ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moze Nole i da osvoji Masters Kup ali ne verujem da ce do toga doci..Ili to ili Dejvis Kup,tesko je uzeti obe titule.....Ne znam da li je to ikada iko uradio,uh,sd mi fali Nordic.....

Rafa dugo nije igrao i igra u grupi gde se nalaze tri servis manijaka......Ako krene svu trojicu,Rafa ce iamti tezak,tezak posao....Doduse,nije Rafa tu gde jete da ne ume da igra i dobija takve tenisere.Objektivno,i oni ce imati zent od njega....Ipak... :D

Federer bi,ako se samo pogleda skor izmedju svih tenisera i trenutna forma,apsolutni favorit. Tja,ipak je Fed vec 100 puta poakzao u prethodne 3 godine kako se od dobijenih meceva gubi,tako da.....Moze tu svasta da bude :p

Konacno je poceo i ovaj zavrsni turnir, bas su bila dosadna poslednja 2 Mastersa, nadam se da ce biti dobrih meceva.

Nadal, who had already locked up the ATP World Tour No. 1 award after an incredible season in which he won three Grand Slam titles, beat out Federer for the Stefan Edberg Sportsmanship award, as voted by his fellow players. Federer had won the award the past six years.

Bio je i red. :lol:

Marej lagano do pobjede. Ne radi mi SK cijeli dan ali vidim preko nekih clanaka da je bilo lagano, a i outfit mu je bio odlican. Sjajna majica, nema sta!!!

Federer rutinski rastura Ferera. Mislim da ce u ovoj grupi biti ocekivano stanje.

Vrlo moguce. Novakov sam fan ali cim on izjavljuje da je mislima u finalu Dejvis kupa i da ce biti prezadovoljan ako dobije jedan mec u Londonu, sve mi je jasno! Nece da se trosi pred finale DK-a. mada mi je to totalni neprofesionalizam i nekorektnost prema fanovima!!!

I ja sumnjam da taktizira. Ako stvarno bude tankovao za DK, onda nemam rijeci.

Jeste to finale koje igras za svoju zemlju i svoj narod, i finale koje ko zna kada ces i da li ces ikada vise igrati...ali ovo je zavrsni Masters, najboljih 8 , poslednja sansa da se izvuce prosjecna sezona ( ako izuzmemo finale US Open-a).

I ja sumnjam da taktizira. Ako stvarno bude tankovao za DK, onda nemam rijeci.

Jeste to finale koje igras za svoju zemlju i svoj narod, i finale koje ko zna kada ces i da li ces ikada vise igrati...ali ovo je zavrsni Masters, najboljih 8 , poslednja sansa da se izvuce prosjecna sezona ( ako izuzmemo finale US Open-a).

ma on je procenio realno da ce mu tesko biti da uradi nesto na masters cupu ove godine (polufinale)..zreb je tezak..protiv rodika nema resenje (poslednjih 4 meca/9 setova izgubio), a nadal je zagrejan..znaci moralo bi veliko iznenadjenje da se desi..pa onda za svaki slucaj da se ogradi u javnosti kao sto i uvek radi..uvek za svaki slucaj izjavi nesto..povreda, promena reketa, patika..vrucina..privatni problemi..uvek se nesto izjavi da bi posle u slucaju neuspeha bilo..eto rekao je pre turnira to i to, ali UVEK!

Nije to,nego je to fora......Pravi sebi alibi u slucaju totalne katastrofe....I naravno,ako uradi nesto vise,da kaze,eto,ipak sam car.....Ljudi,pa samo neka mi neko kaze da je drugacije kada nije!?!?!?!

Sa druge strane,boli ga briga. Igrace,pobedjivace i gubice,mada.....Pobeda vredi 120 000 dolara,poraz verovatno upola,i to samo po grupama,pa malo li je? Uostalom,pogledajte i sami
http://www.barclaysatpworldtourfinals.com/Results/Prize-Money-2.aspx

Sta vi drobite (: ...
Pa i na USO-u je rekao da je Federer favorit pa ga je utabao (: ... decko je sportista i patriota...
Srle, meni nije jasno kako ti sebi dajes za pravo iukom slucaju uzeti usta jednog NOLETA dok branis covjeka KOJI JE ZAPLAKAO i time unistio momente Nadala u kojima je trebao uzivati kao pobjednik na AO-u ...??? Ajde ti sada reci da nije tako...mislim...stvarno ste djeca...aj sto ste djeca nego se pravite i pametni, cinicno se smijuci, dok vam igraci prave katastrofalne poteze (: ...
Jednom sam rekao...kad NOLE zaplace, onda ga tek smijes porediti sa Ferererom kao sportistom...!!! Ajde sada reci da nije tako!

Njemo ova titula malo znaci...i sam je nekidan rekao da mu Davis kup znaci vise nego ista (: ... momci, ugledajte se na jednog velikog covjeka (: ...

UPDATE (: ... a vidi sa kim se ti slazes...sa covjekom kome u potpisu stoji da se GS moze uzeti na srecu...samo da podrzava Federera...pa nije bitno sta pise (: ...eeeee, Srle...

Poslednja izmena:
Vrlo moguce. Novakov sam fan ali cim on izjavljuje da je mislima u finalu Dejvis kupa i da ce biti prezadovoljan ako dobije jedan mec u Londonu, sve mi je jasno! Nece da se trosi pred finale DK-a. mada mi je to totalni neprofesionalizam i nekorektnost prema fanovima!!!

Zar ti ne mislis da on kao COVJEK ima pravo na svoj cilj...cilj da uradi nesto za svoju zemlju po cemu se Srbija ostati upamcena.
Evo...ja sam NOLETOV fan pa se slazem sa njim...mislim, kad malo vidis koliko ljudi na ovom forumu prezire NOLETA iako je srbini pokusava na svakom mjestu da reperzentuje svoju zemlju u najboljem smislu!
On ce pokusati da svojim zalaganjem doprinese TITULI Davis kupa...i time usreci CJELU SRBIJU iako je ona puna i onih koji ga preziru...a ne samo sacicu nas koji ga vole (: !
U tome je poenta...globalna sreca koju nam moze priustiti...i Hesseu i Srletu i svim ostalim koji ga preziru, iako je dio nas i sve radi za Srbiju, kao sportista.

Samo mi pljujemo po nasim sportistima, vladikama i ljudima koji pokuasvaju nesto uraditi za nas...samo u zemlji Srbiji ...

Ne sumnjam ja da ce dati sve za Srbiju da osvoji DK, ali ne zavisi ni tu sve od njega. Ne moze on da igra 4 meca singla i jedan dubl. Moze 2 singla i eventualno dubl, kapiras?

Nema potrebe da se navodno cuva za DK, kad ionako nije sad nesto premoren kao prosle sezone u ovo doba. Neka on ostavi srce na terenu u Londonu, za DK se podrazumijeva. Kada je premoren je dosao iz Njujorka i odigrao junacki mec protiv Berdiha, moci ce sada i odmorniji protiv Monfisa ili Simona, koga vec...

Kako god da odigra u Londonu, sigurno nece biti umornij nego prosle godine!

Ne sumnjam ja da ce dati sve za Srbiju da osvoji DK, ali ne zavisi ni tu sve od njega. Ne moze on da igra 4 meca singla i jedan dubl. Moze 2 singla i eventualno dubl, kapiras?

Nema potrebe da se navodno cuva za DK, kad ionako nije sad nesto premoren kao prosle sezone u ovo doba. Neka on ostavi srce na terenu u Londonu, za DK se podrazumijeva. Kada je premoren je dosao iz Njujorka i odigrao junacki mec protiv Berdiha, moci ce sada i odmorniji protiv Monfisa ili Simona, koga vec...

Kako god da odigra u Londonu, sigurno nece biti umornij nego prosle godine!

Bitno je da se skoncentrise za DK...samo iz razloga sto osjeca pritisak da od njega svi ocekuju pobjedu...u tome je stvar.

Sta vi drobite (: ...
Pa i na USO-u je rekao da je Federer favorit pa ga je utabao (: ... decko je sportista i patriota...
Srle, meni nije jasno kako ti sebi dajes za pravo iukom slucaju uzeti usta jednog NOLETA dok branis covjeka KOJI JE ZAPLAKAO i time unistio momente Nadala u kojima je trebao uzivati kao pobjednik na AO-u ...??? Ajde ti sada reci da nije tako...mislim...stvarno ste djeca...aj sto ste djeca nego se pravite i pametni, cinicno se smijuci, dok vam igraci prave katastrofalne poteze (: ...
Jednom sam rekao...kad NOLE zaplace, onda ga tek smijes porediti sa Ferererom kao sportistom...!!! Ajde sada reci da nije tako!

Njemo ova titula malo znaci...i sam je nekidan rekao da mu Davis kup znaci vise nego ista (: ... momci, ugledajte se na jednog velikog covjeka (: ...

UPDATE (: ... a vidi sa kim se ti slazes...sa covjekom kome u potpisu stoji da se GS moze uzeti na srecu...samo da podrzava Federera...pa nije bitno sta pise (: ...eeeee, Srle...

Borise, poredis Federera-najboljeg igraca svih vremena i Djokovica, 4. 5. igraca ..koji li je na listi, tu negde..sa jedava jednim osvojenim grand slamom..daaj, budi realan ;) ..jeste on Srbin (odnosno glavna faca Monte Karla), ali ne mozes napraviti od njega nesto sto nije ;)

Back