ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
O cemu pricas. Vodio je 4:3 kad mu se desilo to sa socivom. Nisi gledao mec, a vredjas.

Predavao je meceve i kad je vodio. Recimo Davidenku je predao mec u Dejvis kupu, a vodio je 2:1 u setovima. Mada ne vidim u cemu je tu zamerka, covek predaje mec jer mu je lose, ne moze da igra - sigurno da onda ni rezultat nije kako treba.

Tja, srle nekad ne zna shta pricha:lol:
A i iznervirao se zbog Murinja, a kakve li on ima veze s tenisom:lol:, Murinjo super trener:super:
Ta gledao je mech, video kako je Nole odlichno igrao, i onda kad se desilo to sa sochivom Noletu, srle jedva dochekao da ga napljuje, e bash tuzhno kad neko ne vidi neshto shto je ochigledno, srle je bash preterao!!!!!!!!!!!

Nabavila sam ulaznice u paketu preko crnogorske veze za Davis Cup ,jes da sam ih malo dosta vise platila ali ne zalim , samo da gledam Noleta i Lodru ,zadovoljna .Jos da se Lodra dobro izmuci i da izgubi i on i njegovi Francuzi.
Evo sam slikala ulaznice da ih vidite...
Davis cup.jpg

Nole nije predao mec,ali ljuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiii!!! Pa po koji put??? I zasto mu nikad nije socivo krivo,jacina svetlosti,dahtanje u publici i polozaj Venere u odnosu na Zemlju kada VODI? Kada POBEDJUJE???? ZASTO uvek ista prica?????

OK,jasno mi je da mozete da ga branite ne jednom nego 1.000.000 puta,ali neke stvari su toliko ocigledne....Kao i dva crvena kartona koje je izdejstvovao Murinjo.:D :D :D

Ja mu zelim da dodje do Federera i tu zavrsi sezonu,ne zbog ovoga vec jednostavno jer naviajm za Federera....Isto tako mu zelim da odvali Rodika....Zelim mu da nam donese i toliko zeljenu salataru Dejvis Kupa.....Ali mu ne zelim da ostane upamcen kao neko ko je bio kmezavac kad gubi.

Jos ga ne videh, da roni gorke suze kad izgubi:lol:
ako slucajno nesto znas:rtfm:pokazi, a obrnuto ja se
nadam da ce Duska pronaci kako neki placu:hahaha:
P.s. nisam vicna u postavljanju slika:lol:

O cemu pricas. Vodio je 4:3 kad mu se desilo to sa socivom. Nisi gledao mec, a vredjas.

Predavao je meceve i kad je vodio. Recimo Davidenku je predao mec u Dejvis kupu, a vodio je 2:1 u setovima. Mada ne vidim u cemu je tu zamerka, covek predaje mec jer mu je lose, ne moze da igra - sigurno da onda ni rezultat nije kako treba.

Da,a koliko se bodova dobija ili gubi u Dejvis Kupu? NULA! Sad mogu da pocnem pricu o patriotizmu,da treba izginuti za svoju zemlju,obzirom da se to ovde toliko cesto uzima kao Noletova prednost nad ostalima.....Takodje,Nole je posle tog meca izjavio da apsolutno stoji iza te svoje odluke jer je bolje da izadje zdrav i da preda mec....Ma sta ja pricam,opet ce te mi napisati da lupam gluposti..Iako svi znate kako je bilo..I kako su dvostruki arsini kad je Noel u pitanju.

Tzar-e...kad ces ti skontati da su to samo NEOSNOVANE provokacije (: ...
Jel ti vidis kakve oni samo gluposti pisu.

Da,a vi svi samo pametne....Svaka vam ka' u Njegosa.....
Ako se ne varam...UBJEDNLJIVO VISE PUBLIKE NA NOLETOVOJ strani tokom meca sa Nadalom (: ... to mi sve govori (: ...

Ma svaka cast sto ga publika gotivi jer voli da ima kontakt sa njom,pravi sale i lepo je vaspitan,komunikativan...Sve je to lepo i njegov veliki plus,ali.....Tajm aut fore? Ljudi,koliko je to puta uradio Nadal u karijeri? Ili Federer? Ako je napavio jedno sr.... i zaplakao na GSu,to je uradio posle meca,nije prekidao mec pokusavajuci da destabilizuje protivnika..Tja,prica stalno ide u krug......U pravu je Nord kad mi je rekao da idem na jedan drugi teniski forum....

Tja, srle nekad ne zna shta pricha:lol:
A i iznervirao se zbog Murinja, a kakve li on ima veze s tenisom:lol:, Murinjo super trener:super:

A ti pa znas sta svaki put pricas,nisi ni procitala kako treba moj post...Gde ja nigde ne osporavam trenersku velicinu Murinja,ali gde definitivno njegove ljudske kvalitete prezirem.Isto i sa Noletom - svaka cast za tenis koji igra,poziciju,kontakt sa publikom i slicno,ali kada godinama radi isto...Ma makar mu to pravila i dozvoljavala(kao i Murinju),nije dzentlmenski,sportski,tako nesto raditi.

Ta gledao je mech, video kako je Nole odlichno igrao, i onda kad se desilo to sa sochivom Noletu, srle jedva dochekao da ga napljuje, e bash tuzhno kad neko ne vidi neshto shto je ochigledno, srle je bash preterao!!!!!!!!!!!

Evo sav sam se rastuzio.

Tja,naravno,sad igraju mec Nole i Federer....Kao i prosli put,znam da jedva cekate pobedu Noleta da me onako najgore,klosarski ovde ispljujete.....Naravno,ako pobedi Federer,nece vas biti nigde.....Vratite se na mec u Bazelu i reakcije posle i na mec US Opena....Koga ne mrzi....Samo da vidite koliko ste neobjektivni kad velicate i kada pljujete a mene zbog toga osudjujete.

Da,a koliko se bodova dobija ili gubi u Dejvis Kupu? NULA! Sad mogu da pocnem pricu o patriotizmu,da treba izginuti za svoju zemlju,obzirom da se to ovde toliko cesto uzima kao Noletova prednost nad ostalima.....Takodje,Nole je posle tog meca izjavio da apsolutno stoji iza te svoje odluke jer je bolje da izadje zdrav i da preda mec....Ma sta ja pricam,opet ce te mi napisati da lupam gluposti..Iako svi znate kako je bilo..I kako su dvostruki arsini kad je Noel u pitanju.

Pa svi znamo kako je bilo sem tebe. Tipsar je dosao bolestan i povredjen, Nole dobio virus. Zimonjic je igrao singl protiv Juznog. Poslednjeg dana Nole je igrao protiv Davidenka dobio prva dva seta i posle toga nije vise mogao da igra. Ako ti znas da je bilo drugacije napisi sta je stvarno bilo.

Ti toliko mrzis Noleta da ne znas gde udaras. Dobija se nula bodova - pa je zato predao. Pa predavao je Nole i na GS-ovima gde se dobija gomila bodova. Nole je branio GS titulu pa je predao mec i izgubio brdo bodova.

Nisu svi ljudi isti. Nije svako JJ koja moze da stisne zube i izdrzi mec do kraja kao protiv Cibulkove.

I na kraju Viskovic je lepo sinoc objasnio pre pocetka meca to za vase pljuvacke komentare protiv Noleta.

Ode Novak u 1/2 finale :D
Rodik nema odgovor.

Meni nije jasno da je neko uopste i mislio da bi Rodik i mogao imati odgovor na ovakvu NOLETOVU igru...

:hahaha::hahaha::hahaha: :rotf::rotf::rotf:

Ma svaka cast sto ga publika gotivi jer voli da ima kontakt sa njom,pravi sale i lepo je vaspitan,komunikativan...Sve je to lepo i njegov veliki plus,ali.....Tajm aut fore? Ljudi,koliko je to puta uradio Nadal u karijeri? Ili Federer? Ako je napavio jedno sr.... i zaplakao na GSu,to je uradio posle meca,nije prekidao mec pokusavajuci da destabilizuje protivnika..Tja,prica stalno ide u krug......U pravu je Nord kad mi je rekao da idem na jedan drugi teniski forum....

Evo sav sam se rastuzio.

Srle, UOPSTE nisi u pravu...ali uopste...
To sto pricas da NOLE predaje meceve...u tome i jeste poenta...zato i jeste rekao da mu je cilj POLUFINALE...da se ne zamara pred Davis Cup...a ako se i desi nesto vise...SUPER (: ...
Vidi...koliko FRANCUZA igra za svoju zemlju???
U ome je poenta...

Stvar je u tome da su NOLETU cestitale sve kolege uz perprezentacije kada su ga vidjeli kojom brzinom je dosao da igra...ODMAH NAKOM USO-a...a to izgleda ti ne vidis...to je ono sto je problem kod tebe...samo gledas sa svoje strane i ne dozvoljavas nicem sa strane da mjenja tvoje ubjedjenje iako se polako pokazuje da je pogresno.

Evo, vidi Hessea...koliko je to SPORTSKO POSTOVANJE...pa covjek od sramote ni da napise jedan jedini post nakon sinocnjeg meca...a znas sta bi to bilo da je NOLE izgubio (: ...
To bi bilo vezano da tvoju izjavu kako bi te ovde neko izpljuvao (: ... niko te nikada nije pljuvao i nije fer da kazes da ovde dolaze takvi ljudi.

Pa svi znamo kako je bilo sem tebe. Tipsar je dosao bolestan i povredjen, Nole dobio virus. Zimonjic je igrao singl protiv Juznog. Poslednjeg dana Nole je igrao protiv Davidenka dobio prva dva seta i posle toga nije vise mogao da igra. Ako ti znas da je bilo drugacije napisi sta je stvarno bilo.

Ti toliko mrzis Noleta da ne znas gde udaras. Dobija se nula bodova - pa je zato predao. Pa predavao je Nole i na GS-ovima gde se dobija gomila bodova. Nole je branio GS titulu pa je predao mec i izgubio brdo bodova.

Nisu svi ljudi isti. Nije svako JJ koja moze da stisne zube i izdrzi mec do kraja kao protiv Cibulkove.

I na kraju Viskovic je lepo sinoc objasnio pre pocetka meca to za vase pljuvacke komentare protiv Noleta.

Ama NOLE je dosao prvim letom za BG, nakon USO-a...meni ne treba nista vise...
Pogeldaj Francuze (: ...nece niko igrati :mrgreen:...i onda je opet NOLE folirant...:rotf:...ma meni ovo postaje smijesno...
...da neko moe toliko da pljuje po covjeku koji je toliko uradio za Srbiju :dash::dash::dash:...

Danas u 15h pocinje duel...mislim da ce Muraj pobjediti...iskreno...
Nadal ima dobre sanse...ali se nikada ne zna...

Iskreno...ono sto je do sada pokazao nije bilo lose ali daleko od toga da je briljirao...sve u svemu...bilo je dovoljno da bude UBJEDLJIVI favorit.

Sa druge strane NOLE : Federer...

Nadam se i cekam odlican tenis...
Imamo NOLETA koji zeli da se osveti za poslednja dva meca...iako ne u najsjajnijem izdanje...dok sa druge strane imamo jednog MAGA koji je igrao vise nego odlican tenis cjele sedmice.

Mislim da bi mogli gledati sjajan tenis...

Sutra ako Nadal pobedi on je car.....Posle preko 3 sata igre danas,bice tesko da sutra pruzi odlicnu partiju..Ipak,do sada je pokazao koliko je veliki borac...Svaka mu cast,Marej kaoi obicno,kad zatreba,zataji.

Back