Espada_De_Fuego
Domaćin
- Poruka
- 3.098
Naravno da je moguce, Rafi mogu svakog trenutka da klecnu kolena. Ionako ga vec sad muce....
Ko ce ga,i kada,preci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da je moguce, Rafi mogu svakog trenutka da klecnu kolena. Ionako ga vec sad muce....
Ko ce ga,i kada,preci?
Jedan od trojice momaka iza njega. Next year.
Neka oni prvo osvoje po neki GS...Mesto na listi uopste nije bitno.
A sto da ga osvoje kad jednom od njih vec ''pripada'' Vimbldon iako nema titule na travi?![]()
Jel ti mene zajebavas?
Niko ziv ne moze da predvidi sta ce biti dogodine.. ja samo tvrdim da ce 2010. zavrsiti kao svetski igrac broj 1
Britanski mediji zamerili Federeru kako nije uspeo dostajanstveno da podnese poraz, zašto nije lepo rekao da je Berdih bio mnogo bolji od njega, nego je našao izgovor u povredi
Svaka čast Federeru za sve što je uradio na terenu, ali opet je pokazao kakav je čovek! I u porazima treba biti veliki a ne samo u pobedama![]()
Potpuno zasluzeno je Berdih u finalu,ako je Nole vec morao da izgubi drago mi je sto je od ovog coveka.
Covek je skroz na zemlji i voleo bi da ovaj momak osvoji Vimbldon,jer uzeo je skalp Federeru,sad i Noletu.
Upozoravao sam na nas srpski mentalitet,i na opustanje kad je preko puta na papiru slabiji protivnik...
Nista idemo dalje Nole,uci na svojim greskama,uvek cu navijati za tebe bez obzira koji si na listi...
Napred Nole![]()