ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dakle,ovaj mec ulzai u sta god hoces.....Bilo bi sjajno da obojica imaju preko 100 as udaraca i kad bi jos nekako,pobednik mogao da ima barem nagradni dan pauze...Ovako,ko god bude izasao na megdan bilo kome od ove dvojice,mislim da ce imati lagan posao.

Federer ovavkvom igrom moze da razmisli sta dalje hoce u zivotu.Kad Federer ovako bedno zapocne VImbldon,koji mu je najomiljeniji turnir,kako ce igrati ostale?

Ipak,sigurno ne moze biti bedniji od "Crveno je boja ljubavi" reprezentacije..... :( :( :(

Dakle,ovaj mec ulzai u sta god hoces.....Bilo bi sjajno da obojica imaju preko 100 as udaraca i kad bi jos nekako,pobednik mogao da ima barem nagradni dan pauze...Ovako,ko god bude izasao na megdan bilo kome od ove dvojice,mislim da ce imati lagan posao.

Federer ovavkvom igrom moze da razmisli sta dalje hoce u zivotu.Kad Federer ovako bedno zapocne VImbldon,koji mu je najomiljeniji turnir,kako ce igrati ostale?

Ipak,sigurno ne moze biti bedniji od "Crveno je boja ljubavi" reprezentacije..... :( :( :(

Imace preko 100 AS servisa...u to sam siguran :)...bar jedan od njih dvojjice...mislim da ce to biti Izner :).
Ne mogu imati dan pauze radi termina turnira...
Federer je izjavio da je impresioniran mecom i da bi volio biti dio tako jednog meca ali da nebi volio osjecati njegove posljedice koje ce se vuci sedmicama.

Mislim da su obojica izgorila ali da nece biti problem da odigraju sledeci mec...ko god da pobjedi.

U pogledu trajanja meca i as udaraca,ovo ti je kao da svetski rekord na 100 metara od 10 sekundi Bolt i Gej u jednoj trci spuste na 8,90 i 8,92

Oni nece na teren danas pre pola 5 i moci ce barem malo da se oporave... uopste mi nije jasno kako je Izner,koji ima 110 kilograma,pred kraj meca slao onakve forhende a Mau je u jednom od poslednjih gemova pokusao da se baci za neku lopticu u stilu Bekera ili Safina. Obojica daju 120% a najcrnje je sto ce pobednik za ovo dobiti tricavih 35 poena (naravno,mnogo je vaznija istorija koju su ispisali jos juce posle podne)

Gledali su ih Mekinro i Henman

35 bodova....Koj smor! Stvarno,ali sa druge strane,ko ih sljivi kad ne mogu da naprave brejk :) :) :)

Bice interesantno,kada neko napokon pobedi kako se ce snaci dan kasnije.Ako pobede sledeceg protivnika,onda ce moci i do finala :) :) :)

Back