ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne zato.Nadal moze da igra i 5 sati ako treba da pobedi , nema potrebe da mu Novak olakasa.
Nego kad se vec muci i kad mu toliko smeta jednostavno preda i zavrsi mucenje.

Upravo sad dva engleska komentatora komentarisu situaciju...
Jedan pita...sta bi sad bilo najbolje...da preda ili da nastavi...
drugi odgovara...mislim da Novak ima previse ponosa da bi to uradio...nekada je tesko biti igrac na terenu...iako ce nastavak meca izgledati porazavajuce...

Poslednja izmena:
Pobjeda Nadala generalno nije ostvarena u regularnim uslovima ( Iako je zasluzena)...to su svi vidjeli, koji su gledali mec.. Novak je imao problema sa socivom i jedva da je gadjao loptice....nadam se da ce sve biti u redu, pa makar i da izgubi od Rodika, to je najmanje bitno. Zdravlje je najvaznije.

Ali, zelio bih da prokomentarisem Nadalovo ponasanje tokom medicinskog tajm auta koji je trazio Novak.

Ja ne mogu da vjerujem da se Rafael Nadal, jedan od izuzetno korektnih fer plej igraca onako ponasao zaleci se sto tajm aut traje predugo. Kakvo razocarenje....Rafa, zelim ti sve najgore na ovom turniru....

Kakvo olicenje bahatosti i nekulture!!!

Rafa zasluzeno pobedio
Zao mi je mnogo shto je Nole imao problema sa sohivima, mech je pocheo fantastichno!!!!
Ovo je prvi mech njih dvojice da se na takav nachin odvijao,shteta jer su uvek njihovi mechevi bili za pamcjenje!!!!
Nadam se da cje se Nole oporaviti brzo i da cje odigrati sledecji mech bez problema:)

Pobjeda Nadala generalno nije ostvarena u regularnim uslovima ( Iako je zasluzena)...to su svi vidjeli, koji su gledali mec.. Novak je imao problema sa socivom i jedva da je gadjao loptice....nadam se da ce sve biti u redu, pa makar i da izgubi od Rodika, to je najmanje bitno. Zdravlje je najvaznije.

Ali, zelio bih da prokomentarisem Nadalovo ponasanje tokom medicinskog tajm auta koji je trazio Novak.

Ja ne mogu da vjerujem da se Rafael Nadal, jedan od izuzetno korektnih fer plej igraca onako ponasao zaleci se sto tajm aut traje predugo. Kakvo razocarenje....Rafa, zelim ti sve najgore na ovom turniru....

Kakvo olicenje bahatosti i nekulture!!!

za Novaka NIKAD nisu regularni uslovi..on je covek od 1000 izgovora..nema na sta se nije zalio kad mu ne ide..sociva, toplota, vlaznost vazduha..buka..svi moguci delovi tela, misici, tetive (da ne nabrajam)..promena reketa..promena patika..promena tehnike serve..privatni problemi..on je jedan FOLIRANT!

za Novaka NIKAD nisu regularni uslovi..on je covek od 1000 izgovora..nema na sta se nije zalio kad mu ne ide..sociva, toplota, vlaznost vazduha..buka..svi moguci delovi tela, misici, tetive (da ne nabrajam)..promena reketa..promena patika..promena tehnike serve..privatni problemi..on je jedan FOLIRANT!

:think:razmisljam ko je folirant, izgleda se kockice polako slazhu:lol::manikir:

Nole i Rafa za sada samo merkaju jedan drugog.....Iskreno,ocekujem da ako Nole odigra kako zna,Rafa padne!I tu nema sta....Ali ako odigra samo malo slabije od toga,nece imati sta da trazi....

Meni je vise cudno da je Berdih dobio Rodika,koji sada vise nema sta da trazi u toj grupi,moze slobodno da pakuje kofere kao i Ferer.....Ostali se jos mogu koprcati ;)

Ni meni nije cudo, sve si dobro snimio Hermanove (mislim na Duskin poklon) reci:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ma bicje Hess ovde narednih sto godina, sam je napisao, tako da cje sve objasniti shto se tiche Noleta.
Ne moramo ni pratiti mecheve, on zna i kad cje izgubiti, ma sve chovek zna, ja od sada pratim samo njegove izveshtaje:lol:

Nole nije predao mec,ali ljuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiii!!! Pa po koji put??? I zasto mu nikad nije socivo krivo,jacina svetlosti,dahtanje u publici i polozaj Venere u odnosu na Zemlju kada VODI? Kada POBEDJUJE???? ZASTO uvek ista prica?????

OK,jasno mi je da mozete da ga branite ne jednom nego 1.000.000 puta,ali neke stvari su toliko ocigledne....Kao i dva crvena kartona koje je izdejstvovao Murinjo.:D :D :D

Ja mu zelim da dodje do Federera i tu zavrsi sezonu,ne zbog ovoga vec jednostavno jer naviajm za Federera....Isto tako mu zelim da odvali Rodika....Zelim mu da nam donese i toliko zeljenu salataru Dejvis Kupa.....Ali mu ne zelim da ostane upamcen kao neko ko je bio kmezavac kad gubi.

Nole nije predao mec,ali ljuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiii!!! Pa po koji put??? I zasto mu nikad nije socivo krivo,jacina svetlosti,dahtanje u publici i polozaj Venere u odnosu na Zemlju kada VODI? Kada POBEDJUJE???? ZASTO uvek ista prica?????

OK,jasno mi je da mozete da ga branite ne jednom nego 1.000.000 puta,ali neke stvari su toliko ocigledne....Kao i dva crvena kartona koje je izdejstvovao Murinjo.:D :D :D

Ja mu zelim da dodje do Federera i tu zavrsi sezonu,ne zbog ovoga vec jednostavno jer naviajm za Federera....Isto tako mu zelim da odvali Rodika....Zelim mu da nam donese i toliko zeljenu salataru Dejvis Kupa.....Ali mu ne zelim da ostane upamcen kao neko ko je bio kmezavac kad gubi.

Slazem se.Ko da sam ja napisao post... :ok:
Stvarno je vec postalo dosadno da uvek ista prica kad gubi...

O cemu pricas. Vodio je 4:3 kad mu se desilo to sa socivom. Nisi gledao mec, a vredjas.

Predavao je meceve i kad je vodio. Recimo Davidenku je predao mec u Dejvis kupu, a vodio je 2:1 u setovima. Mada ne vidim u cemu je tu zamerka, covek predaje mec jer mu je lose, ne moze da igra - sigurno da onda ni rezultat nije kako treba.

Srle, svaka ti je zlatna! ;) ..nikad nije imao problema sa svim tim faktorima kada igra recimo 1. kolo sa nekim pacerom..nego uvek kad je ozbiljan protivnik i kad vidi da ce izgubiti..

O cemu pricas. Vodio je 4:3 kad mu se desilo to sa socivom. Nisi gledao mec, a vredjas.

Predavao je meceve i kad je vodio. Recimo Davidenku je predao mec u Dejvis kupu, a vodio je 2:1 u setovima. Mada ne vidim u cemu je tu zamerka, covek predaje mec jer mu je lose, ne moze da igra - sigurno da onda ni rezultat nije kako treba.

Tzar-e...kad ces ti skontati da su to samo NEOSNOVANE provokacije (: ...
Jel ti vidis kakve oni samo gluposti pisu.

Ako se ne varam...UBJEDNLJIVO VISE PUBLIKE NA NOLETOVOJ strani tokom meca sa Nadalom (: ... to mi sve govori (: ...

Back