ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Federer odvalio,ali odvalio Mareja! Mozda malo i jace nego sto sam ocekivao,ali mislim da je sada pokazao ko je glavni pretendent za titulu :D

Bar se nadam.......Sa Federerom se nikad ne zna :(

Ja ocekujem pobedu Ferera veceras a vi kako hocete,iako je na kaldi sve na strani Soderlinga :)

Ej Borise....:D Ma nije cim patriotizam,to niko ne spori(u stvari,ja ga ne sporim),nego fora da mu Masters Kup nije vazan,a to veruj mi,nema veze sa istinom....Pa kome moze turnir ove kategorije sa ovolikom zaradom da bude nevazan?

Federer odvalio,ali odvalio Mareja! Mozda malo i jace nego sto sam ocekivao,ali mislim da je sada pokazao ko je glavni pretendent za titulu :D

Ja ocekujem pobedu Ferera veceras a vi kako hocete,iako je na kaldi sve na strani Soderlinga :)

Ej Borise....:D Ma nije cim patriotizam,to niko ne spori(u stvari,ja ga ne sporim),nego fora da mu Masters Kup nije vazan,a to veruj mi,nema veze sa istinom....Pa kome moze turnir ove kategorije sa ovolikom zaradom da bude nevazan?

U potpunosti se slazem :ok:

Stvarno ste ko deca:lol:
Pa i vrapcima na grani je jasno da provocirate, smesno je:zcepanje:
Ajde pljujte po Noletu, ako vam je tako lakshe i bolje se osecjate:lol:
Dakle, Federer najbolji teniser svih vremena, svaka chast!!!!!
Rafa, super teniser, sportista pravi, drago mi je da je sinocj pobedio Rodika:)

Ali NOLE je za nas njegove navijache najbolji, prvo kao covek, kao veliki sportista, i teniser koji je pokazao a tek cje pokazati koliko je dobar igrach:D

ma to se boris šali ko i uvek :)

Pa nek bolji pobedi.
Ja sam vec rekao da nisam zadovoljan Rafinom igrom, moze on to mnoooggoooo bolje.;)
I ako bude igrao kao protiv Rodika, Novak ce bez problema pobediti.Jer je Rafina igra licila na onu iz prosle godine :confused:

Ko ce biti bolji veceras - videcemo. Nadam se i ocekujem da je Nole ipak u malo boljoj formi. U svakom slucaju, za Noleta je bitno da uzme makar jedan set Nadalu. Danas je Berdych dobio 2:0 Rodju pa ima skor 2 1/1 2:2 Ukoliko bi se napravio krug od tri tenisera sa po dve pobede, bilo bi jako dobro da Nole u slucaju poraza danas zavrsi sa skorom 2 1/1 3:2. Bice super mec - gladijatorski!:klap:

Nole i Rafa za sada samo merkaju jedan drugog.....Iskreno,ocekujem da ako Nole odigra kako zna,Rafa padne!I tu nema sta....Ali ako odigra samo malo slabije od toga,nece imati sta da trazi....

Meni je vise cudno da je Berdih dobio Rodika,koji sada vise nema sta da trazi u toj grupi,moze slobodno da pakuje kofere kao i Ferer.....Ostali se jos mogu koprcati ;)

Back