sa losim servisom. Daleko od dobrog.

pa iz svega ovog jedino logicno sto mogu da zakljucim je da se Djokovic uplasio Federera..cim ga je video u svlacionici, haha :D

Sta smo to videli.

da je Djokovic dao sve od sebe, ali nije se nista pitao..Federer ga je deklasirao! rasturio! urnisao! pocepao! ocitao mu lekciju kako se igra tenis! dao mu domaci zadatak! to sinoc je izgledalo kao da se Roger zeza sa nekim rekreativcem, a ne sa 3. igracem..toliko je bio nadmocan! e to ko prizna, bice mu lakse ;)

Back