VAMOS RAFA!!!!! Konacno Career Grand Slam 

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...одакле сад` па ти![]()
...одакле сад` па ти
Не могу никако да кажем браво некоме ко онако
одвратно завлачи десну руку у
д*пе, па је ставља под нос (ваљда да се дрогира тим миосмрадом),
па онда рука иде иза једног, па иза другог уха..
Хајде све те покрете бих разумела, али без оног ..гурања шаке у д*пе..
Раније је тај "ритуал" обављао
само када сервира он,...а сада то ради и када сервира
његов противник.
ОДВРАТНО!!!
И нека је победио такав спортиста, са тако "лепим спортским" покретима
...а онда после свега "гризе" пехар
.
KRALJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Novak igrao sjajno ali nije bilo dovoljno.Sad me mrzi da trazim post i ne secam se ko je napisao da Novak nikad nece izgubiti od Rafe na betonu, pa evo kako nece.
![]()
![]()
Svaka cast dvojici najboljih u ovom momentu...svaka cast pravom sportu i toleranciji...svaka cast sportisti koji je rekao: "CESTITAM RAFA, BIO SI BOLJI"...
A sta drugo da kaze? Da kaze istinu, pa da ga svi popljuju?
po mom misljenju,pobednik se nalazi na Fedovoj strani....top 5 igrac koji izgubi od Rafe na betonu treba da se pokrije usima i ne izlazi iz kuce od sramote narednih nekoliko nedelja...
pa makar to bilo finale slema...
Cestitke Rafaelu Nadalu, sportisti i dobrom decku.
Zaista je najbolji na ovoj planeti.
Cestitke i nasem Novaku Djokovicu, dao je sve sto je u ovom trenutku mogao, ali ne moze se igrati protiv ovakvog Rafaela. Stvarno, njega je nemoguce pobediti i sjajno je to sto mu je Djokovic uzeo jedan set.
I te Rafaelove reci na kraju, na samoj dodeli pehara o Novaku govore sve o prvom i drugom igracu tenisa ove planete.
Hvala obojici na predivnoj igri, na predivnom tenisu.
Sigurno ce reprizirati njihov sinocni tenis...
Kad se niko ne bi raspravljao sa pevacicom(a to se non stop radi) i stavio je na ignore, ovaj forum bi mozda i licio na nesto. Mene bas briga, ja ne vidim sta pise(osim kad je neko citira, a to je sve cesce).
Bravo za Rafu! Nisam gledala mec, ali mogu samo da zamislim kako je igrao. A za onu izjavu upucenu Novaku, stvarno je pravi sportista!
Bravo i za Noleta, naravno!!Bice drugi put.
![]()
Klasican post ljubomorne i ljute osobe jer je Rafa pobedio.Pa vam onda jedino ostaje da pljujete po njemu![]()
Ovo je trebalo pisati u jednini, nisam procitala da je jos neko od jutrosnje pobede Rafe pljuvao
Naprotiv, citala sam samo cestitke Rafi na zasluzenoj pobedi i pohvale Noletu za odlicnu igru, bar od nas koji navijamo za Noleta, ostale necu da komentarisem.![]()