ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cestitke Rafi na osvojenom turniru,pobedio je svojom sjajnom igrom i borbernoscu.Svaka mu cast, veliki je sportista i covek:)
Sjajan mec, bravo Nole, igrao si sjajno, nisi se predao, ali pobedio je u ovom momentu bolji.
Cestitke obojici na sportskom ponasanju, VELIKI ste obojica:D
Zao mi je sto Nole nije pobedio, ali sam zadovoljna njegovom igrom i ponasanjem pravog sportiste i velikog coveka, kako u pobedi, tako i u porazu:D

...одакле сад` па ти :roll:

Da malo cesce posecujes ovaj pdf znala bi...

A bravo je za momka za koga granice ne postoje, za momka koji me svakim novim mecom sve vise odusevljava, sa 24 godine osvojio je sve sto se osvojiti moze, sva 4 GS-a, OI i DC.
Novak ne treba da zali ni za cim, igrao je odlicno, ali ni to nije bilo dovoljno da se pobedi Nadal koji jednostavno bio savrsen i ukoliko nastavi sa ovakvom igrom ni Federerovih 16 GS-a titula nece biti daleko.
Jos jednom Rafa svaka cast. :worth::worth::worth:

Poslednja izmena:
KRALJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Novak igrao sjajno ali nije bilo dovoljno.Sad me mrzi da trazim post i ne secam se ko je napisao da Novak nikad nece izgubiti od Rafe na betonu, pa evo kako nece.;)
:worth::worth::worth::worth::worth: :vatromet:

...одакле сад` па ти :roll:

Не могу никако да кажем браво некоме ко онако
одвратно завлачи десну руку у
д*пе, па је ставља под нос (ваљда да се дрогира тим миосмрадом),
па онда рука иде иза једног, па иза другог уха..

Хајде све те покрете бих разумела, али без оног ..гурања шаке у д*пе..

Раније је тај "ритуал" обављао
само када сервира он,...а сада то ради и када сервира
његов противник.
ОДВРАТНО!!!:bljak::bljak::bljak:

И нека је победио такав спортиста, са тако "лепим спортским" покретима
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

...а онда после свега "гризе" пехар:dash:

.

Klasican post ljubomorne i ljute osobe jer je Rafa pobedio.Pa vam onda jedino ostaje da pljujete po njemu ;)

Sinoc zaspem oko 2h :dash:...nisam mogao vise...danas sljakam...kao prebijena macka.

Vidio sam rezultat i to mi je dovoljno...premda, bilo bi ljepse da sam gledao mec.

U svakom slucaju...svaka cast Nadalu za kompletiranje titula na GS-ovim :ok:...
Vidno odmorniji...u veoma uzbudljivom mecu koji je vrijedilo pogledati...bar ono sto sam ja gledao :ok:...

Svaka cast dvojici najboljih u ovom momentu...svaka cast pravom sportu i toleranciji...svaka cast sportisti koji je rekao: "CESTITAM RAFA, BIO SI BOLJI" :super:...

Hvala vam momci i nadam se jos mnogim velikim finalima...a Federer ako zeli da im se tu i pridruzi morace da batali navike: "NECU GLEDATI FINALE" i "VAN TERENA NE RAZMISLJAM MNOGO O TENISU"...posto ova dvojica postavljaju nove standarde :).

Jos jednom...cestitke novom sampionu i naravno NOLETU koji je pokazao sta je pravi tenis...

A sta drugo da kaze? Da kaze istinu, pa da ga svi popljuju?

On je rekao sta misli...a ti kao sportista...:hahaha:...teniser moras da znas da u SVAKOM sportisti...uvjek TINJA plamen ZUDNJE za pobjedom :rotf:...
Kakve su ti to izjave :dash::dash::dash:...

Evo jedna jako lijepa recenica Nadala...: "Nole, svaka čast, osvojićeš ovaj trofej uskoro, siguran sam u to. Novače, ti i pored poraza uvek imaš odličan stav i pravi si uzor.

Zato sam i rekao...svaka cast SPORTU :hvala:...

samo do petka, onda sledi Davis cup ;) :mrgreen:

prvo,nikada nisam video Rafu da onako servira! onaj servis u kombinaciji sa forhendom ga cine skoro nepobedivim,neverovatno...Novak je igrao odlicno, Nadal je igrao odlicno,a Federer treba da bude srecan sto nije u finalu jer bi protiv Rafe bio ponizen u tri lagana seta.

sto se Novaka tice, ne igra isto kao 07. ili 08., igra mnogo bolje...nema sta, od RGa njegova igra ide uzlaznom putanjom i posle ovakvog turnira mislim da se nece zaustaviti...za njega nema odmora ni ove nedelje, videcemo sta ce uraditi za reprezentaciju.

sve u svemu, odlican mec, ko je propusto moze sad da gleda reprizu na RTS 2 ;)

Cestitke Rafaelu Nadalu, sportisti i dobrom decku.
Zaista je najbolji na ovoj planeti.
Cestitke i nasem Novaku Djokovicu, dao je sve sto je u ovom trenutku mogao, ali ne moze se igrati protiv ovakvog Rafaela. Stvarno, njega je nemoguce pobediti i sjajno je to sto mu je Djokovic uzeo jedan set.
I te Rafaelove reci na kraju, na samoj dodeli pehara o Novaku govore sve o prvom i drugom igracu tenisa ove planete.
Hvala obojici na predivnoj igri, na predivnom tenisu.
Sigurno ce reprizirati njihov sinocni tenis...

Ovim mecom ova dvojica tenisera mozda su oznacili i prekretnicu u najvecem rivalstvu na Turu.. iduce godine sve ce biti jasnije (sve oci uprte u Federera) ali u svakom slucaju imaju ogromnu bazu da vec sad ogroman rivalitet pretvore u mozda i najveci u Open eri (ne mislim na uspesnost obojice vec na jednostavan broj meceva). Veliki Lendl i Mekinro su odigrali 36 meceva ali im je za to trebalo 13 godina.. Rafa i Novak imaju 22 meca za 5 godina. Naravno,iluzorno je i porediti protiv kakvih igraca su ovi parovi morali da igraju ali je podatak i dalje impresivan.

Svim prethodnim susretima falilo je samo finale nekog Slema a sada su i do toga dosli. Na kontu su im 5 meceva na Slemovima,dva meca na WTF-u,sjajnih 12 meceva na Masters 1000 turnirima i jedan sa Olimpijade. Nedostaje im samo Australija ali bi i to brzo moglo da se promeni

Uzasno mi je drago sto je kisa pljustala ceo dan u nedelju jer,pre svega,ne bih mogao gledati finale,a kao drugo,Djokovic nije mogao imati izgovor umora.. dobro je sto ga nije ni koristio i pokusavao Rafi da umanji ovaj slavni trenutak. On je igrao napadacki dokle god je mogao i jasno je da niko drugi u jutrosnjem finalu ne bi Rafi uzeo ni set (i dalje ne mogu da prezalim sto Federeru nije uvalio serpu za drugo mesto na svakom Slemu.. time bi ga dotukao). Dovoljno je reci da je prekinuo Rafin niz od 28 uzastopno osvojenih setova (samo beton i trava). Jednostavno se namerio na momka koji je mentalni dzin (hvala svim maratonskim mecevima i svim protivnicima koje je u njima pobedjivao 2005. i 2006.) i koji ovakvu sansu za tenisku slavu ne bi ispustio pa makar sutra ne ustao iz kreveta od umora. Igrao je hrabro do kraja i casno izgubio

No da se vratim na Novaka... ovim finalem je dosta popravio mrsavu sezonu i mislim da vise ne mozemo reci da nista nije unapredio od prosle godine.. na toj listi ostaje jedino Marej. Do kraja godine se igraju jos tri jaka turnira i na svakom ce imati sansu za titulu.. niko ne moze da tvrdi da ce neku osvojiti ali sada verujem da moze spreciti Federera da zavsi sezonu kao drugi reket sveta.. prvo mesto je potpuno zasluzeno cementirano barem do aprila

Kad se niko ne bi raspravljao sa pevacicom(a to se non stop radi) i stavio je na ignore, ovaj forum bi mozda i licio na nesto. Mene bas briga, ja ne vidim sta pise(osim kad je neko citira, a to je sve cesce :evil:). :D
Bravo za Rafu! Nisam gledala mec, ali mogu samo da zamislim kako je igrao. A za onu izjavu upucenu Novaku, stvarno je pravi sportista! :ok:
Bravo i za Noleta, naravno!! :klap: Bice drugi put. ;)

Cestitke Rafaelu Nadalu, sportisti i dobrom decku.
Zaista je najbolji na ovoj planeti.
Cestitke i nasem Novaku Djokovicu, dao je sve sto je u ovom trenutku mogao, ali ne moze se igrati protiv ovakvog Rafaela. Stvarno, njega je nemoguce pobediti i sjajno je to sto mu je Djokovic uzeo jedan set.
I te Rafaelove reci na kraju, na samoj dodeli pehara o Novaku govore sve o prvom i drugom igracu tenisa ove planete.
Hvala obojici na predivnoj igri, na predivnom tenisu.
Sigurno ce reprizirati njihov sinocni tenis...

Lep post, objektivan, pravi SPORTSKI:)
Obojica su sjajni teniseri, ljudi, sportisti, divno je gledati njihove meceve.
Jos lepse je gledati kako se pozdravljaju na kraju meca, nasmejani, bez imalo zlobe ili zavisti.
Da , lepo je Rafa rekao na kraju da je Nole odlican teniser , covek, uvek pozitivan i da ce biti uzor mladim dolazecim teniserima kako se ponasa pravi sportista,i kad dobija a i gubi mec, a to isto vazi i za Rafu.
Zaista je pravo uzivanje gledati njih dvojicu, cestitke jos jednom Rafi na zasluzenoj pobedi, Noletu na odlicnoj igri, obojici jedno velikoHVALA:D
ps.hvala na poenima, trenutno ne mogu da ja tebi dam poene, cim budem mogla saljem ti, zasluzila si:)

Kad se niko ne bi raspravljao sa pevacicom(a to se non stop radi) i stavio je na ignore, ovaj forum bi mozda i licio na nesto. Mene bas briga, ja ne vidim sta pise(osim kad je neko citira, a to je sve cesce :evil:). :D
Bravo za Rafu! Nisam gledala mec, ali mogu samo da zamislim kako je igrao. A za onu izjavu upucenu Novaku, stvarno je pravi sportista! :ok:
Bravo i za Noleta, naravno!! :klap: Bice drugi put. ;)

Na ovu tvoju recenicu nije potreban komentar, sve je receno:)
Bravo za Noleta, odlicno je igrao, a pobeda ce biti sigurno:D
Bice jos ovakvih sjajnih meceva Rafe i Noleta u kojima cemo uzivati:D:bye:

Klasican post ljubomorne i ljute osobe jer je Rafa pobedio.Pa vam onda jedino ostaje da pljujete po njemu ;)

Ovo je trebalo pisati u jednini, nisam procitala da je jos neko od jutrosnje pobede Rafe pljuvao:)
Naprotiv, citala sam samo cestitke Rafi na zasluzenoj pobedi i pohvale Noletu za odlicnu igru, bar od nas koji navijamo za Noleta, ostale necu da komentarisem.:)

Back