JaNkOvIc FaN
Domaćin
- Poruka
- 3.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tja.....
Mozemo da se lazemo da je Nole TU i za Srbiju,ali ono sto je Nole do sada uradio za tu istu Srbiju za ova dva dana mogao je da uradi i bilo koji navijac u Areni......Da navija sa klupe i da izgubi dubl.Sta,kao nije tako?Ddouse,danas od 14h ima priliku da popravi stvari....
Mada,vec sam rekao,ali da ponovim scenario za danas.....
Varijanta 1 : Nole DOBIJA Berdiha,Tipsa DOBIJA Stepaneka
SVI ce da ga dizu u zvezde,iskakace parole tipa "Nole Srbi te vole" i tako dalje....Ako pobedi i Tipsa,tvrdim da ce i dalje biti ma Nole je car iako bi recimo,taj isti Tipsarevic po ovom scenariju trebalo da dobije mnooooooooooogo vise pohvala.
Varijanta 2 : Nole DOBIJA Berdiha, Tipsa GUBI od Stepaneka.
Gotovo! Tipsa je sve razocarao,eh sto nije malo kao Nole i tako dalje komentari....Zaboravljajuci da taj isti Nole nije hteo da igra prvi dan....Da,da...I nemojte mi reci nije mogao,nego posteno,nije hteo!
P.S. Zaboravio sam da kazem da ce ici komentari tipa,nismo imali srece i tralala.
Varijanta 3: Nole GUBI od Berdiha.
NIKO mu ni A nece reci,zaboga,pa to je nas Nole,kako neko sme bilo sta da kaze?Pa sta ako nije hteo da igra prvi mec,pa sta ako nije odigrao u dublu,pa sta ako je izgubio od Beriha,zaboga,to je Nole,covek koji nas je toliko puta uveseljavao....Na kraju krajeva,Nole je smogao sange da igra dubl,onda je bio umoran za danasnji singl,borio se koliko je mogao,ali strasni Berdih je bio prejak...Da,vec znam napamet sve komentare.
No,u svakom slucaju,ja bih najvise voleo da se desi prva varijanta....Dakle,da dansa poede i Nole i Tipsa.....Radovacu se kao malo dete,igracemo finale Dejvis Kupa a komentari na Krsti....Prezivecu ih vec nekako![]()
![]()
![]()
P.S. Licno mislim da je bolja varijanta bila da Bozoljac odigra dubl,ako vec stekaju Tipsu....Troicki je seronja i to je to,on covek ne ume da igra velike meceve.Bozoljac i Zima kad su igrali jedan dubl je to sasvim solidno izgledalo,pored toga,Bozoljac ima sjajan servis a to je gotovo pola posla u dublu.
Ovo si verovatno u pravu, a Bozoljac je i pokazao da se ne plasi, kad je igrao s Federerom, tako da su trebali njega staviti da igra dubl

Nego,mec pocinje za 2 i po sata,bio bi red da damo malo podrske Noletu![]()
![]()
![]()

a i cemu toliko nerviranje oko glupog Davis cupa? ako Novak izgubi, Berdih je bio prejak, ako Tipsa izgubi, Radek je bio prejak i prelep...simple as that.![]()

Tja,nije Dejvis Kup bezveze takmicenje nego je..Minorizovano.
Realno sagledajmo stvari. Prvo,u individualnom sportu kakav je tenis,igrac predstavlja sebe,zaradjuje za sebe i igra za sebe,sto je normalno,jer time sebi obezbedjuje egzistenciju.Novac se zaradjuje na turnirima i to samo plasmanom na nekom turniru..Ispadnes u prvom kolu,puf,nikog nije briga za tebe,ni drzava ni navijaci te ne fermaju 2%,ti nemas para i krug se zatvara.
Onda....Pocnes da igras kako treba,novac krece da se gomila. Ipak,ako hoces vise novca,moras bolje da igras i pobedjujes a za vratom ti stalno disu novi igraci zeljni novca i slave.Naravno,koga je briga za to?I tako u krug....
E onda se pojavi odnegde prica o patriotizmu,ljubavi prema igri i navijacima.Tim istim koji do juce nisu znali ni ko si ni sta si a sada te odjednom KAO obozavaju...A konacno,ti licno nemas nikakvu satisfakciju igranja za zemlju...Nema para,nema bodova,nema nista! Samo obozavanje navijaca koji ce te pljuvati ako uprskas stvar i koji ce te zaboraviti tri dana nakon zavrsetka karijere...O da,ne zaboravimo i eventualne povrede igrajuci za zemlju..A koje mogu da te kostaju karijere....
Eto zasto je Dejvis Kup otisao u zapecak! E sad,kad bi Teniska organizacija rekal,OK,mmci,svaki prolaz dalje,ili svaka pobeda nosi po 100 poena i 10.000 evra,igrali bi svi kao ludi...Medjutim,posto od toga nema nista,zato ce se desavati sve ovo sto se desava.
...
...Tja,nije Dejvis Kup bezveze takmicenje nego je..Minorizovano.
Realno sagledajmo stvari. Prvo,u individualnom sportu kakav je tenis,igrac predstavlja sebe,zaradjuje za sebe i igra za sebe,sto je normalno,jer time sebi obezbedjuje egzistenciju.Novac se zaradjuje na turnirima i to samo plasmanom na nekom turniru..Ispadnes u prvom kolu,puf,nikog nije briga za tebe,ni drzava ni navijaci te ne fermaju 2%,ti nemas para i krug se zatvara.
Onda....Pocnes da igras kako treba,novac krece da se gomila. Ipak,ako hoces vise novca,moras bolje da igras i pobedjujes a za vratom ti stalno disu novi igraci zeljni novca i slave.Naravno,koga je briga za to?I tako u krug....
E onda se pojavi odnegde prica o patriotizmu,ljubavi prema igri i navijacima.Tim istim koji do juce nisu znali ni ko si ni sta si a sada te odjednom KAO obozavaju...A konacno,ti licno nemas nikakvu satisfakciju igranja za zemlju...Nema para,nema bodova,nema nista! Samo obozavanje navijaca koji ce te pljuvati ako uprskas stvar i koji ce te zaboraviti tri dana nakon zavrsetka karijere...O da,ne zaboravimo i eventualne povrede igrajuci za zemlju..A koje mogu da te kostaju karijere....
Eto zasto je Dejvis Kup otisao u zapecak! E sad,kad bi Teniska organizacija rekal,OK,mmci,svaki prolaz dalje,ili svaka pobeda nosi po 100 poena i 10.000 evra,igrali bi svi kao ludi...Medjutim,posto od toga nema nista,zato ce se desavati sve ovo sto se desava.

Ne kazem da bi ih navukli 100%,ko zna,mozda bi ih i navukli za te pare i poene,po pobedi,sto da ne![]()
![]()
![]()
Pa,bolje bi bilo tako nego sto je ovako,ovako stvarno sem patriotizma nema mnogo razloga da se igra Dejvis Kup,zar ne? A na primer,dobijes 100 poena po pobedi,jaci igraci bi mogli da uzmu po 300 poena ni za sta.
Inace,evo Nole je poceo zalopojku sa kolenom....Deca placu,muk u Areni,klupa stoji,svi u neverici...Ali Nole se vraca jaci nego ikad.....Koliko puta sam to vec video,kod istog igraca?
No,sto se patriotizma tice,secam se ja i da su Jelena i Ana bile zagrljene,vole se kad igraju za svoju zemlju,druze se i smeju i tako dalje a mrze se vise nego poreznici i privatnici.....

Srle mozes pricati o novcu i bodovima, koliko hoces, ovo ti je cist patriotizam!!!!
BRAVO MOMCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!Srle mozes pricati o novcu i bodovima, koliko hoces, ovo ti je cist patriotizam!!!!
BRAVO MOMCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!